DV2026 Sohbet Odası
-
@Can-3 hocam senin iyi niyetine inanmakla birlikte bahsettiğin gibi bir kesim varsa da senin, benim ya da başkasının demesiyle aa evet haklısınız demeyecek o insanlar ,muhtemelen aksine ters tepecek:) herkes kendinden sorumlu bırak kim nasıl neyden mutlu oluyosa öyle düşünsün öyle yaşasın demek istedim.valla ben zaten artık hayatımda toksik insana hiç ama hiç tahammül edemiyorum yaş 35 olunca he diyip geçiyosun 😀 boşverelim bunları günlük tartışma dozumuzu da aldıysak şafak 2 diyoruz
-
good bye!
-
@cvatulip Benim yaşımda 32 bende zaten sizin dediğinizi demeye çalışıyorum. Ama işte çok uzadı geri vites atayım sıkıntı yok.
-
@Zafer-Kalik ahahaha aynen oyle toksik negatif dusunceleri uzaklastiriyoruz bicir bicir bekliyoruz %0001 falan yemisim %50 sans arkadaslar ya evet ya hayir olmazsa amaaaan yani moraller yuksek bekleyelim cikmazsa uzuluruz yaaa simdiden dusmeyin canini yediklerim :D
-
@Zafer-Kalik evet zaten ben de sizin dediğinizi demeye çalışıp kimsenin kimseye akıl vermesine gerek yok yüzde 0,000004 de olsa rakamların ne önemi var benim hayalim benim kararım demek istedim😀
-
@yasinyasa 2018 ve 2021deki başvurularda pasaport zorunluluğu vardı, bu da başvuru sayısının nispeten az olmasında etkili oldu diye hatırlıyorum; yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Bir de lütfen çekiliş sonuçlarına az bir süre kalmışken en azından bu kısa zaman diliminde olasılık hesaplarından bahsetmemeye çalışalım. Herhese bol şans! :expressionless_face:
-
Merhabalar,
Ds 260 da okuduğumuz okul bilgisi doldururken okula başlama bitiş tarihleri önemli mi? Bitişler diplomadan bulunuyor ama başlama tarihlerini nasıl buluruz. 😔 -
@Hatice-Nur-Dogan universite diplomasi varsa zaten lise diplomasina gerek yok.
-
Biraz daha sabır. Az kaldı.
-
@koc2022 arkadaslar fazla evrak yoktur eksik evrak vardir bunu hicbir zaman unutmayin siz lazim olur mu olmaz mi diye dusundugunuz her seyi ayarlayin fazla fazla almazlarsa almasinlar, ya isterlerse?
-
Fotoğraftan dolayı çıksa bile vize görüşmesinde büyük ihtimal kalırsın dedi chatgpt :(
-
@Zafer-Kalik fotoğrafınızda ne gibi bir durum var? Merak ettim.
-
Selfie gibi biraz hafif dişlerim görünüyor ilk başvurum olduğu için dikkat etmemiştim :( Yüzüm net görünüyor arka plan beyaz ama böyle dedi chatgpt. Gelecek yıl bir stüdyoda pasaport fotoğrafı çektiririm napayım.
-
@Zafer-Kalik deepseek'e de bir sorun; bakalım o ne diyecek?
:backhand_index_pointing_left: -
@sinatra35 Aslında chatgpt de çıkar sorun olmaz ama memur dikkat eder ve kabul etmeyebilir dedi.
-
@sadikcagan Her yasta mantiklidir, ABD’ de yas kavrami yok gibi
-
@Zafer-Kalik inşallah çıkar da, sonrasında bunları düşünürsünüz! bol şans!
-
@sinatra35 Aynen öyle çıktı da :)) Sizede bol şans teşekkürler.
-
bizim forumda yenisin ondan dolayı sadece mışle muşla işler yürümez. Eğer bir yerde yazılı yada görsel varsa buraya eklersin ki biz de üzerine tartışırız. Bu arada hiç forumda yeşil pasaportla gidenlerin kaç kişi olduğunu inceledin mi ondan dolayı LÜTFEN bir yere yeni geldiyseniz öncelikle bir bakın bu forumda işler nasıl gidiyor. Bizim burası diğer tüm forumlar gibi değildir. Burada biz aile gibiyiz ondan dolayı başka yerlerde ki yalan yanlış bilgileri LÜTFEN buraya taşımayınız. Sana turistik vizeye başvuru da yeşil pasaportun avantajını gösteren bir yazı koyuyorum. Kısacası basılıyor.

-
@Zafer-Kalik Bence birşey olmaz ondan.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum