Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂

herkes istediğini düşünsün ya kaç yaşında insanlarız.hayal kurmadan yaşayamaz bence insan hayallere kapılıp savrulup gitmek ve gitmemenin kararını sanıyorum aklı başında her insan zaten verir.Şurda saatler kalmış açıklanmasına bırakın da bir zahmet heycanlanalım hayal kuralım sonrasına sonra bakarız.ben sadece şunu anlamıyorum madem bu kadar nötr ya da sıfır heyecan kalabiliyor insan o zaman neden hayatını komple değiştirebilecek radikal bir karar olan çekilişe katılıyor ki bu bakkaldan ekmek almak gibi değil ki, herkesin var bir motivasyonu en azından ben olması gerektiğine inanıyorum. İnsanları az salın daa
Ama heyecanımızı diri tutalım bize lazım olacak gidince
nerdeydin kaç yıldır gormuyodum seni
Zaten çıkmasa da sorun yok hayat devam ediyor, Rabbim elbet bir kapıyı kapatınca daha güzelini açar. En doğrusunu Allah bilir. Rabbim nasip edeceği her şeyi afiyetle, güzellikle nasip etsin bizlere