Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @omerko 19-20 k arası

• @omerko 30.000 , hadi bakalım 😅 gülsün şu gariban 20binli ekibin tamamının yüzü artık

• @Erdem-Yıldız ben de öyle bekliyorum . Bugün ya da yarın açıklanacak

• 22-23K sonraki ay 28K, herkese hayırlı olsun 😁

• @ahmetgokaya inş böyle olur ama benim tahminimce
    19-23-28-29 olabilir bu sayılar tabi 1-2 bin oynayabilir

• @Erdem-Yıldız Bu düzende de bundan iyisi Şam da kayısı misali, bakalım eli kulağında umarım herkesi mutlu edecek şekilde açıklanır.

• Arkadaşlar bülten ayın 10unda güncellenmiyor muydu? 16k tekrarladı mi yine EU için? Artış olmadı sanırım.

• @mesut16 9-15 arası açıklanıyor genelde. Bülten aynı da kalsa (ağzınızdan yel alsın) açıklama gelirdi

• @eciskoec tabii ki tekrarlanmasın bol bol açıklasınlar inşallah da bu visa bulletin olayını hala çözemedim her ay illa ki kafamı karıştırıyor.

• @mesut16 Siz rahat olun hocam, Haziran ayında randevu gelir yani gelmesi lazım. Aksi çılgınlık 😶

• @Atakan-Akın şu süreçte en olumlu düşünmesi gerekenlerden birisiniz diyebilirim. Dosyanız hem Avrupa'da hem de 18kladasınız. Büyük ihtimalle 20k bülten alırız diyor içimdeki bir ses. Diyelim ki(ağzından yel alsın) 18kda sinirda kaldı Haziran'da. En kötü temmuzda vizemizi almış oluruz inş. Dert etmeyin yani rahat olsun içiniz.

• @mesut16 Aslinda kafa karisikligini gerektirecek bir durum yok. Her ayin 8-15'i arasi bir sonraki ayin vize bulteni aciklaniyor. Bultende DV kurasini ilgilendiren iki tablo var. Tablolardan biri bulundugumuz aydan sonraki ayda hangi dosya numaralarinin guncel olacagini, digeri de bulundugumuz aydan iki sonraki ayda hangi dosya numaralarinin guncel olacagini soyluyor. Istisnasiz her ay bulten yayinlaniyor.

Yani onumuzdeki birkac gun icinde Mayis bulteni yayinlanacak ve Mayis bulteninde hem Mayis hem de Haziran ayinda hangi numaralarin guncel olacagi aciklanacak. Biz de oturup Haziran'da guncel oalcak numaralar uzerinden hesap kitap yapip zaman gecirecegiz. Siz de muhtemelen Haziran'da Bangkok'a ucacaksiniz.

• @Stoic-Turk 1.5 yıldır GC sürecindeyim, visa bulletin mantığını şimdi anlayabildim. Teşekkür ederim. Umarım hızlı bir şekilde herkes current olur ve mülakatı için adımlar atar.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mesut16 bu başlığın ilk iletisinde bütün detaylarıyla açıklamıştık diye düşünüyorum bültenin mantığını aslında.
    orada eksik bir bilgi mi vardı?

• @gucarslan yok hocam sadece ben geriden geliyorum.

• 17500 Allah biliyor ya isyan etmemek için zor duruyorum

• @omerko günlerdir sayfa yenileyip bu sayiyi gormek uzdu napalim beklemeye devam

• Mahveden bir bülten. Sayılarla DV2018 'i okuduğum birkaç gün geçirmiştim. 2018'i aratan bir bülten geldi. Ne denebilir ki..

• Ankara'nın sırasını görmek için cumartesiyi mi beklemek gerekiyor ?

• Son 19 yılın en kötü bülten ilerleyişi. 2006 yılında aynı dönem 14.200... O yılda bile bir sonraki ay açıklanan bülten "current" olabilmiş. dilerim bizim de sürecimiz bir anlık sıçramayla sonuçlanır.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

122

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |