DV2026 Sohbet Odası
-
@Harpy-Eagle Merak ettim. Gönderebilir misiniz? :D
-
Her sene video çekeyim diyorum o anı ölümsüzleştirmek için günün sonunda discord konuşmaya dalıyorum sayfa yoğunluktan açmıyor derken unutuyorum :)
Hayır en kötüsü HNBS yazısını gördükten sonra acaba yanlış yazmışımdır diye tekrar tekrar kontrol etmem oluyor :)
-
@T-C-Kubilay-Dikici O durum çok çarezi oluyor ya birde 1-2 saat sonra belki yanlış bakmışımdır diye tekrar bakıyorum ben :D
-
@T-C-Kubilay-Dikici Aynı şekilde ben de tekrardan bakıyorum. Belki sistemsel bir hatadır yine bakmakta fayda var diyerek. :D
-
@rocklee, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
-
@Harpy-Eagle, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@rocklee, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Başarılı bir çalışma olmuş. En kısa zamanda kazanmasını diliyorum. :D
-
@rocklee diğer senelerin videoları da var 😅 bakalım bu sene çıkacak mı onada
-
@asariel geçen dv25 sonucuma tekrar baktım :)
-
@Hatice-Nur-Dogan Merhabalar. Diploma konusunda okuduğum deneyimlere göre ankara üniversite diplomasını yeterli görüyor Hong Kong keza aynı yeterli görürken Thailand lise diplomasını özellikle istiyor. kazanırsanız mülakat deneyimlerinde dosya taşımak istediğiniz ülkenin deneyimlerini özellikle okumanızı tavsiye ederim.
-
@Emrah-Borazan devam et bana 59 yaşında çıktı
-
@cttl ben Türkiye'de olduğuma göre DS260 doldururken Ankara'dan başka bir yer (örneğin Hong Kong) seçebilir miyim?
-
@salih-atilla Eğer özel olmayacaksa birşey sormak istiyorum pasif bir geliriniz yoksa 59 yaşında düzeninizi bozup oraya gitmeye sizce değdi mi
Şu sebeple soruyorum bunu 31 yaşındayım 40dan sonra başvurmayı düşünüyorum çünkü kendimde mücadele etme enerjisini olacağını düşünmüyorum
-
@Trigger-Tcmk Özellikle Avrupa bölgesi (shengen) için vize almakla uğraşmazsınız. :)
-
@Trigger-Tcmk Merhabalar avrupaya dosya taşırken bizler gibi schengen derdiniz olmayacak şahsen ben sırf bu yüzden hong kong veya thailand tercih edeceğim schengen vizesi alamayacağımdan değil randevu bulmak zor bu strese girmek istemiyorum
-
@Harpy-Eagle Hâlâ o heves kirilmadimi ? Bende kırıldı bile 😀
-
@Harpy-Eagle video çok gerçekçi ve üzücü oldu :crying_face:
-
Çıkarsa dosya taşımakla uğraşmam hiç.
Zaten bütçe kısıtlı benim.
Elimde kalan üç kuruşuda greencarda veremem.
Umarım yüksek çıkmaz, çıkarsa da boşuna düşük çıkar.
Parası olana çıksın yüksek -
DS260 formunu çekiliş sonucu açıklandığı an doldurabilir miyiz?
-
@T-C-Kubilay-Dikici Teşekkür ederim inşallah kazanmış olurumda belge için koştururum.
-
@Harpy-Eagle Süreci daha kısa süren imzalar sizin olsun...🤝
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum