DV2025 Mülakat Deneyimleri
-
Tebrikler, hayırlı olsun vizeniz 🍀 Bundan sonraki aşamalarda ve göç sürecinizde bol şans ve kolaylıklar 🙏🏻
-
@hecetuna
Yeni kıtada yeni hayatınızda şans hep yanınızda olsun..🍀 -
@lesnarhomie geçmiş olsun vizeniz hayırlı olsun🤚🙏 lise diplomasına Hong Kong çok dikkat ediyor süreci güzel özetlemişsiniz lise diploması kayıpsa ve okuldan mühürlü mezuniyet belgesi alınamazsa konsolosluktan aslı gibidir olayı güzel sonuç vermiş tecrübeniz sizden sonraki arkadaşlara yol olmuş ✋ yolunuz açık olsun
-
hayırlı olsun vizeniz ne olursa olsun hiçbir konuda pes etmemenin çok güzel bir örneğisiniz yolunuz açık olsun
-
@hecetuna hayırlı olsun yeni hayatınızda başarılar :)
-
@hecetuna Değerli deneyimleriniz için teşekkür ederim. Yeni hayatınızda başarılar dilerim.
-
@hecetuna Tebrikler vizeleriniz hayırlı olsun
yeni hayatınızda başarılar ve yüzünüzden gülümseme eksik olmasın :)
yeni blütende aktif olursak ikizlerimle bizde orada gireceğiz mülakata -
@hecetuna tebrik ediyorum. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
-
@hecetuna hayırlı uğurlu olsun,darısı başımıza🙏
-
@lesnarhomie Heyecanla okudum yeni hayatınızda bol şans dilerim :)
-
herkese merhabalar,
Biz 4 kişilik aile olarak Mart ın son haftası Viyana da ki görüşmemizi olumlu bir şekilde sonuçlandırdık. Araya bayram ve farklı koşuşturmalar girince daha önce yazma fırsatı bulamadım. Öncelikle bu süreçte forumdan çok faydalandık. Emeği geçen katkıda bulunan herkese çok teşekkürler, gerçekten forum aracılığıyla birçok insanın hayatına olumlu anlamda katkıda bulunuluyor.
24 Mart pazartesi saat 09.00 sağlık randevumuz vardı, 27 Mart ta 13.00 de konsolosluk görüşmemizi gerçekleştirdik.
Viyana özelinde çok paylaşımlar oldu, ben sadece gündemde olan konularla ilgili birkaç not düşmek istedim.
Sağlık kontrolünde aşılar konusunda ağızdan alınan Polio yu sağlık ocağında uygulatmıştık, kabul edildi. Sadece eksik aşı olarak Infulenza aşısı olduk. Mevzuat gereği Mart ayı sonuna kadar istendiği için yapmaları gerektiğini belirttiler.
Konsolosluk görüşmesinde daha öncede belirtildiği gibi e-devlet çıktıları yeterli oluyor. Diploma konusunda en son mezun olduğum diploma istendi. Üniversite ve Yüksek Lisans diplomalarının orjinali ve fotokopileri yanımda ikisini de verebilirim dedim ve aldılar. Lise diploması konusu hiç geçmedi.
Belgeler tamam dedikten sonra ben eski pasaportlarım da yanımda almayacak mısınız diye sordum. Amerika vizesi var mı diye sordu. Vizem vardı ama süresi doldu deyince pasaportlara gerek olmadığını belirtti ve almadı.
Mülakatta daha önce de sorulan klasik sorular soruldu ve sonucunda approved diyerek klasik son olarak ki oğlum için Amerikan bayraklarını verdi.
Ertesi gün öğlene doğru Pasaportlarınız hazır, 13.00 ve 16.00 saatleri arasında randevuya gerek duymadan gelip alabilir siniz diye email geldi.
Ertesi günü 13.30 gibi konsolosluğa pasaportları almak için gittik, Eliza hanımdan pasaportları aldık ve orası boş olduğu içinde kısa bir sohbet etme imkanımız oldu, kendisine teşekkür ederek oradan mutlu ve stresten hafiflemiş bir şekilde ayrıldık :)
Sağlık kontrolü ile görüşme arasında iki gün olunca bir günü Hallstatt gezisine ayırdık. Merkezden direk tren var, yaklaşık 3, 3.30 saat sürüyor. Günübirlik gidip geldik ve memnun kaldık.
Bahsettiğim gibi daha önceki arkadaşların tecrübelerinden çok faydalandık, tekrar olmasın diye aklımda soru işareti olan konuları belirtmek istedim. Herhangi bir sorusu olan olursa bilgim ve tecrübem dahilinde seve seve yardımcı olmak isterim.
Tüm süreçlerin olumlu geçmesi, her şeyin hayırlısı ve gönlünüzce olması dileklerimle yazımı bitiriyorum.
-
@mertali Vizeniz hayırlı, Amerika'daki hayatınız şanslı olsun. Tebrikler...
-
@lesnarhomie Tebrik ederim yolunuz açık olsun.
-
@Ertan-Turgun, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri
@mertali Vizeniz hayırlı, Amerika'daki hayatınız şanslı olsun. Tebrikler...
Teşekkür ederim, umarım sizin sürecinizde olumlu bir şekilde sonuçlanır.
-
@mertali tebrik ederim, hayırlı olsun vizeniz 🙏 current olduktan sonra ne zaman 2nl mail aldınız öğrenebilir miyim? Hemen öğrenmek için mail atmış mıydınız KCC'a.
-
Slm arkadaşlar önemli bir tavsiyem var Hongkong a gelecekseniz 1. Yetecek kadar ekmek konserve yiyecek getirin. 2. Kolonya getirin ihtiyacınız olacak kokulardan bayılırsanız diye 🙂 ben ki baharatlı yemekleri severim ama buradaki çok farklı. Tedbirli gelin
-
@Mehmet-ynd Muayene ve Vize Mülakatını deneyiminizi okumak isterim, zamanı gelince.
-
@mertali
Yeni kıtada yeni hayatınızda şans hep yanınızda olsun..🍀 -
@Kübra-Kırmacı teşekkür ederim. mail yazışmalarına baktım, current olduktan sonra yaklaşık 10 gün sonra KCC ye email atarak dosyam hakkında bilgi istemişim (21 Ocak) , KCC den 27 mart a randevu oluşturuldu emaili geldikten sonra 2NL email ini beklemeden 22 Ocak ta Sağlık kuruluşunda randevumu almışım. Bir gün sonra da 2NL emaili konsolosluktan gelmiş ve randevu tarihimi kabul ettiğim bilgisini vermişim.
-
@Flight101 Çok teşekkür ederim, sizin içinde hayırlı olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum