Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @tb19 ptesi sali yine deneyin olacaktir mutlaka

• @Caner-Türk tesekkurler insallah

• Mulakata giren arkadaslar ciktilari ornegin (ds260) renkli fotokopi mi aldiniz? Siyah beyaz renkli dikkate aliyorlar mi?

• @salimekoken kabul ettiler mi yapılan aşıları sanırım yapmamışlar 4 aşı olduğunuza göre inflanza da yaptılar mı

• KONU DIŞI ama belki birilerine yardımı dokunur, arkadaşlar bu akşam saraçhanede hiç bir taşkınlık yapmamıza rağmen çimlerde otururken keyfi olarak göz altına alındık, emniyette polislere yalvardık yakardık telefon galerimiz sosyal medya paylasımlarımız whatsapp konusmalarımız ve çantalarımıza kadar gösterdik hiç bir şekilde taşkınlık çıkaran topluluktan olmadığımıza üslup ve efendiliğimizide biraz önde tutarak inandırdık ve serbest bırakıldık, eğer bırakılmasaydık yurtdışı yasağı konularak serbest kalacaktık ve bu vize almama engel olacaktı,hatta evliliğim bile bitebilirdi. eğer eylemlere katılacaksanız lütfen olayların içerisinde olmayın göz altına alınan herkese istisnasız yaşı kaç olursa olsun yapılan ilk işlem ifade almak ikinci işlem yurtdışı yasağı.

• Bugun gunduz JFK’den girdim. Pasaport kontrolunde sadece pasaporta baktilar hicbir sey sormadilar. Gorevli polis sadece kayit icin benimle gel dedi ofise goturdu hemen. Oradaki baska bir polis arkadas sadece greencard bu adresi mi gelecek diye sordu evet dedim. Ardindan valizimi aldim ve esim beni almaya gelmisti, akabinde evimize gectik.

• @korayy gözünüz aydın çok sevindim sizin adiniza benim kız kardeşim sizden iki ay sonra mart ayında başvuru yaptı ama halen haber yok eşi İran vatandaşı turkiyede yaşıyor İran vatandaşı olması süreci nasıl etkileyecek bilmiyoruz maalesef Birde sizin bazı yorumlarınızda iki ayda bir kanıt yükledik demisiniz bizim öyle bir olaydan haberimiz yok sadece kız kardeşim avukat araciligiyla başvurusunu yaptı avukat başka bir şey de demedi süreci burdan baktık ama çokta bir şey anlayamadik surec Ankara’ya gelincemi acaba kanıt yukleniyor ?tekrardan gözünüz aydin fırsat bulup paylaşırsanız sevinirim

• @korayy yeni hayatınız hayırlı olsun

• @salimekoken tesekkur ederim cok saolun 🙏

• Merhaba, 2024 irs dokumanlarini cikti olarak aldim ama sisteme yuklemedik. Yanimda bulunmasi yeterli mi sizce? Genellikle sormuyorlar gordugum kadariyla ama deneyimli kisiler fikrini belirtirse cok sevinirim

• @korayy yeni hayatınız size ve ailenize mutluluklar getirsin inşaallah ☺️🥰

• @gulsah123 1099 1040 tax ları orjinal evraklari (boşanma ,askerlik gibi) ne varsa alın yaniniza işinizi sansa birakmayin

• Mart'ta DQ olup son günlerde mülakat maili alan oldu mu arkadaşlar?

• Bu ileti silindi!

• @ElifÖzdemir acaba kaydinizi birkac gun sonra ayni email ile yapabildiniz mi? benim de onceden turist vizesi icin acilmis bir hesabim var ve tum belgelerde bu emaili kullandik. Tabi soyadim degisti ve ais kaydi yaparken sorun olur mu diye merak ediyorum

• sağlık kontrolünde piercing falan sorun oluyor mu acaba

• benim vardı, hiçbir sorun çıkmadı. @tb19

• Benimde vizem bugun onaylandi. Toplam 18 ay surdu. Bekleyen herkese kolayliklar dilerim duygusal olarak cok yipratici bir surec. Deneyimini paylasan herkese tesekkurler.

• @gulsah123 Tebrikler vizeniz hayırlı olsun. Görüşmeniz nasıl geçti herhangi bir problem yaşadınız mı özellikle istenen belgeler hakkında veya farklı bir konuda belirtebileceğiniz dikkat edilmesi gereken?

• @nazmi4343 tesekkurler. Farkli aktarabilecegim bir sey olmadi. Benzer sorular soruldu. Birkac dakika surdu. Sadece uzun bir bekleme suresi var, diger ulkelerden gelen insanlarin mulakatlari cok uzun suruyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

155

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |