DV2026 Sohbet Odası
-
DS 260 formunda halledeceksiniz o konuyu. Orda size nerede girmek istediğinize dair bir soru sorulacak.
https://youtu.be/KH88Z3vC16o?si=TR2F3sQvKbRnYiym
Dakika 3:17'de.
@arizmend, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Daha önce sormuştum ama cevap alamadım tekrar sormak istiyorum. Ben şimdi üsküpte yaşıyorum gc çıktığı takdirde dosyam ankarada mı olacak yoksa üsküpte mi acaba? Oturum adresim üsküp çünkü e devlette
-
@cttl aaa tamam çok teşekkür ederim

-
@ari-luli
Ds260 ı bu forumda okuyarak araştırarak eksiksiz doldurabilir, ücretini sokak hayvanlarına harcayabilirsiniz, TL bazında...
Adres anlaşması için birşey diyemem..
-
@sadikcagan 50 yaşına kadar denemekten vazgeçmeyin ama yıllarınızı da greencard'a endeksleyerek yaşamayın derim.

-
@Flight101 vallahi inşallah allahın izniyle bir çıksa neler yapacağım da inşallah bekliyorum bakalım teşekkür ediyorum güzel düşünceniz için

-
@Flight101, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@ari-luli
Ds260 ı bu forumda okuyarak araştırarak eksiksiz doldurabilir, ücretini sokak hayvanlarına harcayabilirsiniz, TL bazında...
Adres anlaşması için birşey diyemem..
ah ah imzanız ne güzel duruyor öyle canım çekti

-
@Harpy-Eagle hocam senin imzanda not applied kısmında ne sorun yaşandı?
-
@arizmend, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@Harpy-Eagle hocam senin imzanda not applied kısmında ne sorun yaşandı?
O zaman work and travel yapacaktım. Firmadaki danışana sordum green carda başvurmam vize çıkmasına engel olur mu acaba diye. O da olabilir belki başvurmasan bu sene daha iyi dedi. Bende zaten wat yapacağım diye başvurmadım ama sonra korona vurdu onuda yapamadık

-
@Harpy-Eagle anladım hocam kötü olmuş

-
@arizmend bu sene çıksın yeter ama aaaaa
Valla bu senede çok istiyorum ama bunda da çıkmazsa (halen başvururum ama) artık içimdeki o heves kırılmış yalnızca bir rutin olarak başvurmuş olurum. -
kaldı 75 saat 47 dakika 46 dakika.... :))
-
@Harpy-Eagle valla bende içten içe deli gibi çıkmasını istiyorum ama alıştığım içinde üzülmüyorum çıkmayınca
hayırlısı inşallah çıkar -
@arizmend çıksa vallahi selected diyip bagırmamda demiyosun

-
@arizmend siz kıdemli HSBS olmuşsunuz (: ben geçen sen çıkmadığında hayal kırıklığı yaşamıştım artık pek umrumda değil gibi. Hayat 1 gün oda bugün (:
-
@ugurksknbck çıksa bi bağırırım ama yinede içim rahat etmez abd topraklarına ayak basmadan rahat edemem

-
@mert0653 sorma vallahi ya her sene her sene bıktırıyor insanı

-
Sayacımıza göre son 3 gün 5 saat. Ancak bana göre cumartesine girmemiz yeter. Yani 2 gün 11 saat

-
Cumartesi akşamı o meşhur sayfayı açarken selfie modunda video çekmek lazım. Çıkarsa o anki heyecanımızı kayda almış oluruz.

-
@rocklee Sonucu bekleyenlerin yüzde 89'nun sevinmeyi bile unuttuğuna eminim

-
@rocklee, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Cumartesi akşamı o meşhur sayfayı açarken selfie modunda video çekmek lazım. Çıkarsa o anki heyecanımızı kayda almış oluruz.

YouTube'da bir eleman kendisine çıkmayışını her sene çekiyor

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum