Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Neo-0 teşekkürler

• Merhabalar.

ABD Vatandaşı olan ve orduda muvazzaf asker olan bir kişinin kardeşine öncelik tanınıyor mu? Yoksa Herhangi bir değişiklik söz konusu değil mi?

Bilgisi , tecrübesi olan birisi varsa yardımcı olursa çok makbule geçer.

• @Timur You tube videosunda bir askerin esine oncelik tanindigini izlemistim. Ama kardes en alt kategori pek sanmiyorum, tabii bu benim sahsi dusuncem.

• Merhaba DS 260 formunu güncellemem gerekiyor güncelleme yaparsam ds260 form onay numarası değişirmi

• @Timur Merhaba Oncelık tanınmıyor

• Merhabalar, bildiğiniz gibi 8 aydır listelerde F4 statüsü kapsamında bir ilerleme söz konusu değildi. Sponsorumuz yani ablam, avukat ile görüşmüş ve Trump yürüteceği politika kapsamında durum çok iç açıcı değilmiş. Sizlerden bir haber var mı acaba? Teşekkürler

• @Edaeda bizim duydugumuz haberlere göre tam tersi. Yasal yolla olan göçmenliği destekleyecek diye konusuyorlar. Trump döneminde ilerleyen bülten Biden döneminde yavaslamis hatta sabit kalmaya devam etmisti zaman göstericek artik

• @historian Cevabınız için çok teşekkür ederim. Umarım sizin dediğiniz gibi olur🙏🙏

• Merhabalar, bir ay daha geçti ve hiçbir ilerleme yok. Herhalde bu senede buradayız🥲

• @Edaeda gun gelecek O 1 gunde ilerleyecek !!!!!!!!!

• @oprmngr gene ilerleme yok:/

• Baya ilerlemiş sonunda F4. Bekleyen herkese hayırlı olsun. @oprmngr

• güzel haber.. mayıs bülteni june 08 görünüyor. umarım herkes en kısa sürede dilediğine kavuşur 🙂

• @eeken Evet sonunda beklenen ilerleme oldu. size randevu maili vize bulteni aciklamasindan nekadar sonra geldi?

• @oprmngr 10 haziranda açıklanan bültenden sonra 27 haziranda mail gelmiş, 1 ağustos randevusu oluşturulmuştu.

• Hayırlı olsun güzel ilerleme olmuş. Son 4 yılın birikimini bu şekilde temizlerler inşallah

• herkese merhaba. I 130 /F4 statüsü için formüzerindeki Receipt/notice date mi baz alınıyor yoksa approve date mi dikkate alınıyor? Bilgisi olan var mı? Çünkü başvuru tarihimizle onların onayladığı tarih arasında 6 ay var.

• @sakb merhaba. Priority date yazan kısım dikkate alınıyor.

• Bu ileti silindi!

• @eeken merhaba, bir sorum olacaktı. NVC "Welcome Letter"ı, priority date geldiğinde kime yolluyor? Kardeşime mi yoksa bana mı?

Priority Date: 21/02/2011

Daha priority date'in gelmesine çok var ama posta yoluyla mı gelecek, yoksa e-posta ile mi, onu bilmiyorum.

Bir de gönderdiğimiz e-posta adresini öğrenmemizin bir yolu var mı?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

162

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |