Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Atlantis00 Valla sana sonuna kadar katılıyorum hocam.Zorbalanıyoruz içten içe😀 herkes istediğini düşünsün ya kaç yaşında insanlarız.hayal kurmadan yaşayamaz bence insan hayallere kapılıp savrulup gitmek ve gitmemenin kararını sanıyorum aklı başında her insan zaten verir.Şurda saatler kalmış açıklanmasına bırakın da bir zahmet heycanlanalım hayal kuralım sonrasına sonra bakarız.ben sadece şunu anlamıyorum madem bu kadar nötr ya da sıfır heyecan kalabiliyor insan o zaman neden hayatını komple değiştirebilecek radikal bir karar olan çekilişe katılıyor ki bu bakkaldan ekmek almak gibi değil ki, herkesin var bir motivasyonu en azından ben olması gerektiğine inanıyorum. İnsanları az salın daa

• @Atlantis00 dostum kimse ümitlenme hayal kurma demiyor, çokta kaptırmayın diyenlerin ekseriyeti kendiside aynı hataya düşüp kurduğu hayalden çok yıkılanlardır bunu küstahlık olarak algılamak yerine bunu bi tavsiye olarak cebine koymak daha hoş olurdu tabikide kendi hayatın kendi sürecin.

• Heyecanını enerjisini sürekli taze tutup kısa zaman kala sayacın SS ni alıp Amerika fotoğrafları atarak burayı canlı tutan tayfanın hevesini kırdıkları için buralar Arizona çölüne döndü.

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@ugurksknbck Sohbeti okursanız bir kere söylenmiyor bu. İnsanlar her hayal kurup sohbet ettiğinde gelip söyleniyor bu. Herkes bunun farkında zaten. Herkes diyor ya hani eskiden 1000 sayfayı buluyordu sohbet diye @Emrah-Borazan vs. Bilir o zaman kimse böyle her güzel şey yazdığımızda " yüzde 1 ihtimal, şans düşük, hayal kurmaya değmez" vs. Yazmıyordu. Deli gibi mangal muhabbetleri, kim nerede yaşayacak muhabbetleri yapıyorduk. Çıktı mı çıkmadı ama kimse çıkmadı diye zaten intihar etmedi. Benim demek istediğim olay bu. Şans yüzde 1 diye bir kere yazılır tamam da her umutla bir şey ler yazmış birilerinin altına yüzde 1 peh yazılırsa zaten heves de kalmıyor insanda. Benim 8. Başvurum bu ne yapayım çıkmıyor şans yüzde 1 diye hayal kurmayayım mı? Neyse daha fazla uzatmayacağım bunu. Herkes tek tek gelir yüzde 1 diye hatırlatır arada. Herkes her şeyi en iyi biliyor sonuçta.

• @Atlantis00
    "bunun için hayal kurmayın" kısmıyla ilgili hiçbir şey söylemedim.Ki zaten %1 lik bir ihtimal için bu çekilişe başvuran bende dahil olmak üzere herkesin hayalleri var.
    Birçok arkadaşımı bu çekilişe girmesine vesile oldum ancak onlara %1 lik bir şans olduğunu hatırlattım ve tamamen bu çekilişe umutlarını bağlamamalarını söyledim çünkü arkadaşlarımın hayal kırıklığına uğramasını istemedim.Forumdaki arkadaşı kendi arkadaşlarımın ve ilk yılımdaki kendimin yerine koyup %1 lik ihtimali söylemek istedim çünkü bazı insanlar (benim ilk yılımda dahil olmak üzere) gerçekten o çekilişteki ihtimalin yüksek olduğunu zannediyor ve aylarca sanki ihtimalin yüksek olduğunu düşünerek bekliyor ve bu bekleyişin karşılığının çekiliş ekranında hnbs yazısı olduğunu görünce çok büyük hayal kırıklığı içerisinde oluyor.Bizim gibi %1lik ihtimali bilen insanlarda tabi ki inançla aylarca bekliyor ancak hayal kırıklığımız bir nebze az oluyor. En azından bu ihtimal hakkında bilgisi olmayan birisine bu ihtimali hatırlatmak o hayal kırıklığını bir nebze de olsa azaltabileceğini düşündüm.
    Forumdaki arkadaşı uyarmamdaki amacı bilmeden insanları art niyetli şekilde bilerek üzmek ve olumsuzluğa sokmak için yazmışım gibi yazmışsınız
    Sizin ve benim gibi hnbs yazısına alışmış insanlar maalesef ki bir süre sonra o yazıya alıştığı için size yazmadım yani üstünüze alınmanıza gerek yok.

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@hasnotben Hocam maalesef anlatamıyoruz bunu. Biz ne kadar söylersek söyleyelim ısrarla gelip, sanki onlardan başka kimse çekilişin yüzde 1 ihtimal olduğunu vs. Bilmiyormuş gibi yazıp duracaklar. Zaten hayal kurup sohbet eden 3-5 kişi kaldık.

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@Can-3 Öncelikle yazdığım her şeyi sana yazmadım. Senden önce de durmadan gelip her gün ısrarla bunları yazanlar vardı. Neyse sıkıntı yok. Ben zaten diyeceğimi dedim. Heves meves kalmadı zaten. Sabah uyandım foruma girip New York helikopter turu, Route 66 vs. Resimleri atacaktım ama hiç gerek yok. Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar.

• @Atlantis00 bu arada ihtimal yüzde 1 in altında 😁 Ama heyecanımızı diri tutalım bize lazım olacak gidince

• @hasnotben hem sakala hem bıyıga tükürüyon 🙂 nerdeydin kaç yıldır gormuyodum seni 🙂

• En güzel zamanlar, umutun heyecan ile birleştiği dönem, artık Buda bende bağımşılık yaptı, 7. Başvuru olunca her sene mart gibi yine hayaller başlıyor, YouTube kanallarına abonelikler, okumalar, çıkmış gibi eyalet seçimi karmaşası… sonuçlar açıklandıktan sonra abonelik iptalleri, bir daha başvurmayacağımlar… umarım bu sene gerçekten isteyen herkes ile farklı bir sonuç alırız…

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@hasnotben Hocam valla bizde arkadaşla hesap yaparken 0.5 ihtimal üzerinden hesaplıyoruz ama yüzdeliklere pek takılmıyorum. Nasip yani sonuçta. Üst üste kazananlar var forumda 😄 Zaten çıkmasa da sorun yok hayat devam ediyor, Rabbim elbet bir kapıyı kapatınca daha güzelini açar. En doğrusunu Allah bilir. Rabbim nasip edeceği her şeyi afiyetle, güzellikle nasip etsin bizlere 🙂🗽🗽

• @cvatulip herkes gibi bende heyecanlıyım benimde hayallerim var bu yüzden bu çekilişe başvurdum zaten ancak sizin dışınızda %1 lik ihtimali bilmeyen insanlarda var ve bende ilk senemde bu arkadaşlardandım ve çok büyük hayal kırıklığına uğramıştım bu yüzden uyarmak istedim.

• @hasnotben sizi geçen yıldan takip ediyorum:)
    Her sabah günaydın mesajınızla başlar güzel hayaller kurardınız bir çoğunu da aynı hayallerle umutlarla okudum ancak benim yazdığım tek iletiyle insanların hedefleri kırılıyorsa zaten gerisi zor. Umarım her şey herkesin gönlünce olur.

• Son 1 gün :)) (Bugünü ve açıklanacağı günü saymıyorum)

• @Atlantis00 kendi hayal kırıklıklarından doğan bir kin ile bazı belirli art niyetli kişilerin bu şekilde yazması konusunda haklısınız maalesef bu tür insanlar hep olacak ancak
    burası bir forum her geçen gün yeni insanlar geliyor ve bahsettiğim sebepten ötürü onlarla bu ihtimali paylaşmak çekiliş hakkında bilgi sahibi birisi olarak görevim.
    Fotoğraflar konusuna gelirsek bu forum çok kıymetli çünkü o küçük ihtimal için saatlerimizi harcıyoruz ve hayaller kuruyoruz. Bence bu forumda olan herkesin hevesi ve umudu vardır bu yüzden bende dahil olmak üzere o fotoğrafları görmek çoğu kişi için iyi gelecektir diye düşünüyorum)

• good bye!

• @ugurksknbck benim duygu ve düşüncelerimi eksiksiz bir şekilde belirttiğiniz ve anladığınız için teşekkürler

• @Can-3 Sizin dediğiniz sadece gereksiz buluyorum. İnsan lafla değil yaşantıyla yani hayatıyla öğrenir arkadaşım bir insana sen ne söylersen söyle yaşamadan o olayı anlayamaz buna göre evrimleşmişiz bu gayet basit. Burada da demek istediğim sen %1 i söyleyerek iyilik falan etmiyorsun. Söyleme hayal kurmalarını sağla demiyorum bunu araştırmamış ve bilincinde olmayan insan diyorum zaten o darbeyi yesin ve öğrensin bir zahmet hayal kırıklığına uğrayıp senin yaşadığını bir iki yıl önce yaşasın yani.

• evet arkadaslar sonuclarin aciklanmasina cok az kaldi umarim degerlendirebilecek insanlara,hak edenlere cikar bu da benim temennim

• @cttl internetten baktıgıma gore yesıl pasaportu kabul etmıyorlar emın mısınız

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |