Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
8.7k 917 438.2k 874

  • @cttl ben Türkiye'de olduğuma göre DS260 doldururken Ankara'dan başka bir yer (örneğin Hong Kong) seçebilir miyim?


  • @salih-atilla Eğer özel olmayacaksa birşey sormak istiyorum pasif bir geliriniz yoksa 59 yaşında düzeninizi bozup oraya gitmeye sizce değdi mi

    Şu sebeple soruyorum bunu 31 yaşındayım 40dan sonra başvurmayı düşünüyorum çünkü kendimde mücadele etme enerjisini olacağını düşünmüyorum


  • @Trigger-Tcmk Özellikle Avrupa bölgesi (shengen) için vize almakla uğraşmazsınız. :)


  • @Trigger-Tcmk Merhabalar avrupaya dosya taşırken bizler gibi schengen derdiniz olmayacak şahsen ben sırf bu yüzden hong kong veya thailand tercih edeceğim schengen vizesi alamayacağımdan değil randevu bulmak zor bu strese girmek istemiyorum


  • @Harpy-Eagle Hâlâ o heves kirilmadimi ? Bende kırıldı bile 😀


  • @Harpy-Eagle video çok gerçekçi ve üzücü oldu :crying_face:


  • Çıkarsa dosya taşımakla uğraşmam hiç.
    Zaten bütçe kısıtlı benim.
    Elimde kalan üç kuruşuda greencarda veremem.
    Umarım yüksek çıkmaz, çıkarsa da boşuna düşük çıkar.
    Parası olana çıksın yüksek


  • DS260 formunu çekiliş sonucu açıklandığı an doldurabilir miyiz?


  • @T-C-Kubilay-Dikici Teşekkür ederim inşallah kazanmış olurumda belge için koştururum.


  • @Harpy-Eagle Süreci daha kısa süren imzalar sizin olsun...🤝


  • @T-C-Kubilay-Dikici Gürcistan ve Kuzey Makedonya gibi ülkelerde oturum izni alıp orada mülakata girmeyi düşünmeye başladım. Az önce okudum; biri Üsküp’te 1000 Euro ile şirket kurarak oturum almış ve bu şekilde mülakata girmiş. Bu seçenek, Uzak Doğu ülkelerine göre daha az masraflı görünüyor.


  • @T-C-Kubilay-Dikici Evet mülakat deneyimleri konusunda bu konu benim de özellikle dikkatimi çekti. Üniversite diplomanız olsa dahi Tayland mutlaka lise diplomasını da görmek istiyor sanırım.

    Yine mülakat deneyimleri başlığında okuduğum kadarıyla, Hong Kong pasaportları elden teslim ederken, Tayland postayla Tayland içerisinde belirlediğiniz adrese yolluyor.

    Benim esas merak ettiğim ise Endonezya'nın başkenti Jakarta dosya taşıma konusunda nasıl bir performansa sahip? Burası da düşündüğüm yerler arasında. Jakarta geçen sene kaç tane EU dosyası kabul etmiş mesela? Bununla ilgili web sitesi vardı ama şimdi hatırlayamadım.


  • Herkes için hayırlısı olsun umarım :)


  • @Harpy-Eagle Evet hepsini izledim. :D


  • @zakaria bunu çok detaylı araştırmanızı tavsiye ediyorum sebebine gelirsek bir arkadaşımız Karadağ oturumu ile Belgrad’a taşımıştı dosyasını sürecini AP bırakmışlardı vizesini alamamıştı

    İlgili deneyimi paylaşıyorum herkesin okumasını tavsiye ediyorum çünkü dosyanın doğru yere taşınmanın ne kadar önemli olduğunu anlatan bir deneyim olmuş ve forumu okumanın bu forumdaki bilgilerin ne kadar değerli olduğunu gösteren bir deneyim

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/6411/dv2024-mülakat-deneyimleri/2598?page=130


  • Bu ileti silindi!

  • Evet seçilebilir. Yani öyle bir seçenek var formda. Bunu yapana denk gelmedim çünkü geçmiş senelerde oturum izni isteniyordu konsolosluk tarafından. O yüzden herkes Ankara seçiyordu.
    Biz formu doldururken FAM yoktu, o yüzden Ankara diye doldurduk.
    FAM devam ediyor şimdilik, eğer değişmezse, Ds260'ı da çok hızlı dolduracağınızdan sıra numaranıza göre bir yere taşıyabilirsiniz hemen sonra..
    (Not: DV2026 Green Card Aşamaları Başlığı henüz aktif olmadığı için bu başlıkta yazmakta sakınca yoktur diye düşünüyorum bu konuları)

    @zakaria, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

    @cttl ben Türkiye'de olduğuma göre DS260 doldururken Ankara'dan başka bir yer (örneğin Hong Kong) seçebilir miyim?

  • ⭐⭐

    @rocklee selamlar, jakartanin dv24 performansi. Ilgili siteyi asagiya birakiyorum.

    https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY24.html

    52f178ea-71e5-4f74-9010-cd850fcff502-image.png


  • @onuru Çok teşekkür ederim. Toplam 22 EU dosyası kabul etmişler. Bunu nasıl yorumlamalıyız?


  • Merhabalar.
    Eşimle ben evlenmeden önce 10 yıllık pasaportumuz vardı. Evlendikten sonrada GC başvurusu yaptık ancak eşimin soyadı evlenince değiştiği için pasaportun da kızlık soyadı yazılı hala. Çıkma durumunda ds260 formunu doldururken kızlık soyadının yazdığı psaport bilgilerini mi girmeliyim yada girmeden devam edip pasaportu sonradan mı güncellemeliyim çünkü pasaport soyadı güncellemesi ve tekrardan elimize ulaşmadı bir haftayı aşkın bir süreç olacak, ds260 formunu da hemen doldurulması gerekiyormuş nasıl bir yol izlemem gerek bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi?


Benzer Başlıklar

  • DV2022 Sonuç Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2022 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2020 Sonuç Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    682
    2 Oy
    682 İleti
    113k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV2018 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

40

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum