Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @metinbeci

Güncelleme yapayım;

bugün Molnar Viyana sağlık muayenesi sırasında Ukrayna pasaportlu eşim için ‘IGRA’ testi istediler.
    Ukrayna pasaportlu kişilere zorunluymuş. Tamamen farklı bir kliniğe yönlendirdiler ve orada IGRA testi için extra kan verdik.

• ⭐⭐⭐

@evr42
    Dr. Molnar'ın kendi web sitesinde son maddede
    "All nationals from Ukraine and Afghanistan 2 years and older require an IGRA blood test. Results can take up to 10 days to be completed. Please consider this when making travel plans. Please note that this is an additional fee of 85,- Euros."
    şeklinde bir uyarı bulunmaktadır.
    Test sonucu için umarım çok beklemezsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@rocklee ısrarla uygun olmayan başlıklara yazıyorsunuz.
    sizi forum kurallarınını öğrenmeniz için bir süre forumdan uzaklaştırıyorum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kalimmatin iletilerinizde büyük harf kullanmayın, bu forum kurallarına aykırı.
    sizi forum kuralları sebebiyle ikinci uyarışım, lütfen ileti yazmadan önce kuralları okuyun.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Tubay normal şekilde ilerleyecek bir sorun yok.
    gerekli durumda iki pasaportunuzu da mülakata götüreceksiniz.
    evlilik cüzdanınız da olacağı için bu sorun olmaz.
    endişe edeceğiniz konu bu değil, mülakat almak olsun.

• @Flight101

Evet ilk başta 10 gün dediler fakat bu sabah klinikten gelen mail gün içinde IGRA testi sonuçları çıkacak şeklindeydi. Bakalım bekleyeceğiz.

Test adı: TB Quantiferon Gold
    İnce küçük tüplerle 5 tüp kan alıyorlar.

Aynı durumda olan veya gelecekte olacaklar için ek bilgiler vereyim;
    Ukrayna vatandaşlığı ile birlikte başka bir ülkeden çifte vatandaş iseniz bu testi istemiyorlar. Eğer sadece Ukrayna vatandaşı iseniz istiyorlar.

Molnar’ın yönlendirdiği kliniğin adı: labors.at
    Adres: Praterstraße 22, 1020 Wien, Avusturya

Mesafe Molnar’a 1.3 km.

Anahtar kelimeler: tüberküloz, tüberküloz kan testi, IGRA

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   T.C. Kubilay Dikici T.C. Kubilay Dikici 

• Arkadaşlar merhaba ,haziran ayında mülakatım var ve bir sorun yaşadık vize sürecini etkiler mi ??
    kirada oturuyoruz ev sahibimiz 11,500 olan kiramızı 25 bin yapmak istedi biz de doğal olarak kabul etmedik.
    daha sonra 20 binde düştü biz de yasal artış ne ise onu yapacağımızı belirtik .
    ev sahibimiz aşırı çirkinleşti 3 yıldır oturmamıza rağmen hiç bir zaman kiramızı da aksatmadık evinden çıkmamızı istediğini söyledi
    kendisinin evi olduğunu belirtti çıkmayacağımızı söyleyince de kayın validesi ile aynı evde oturduğunu sürekli tartışma yaşadığını kendisinin geleceğini söylemeye başladı. sağda solda ucuz evler varmış piyasa böyleymiş oralardan bakın dedi .bizde yasal artış ne ise onu yapıp oturmaya devam edicez dedik.
    Şimdi bize dava açaçağını söyledi bu durumumuzu kötü etkiler mi??

• @LUNAP
    Selamlar, endiselenmeyin, adli sicil kaydinizda yer almayan hicbir kaydin vize surecinizde herhangi bir etkisi bulunmamaktadir. Nacizane tavsiyem ise, kendisinin mahkemeye vermesine izin verin, kendileri biz oturacagiz diye mahkeme kayitlarina gececegi icin, sizden sonra baska birine kiraya verdiginde, kanitli belgeli bir sekilde hakkinizi aramaniz daha kolay olacaktir. Kolayliklar dilerim.

• @ugursway çok teşekkür ederim.

• @kalimmatin
    Selamlar tekrardan, evet Afganistan’da Amerikan konsoloslugu olmadigi konusunda bilgi sahibiyim. Vizenizi alabileceginiz ulkeler ise sandiginiz gibi sayili ulkeler degil hatta mucize beklemeniz de sizin icin surecinize simdiden veda etmenize es deger.
    Siz de forumda ki arkadaslar gibi maddi imkaniniza gore uzak dogu asya ulkelerine ya da vize alma durumunuza gore avrupa ulkelerine dosyanizi tasimanizi siddetle tavsiye ederim.

• Arkadaşlar Hongkong henüz hiçbir mail atmadı sadece kccden gelen mailler ile tarihi ve saati öğrendim bu normal mi, mail alan arkadaşlar varmı dosyası yeni aktif olan

• Merhaba gerekli güncellemeleri yaptırmak için dosyamı açtırdım. Other surname kısmına kızlık soyadımı yazdım fakat other given name kısmına şimdiki adımı yazmıştım daha önce adım değişmedi, bunu silmem gerektiği iletildi fakat bu kısmı boş bırakmama sistem izin vermiyor. Bu şekilde kalması sorun oluşturur mu

• @ugursway visa numaram aktif olmadan dediğiniz gibi uzak doğu ülkelerine dosya transferi yapmayı düşünüyorum yanlız dosyamı transfer ettiğim ülkeye turist vizesi ile giriş yaparsam sorun yaşar mıyım konsoloslukta?

• @e-krkrt merhaba aynı soruyu sayfa 813 de gucarslan cevaplamıs.

• Merhaba sıra numaram 4800 lerde süreci takip edip ankara’nın mülakat vermesini bekliyorum ,vize mülakatımla ilgili kcc ye mail arttım sizin için planlanan bir mülakat varsa e mail gelecek diye cevap geldi kafam biraz karıştı ankarayı beklemelimiyim yoksa .yeşil pasaportum ve abd vizem var aos için amerikaya ne zaman gitmeliyim yada konsolosluklarla iletişime geçsem dosya taşıma talebinde bulunsam kabul ederlermi hangisi daha mantıklı ve kolay görünüyor .

• @kalimmatin
    Hayir, turist vizesiyle ilgili ulkeye giris yaparsaniz sorun yasamazsiniz. Surecinize daha hakim olmaniz icin size tavsiyem, bu basligi ve DV2025 Mulakat Deneyimleri basliklarini ilk iletilerinden itibaren okumanizdir. Kolayliklar.

• ⭐⭐

@Merve-kurtuldu selamlar, sitesinde kontrol ettigimde Ankaranin en son 45xx lere mulakat verdigi goruluyor. Elinizde bu forumda cogu kiside olmayan secenekler mevcut fakat herkes kendi surecinden sorumlu oldugu icin kimse size net olarak sunu yapin diyemez. Buradaki riskleri sizin degerlendirip ona gore aksiyon almaniz gerekecek, benim de numara 58xx lerde ve ben Ankarayi beklemeden dosyami Hong Konga tasidim ve belkide dunyada ilk vize alanlardan biriyim. Size tavsiye edebilecegim tek sey Ankaraya guvenmeyin. Surecinizde bol sanslar.

• Selam arkadaşlar gürcistandaki tiflis konsoloslugunun dv mülakatı verme konusunda hızı ile ilgili bilgisi olan varmı numara olarak kaçda şuan arama kısmında yeni ileti göremedim hiç tiflis ile alakalı teşekkürler.

• ⭐⭐

@ugurksknbck asagiya ekledigim site uzerinden kontrol edebilirsiniz. Sayfanin en alt kismina gelip arama kismina tbl yazarak en son hangi dosyaya mulakat verdigini gorebilirsiniz. Yanlis hatirlamiyorsam, forumda dv25 icin bir kisi tifliste mulakata girmisti. Deneyimler basligina bir goz atabilirseniz, bulacaginizdan eminim. Bol sanslar.

• @onuru teşekkür ederim azerbaycanlı bi tanıdıgım mülakat bekliyor 16k da gözüküyor tiblisi anlaşılan hızlı çalışıyor saygılar.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

164

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |