Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @finalhope evet NVCden geldi interview letter ama ben bir an konsoloslupun da atacağını unutmuşum.. teşekkür ederim hocam.

• @Hilal-2 teşekkürler

• @chemistontheroad Avukatimla simdi kontrol ettik. Benim PD'im; January 2023 mus. December 2024' de ds260 im gönderildi. Yani suan current"im ama hala gelmedi hicbir email interview icin. Bu garip degil mi? current olduktan sonra hemen gelmesi gerekmiyor mu?

• @zerrin0 dokümanlarınız onaylandıysa bu sıra gelmesi lazım davetiniz, uzun süredir current durumunuz

• @ex-scientist Tesekkuler PD'im 2023 Ocakmis. Avukatim beni duzelti. Yani suan cuurent'im Aralik'da ds260 im gönderildi. Sistemden bakindca ATnvc diye gozukuyor. Artik benim yapmam gereken birsey yok diye anliyorum. Sizin bir bilginiz var mi?

• @chemistontheroad Sistemden bakinca at NVC diyor. bu suan dokumanlarima bakiyorlar mi demek acaba? Yapmam gereken birsey yok degil mi benim? Bir bilginiz var mi?

• @zerrin0
    merhaba https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/nvc-timeframes.html bu adresten public Inquiry tıklayıp, durumunuzu belirtebilirsiniz. Şu an cevap verme gecikmesi 4 gün, en geç 4 gün içinde cevap alırsınız.

Ayrıca DQ olma tarihinizi paylaşırsanız, durumunuzu daha doğru yorumlayabiliriz.

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• @finalhope Unganlardan randevu alanlara bir sorum olacak: Sisteme girdim sonlara doğru şunu ekranda okudum Your medical file will be electronically submitted to the US Embassy.
    Please make sure you have updated your DS-260 form within the last 6 months prior to making an appointment with us. This step is necessary for your file to appear on the US Embassy electronic submission system.

****ancak DS 26o formunu dolduralı 1 yılı geçti. Bu aşamadan geçenler lütfen yardımcı olabilir mi? DS 260 formunu güncellemek şu an mümkün değil zaten Bunu nasıl yaptınız? Sitelerinde bbu bilgide hata olabilir mi ki sanmam ....

• Bu ileti silindi!

• @begumm merhaba,

Benim kategorim EB1A, ayrıca imzama bakarsanız kasımdan nisana tüm süreç bitiyor. Ben 6 aydan daha uzun süre beklemedim.

Özellikle sizin gibi EB2 NIW olanlar cevaplarsa daha iyi olur. Bir kaç gün cevap için bekleyin isterseniz olmazsa Unganlara da bir sorun.

• @begumm aile vizesi türünde birkaç kişi benzer soruyu sormuş ve bilgileri değişmediği için formda değişiklik yapmamışlar.

Akşam 17-19 arasında unganları arayıp bilgi alabilirsiniz.

• @okokok @finalhope çok teşekkürler. işin garibi NIW den randevu alan kimse bunu sormamış ben akşam ofislerini arayacağım ama buraya da yazmak istedim

• @okokok işin garibi forumu takip ediyorum ve daha önce böyle bir durum yazan olmadı.. şu sıralar aynı kategoride randevu alan kişiler de görmüştur bunu aslinda

• @finalhope Cok tesekkurler verdiginiz bilgi icin. Mail attim ve geri dondular soyle diyorlar. "This case is documentarily complete, which means the NVC has all the documents we requested. Your application is waiting for an interview appointment, where a consular officer will adjudicate it." DQ tarihim de December 2024. Sizce bir sonraki aya gelir mi randevum?

• @zerrin0 PD tarihiniz current, DQ olmuşsunuz. Bu süreçten sonraki aşama interview letter (IL) almak, bildiğim kadarıyla current olduktan sonra DQ olma tarihine göre IL emaili geliyor.

EB2 NIW başlığındaki 1.sayfadaki excel dosyasını inceleyebilirsiniz. O başlıkta en son IL alan kimlerse onların imzasındaki DQ tarihlerine bakabilirsiniz.

• @zerrin0 geçen hafta EB2 NIW olup IL emaili alan @begumm var. İmzasında interview tarihi Mayıs 2025, ve DQ tarihi Mart 2024 görünüyor.

• Unganlardan randevu alanlara bir sorum olacak: Sisteme girdim sonlara doğru şunu ekranda okudum Your medical file will be electronically submitted to the US Embassy.
    Please make sure you have updated your DS-260 form within the last 6 months prior to making an appointment with us. This step is necessary for your file to appear on the US Embassy electronic submission system.

****ancak DS 26o formunu dolduralı 1 yılı geçti. ..

MESAJIMA SAĞOLSUN BİRKAÇ KİŞİ CEVAP YAZDI. BEN DE BENİM GİBİ BU DURUMU YAŞAMA VE STRESE GİRME İHTİMALİ OLANLAR İÇİN YAZMAK İSTİYRUM.

UNGANLARIN SİTeSİ mükemmel detayları güzel lakin bu bahsettiğim durumda iyi bir not veremeyeceğim. Zira EB1 dışında immigrant vize başvurusu yapan çoğu kişinin DS 260 submit etme süresi en az 1 yıl oluyor.. 6 ay uyarısı gereksiz olmuş ben telefon ettim uzun denemeler sonucu bağlandım ve case no mu sorup görevli teyit etti sorunum çok şükür çözüldü BURADA BİLGİmİZ OLAN BİR SORU GÖRÜNCE YAZARSAK BİR YARDIMIMIZ OLUR BNU YAPMAMIZI TAVSİYE EDİYORUM. İYİ BAYRAMLAR ŞİMDİDEN.. ASLINDA O BİR SORUN DEĞİLDİ LAKİN GÖRÜNCE EMİN OLMAK İSTEDİM. BURADA NIW MÜLAKRINA GİREN BURAK HOCA @Burak-Aslan ( sayfasında detaylı doktor ve mülakat tecrübesini okuyabilirsiniz) KONSOLOSLUKTA raporunun ekrana düşmediğini yazmıştı.. herkese bol şans!!

• @begumm Öncelikle herkesi bilgilendirme duyarlılığınız için teşekkür ediyorum. Ama ben tam anlayamadığım için soruyorum; DS-260 formu son 6 ay içinde olmalı kuralı EB-2 NIW için geçerli değil mi? Unganlar size bu bilgiyi mi verdi? Çünkü sizin de belirttiğiniz gibi EB-2 kategorisinde DS-260 formunun son 6 ay güncelliği çok olası değil. Şimdiden teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

170

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |