Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ex-scientist Hocam öncelikle tebrikler. Benim de 28 April 2025-8.30 visa appointment letterım NVC den geldi. Siz konsolosluktan email geldi demişsiniz, size mektup NVCden gelmedi mi? Ve interview gününüz nedir?

• @ex-scientist 2024 yılında başvuran/onay alan kişilere welcome Letter gelmedi hocam. Bu yüzden ds260 doldurmak mümkün değil.

• Bu ileti silindi!

• @chemistontheroad hm anladım

• @Hilal-2 evet ilk davet mektubu NVC'den geldi, sonra 17 Mart'ta konsolosluktan da ayrıca bir bilgilendirme gelmiş

• Birkaç saat önce mülakat maili aldım. Darısı e-mail bekleyen diğer arkadaşlara…

• @okokok tebrik ederim, gözünüz aydın. Sizin adiniza cok mutlu oldum.

Son aşamaya geçmiş bulunuyoruz. Artık planlamaları daha sakin ve daha belirgin yapabilirsiniz. Su gibi akıp gitsin...

• @finalhope çok teşekkür ederim hocam. Mülakat maili için biraz gecikme olsa da desteklerinizle az stresle atlattım. Umarım hepimiz hızlı ve sorunsuz bir şekilde sonraki süreci de tamamlarız.

• @ex-scientist bana da dün gece gelmiş Mayıs ayı için.. size gelen emailde evrak listesi var mı şunları getirin gibi bir detay? bende yok evrak listesi.. original documents and forms demişler

• @begumm Hocam kutlarım.

• @okokok Hocam tebrikler.

• @begumm tebrikler.

2288a4f8-3bfc-4c0a-8243-4a77f7a8a084-image.png
    bu şekilde bir başlığı varsa Interview Letter olmalı.
    devamı da şeklinde ise

0542e221-0655-4179-a32b-8ab8633975d6-image.png

• @Hilal-2 teşekkür ederim hocam.

• @begumm onlar iki hafta sonra konsolosluktan gelen mailde yazıyor olacak

• @ex-scientist hocam sizi de tebrik ederim.

Mevcutta burada interview letter alan aktif 5-6 kişi var. Sizin dışınızda konsolosluktan email alan henüz yok.

Ben de dahil hocalarımızın mülakatları nisan sonu veya mayısta, merak edilen şu: interview letter sonrası konsolosluktan gelen emailde ekstra bir evrak veya belge isteniyor mu? Teşekkürler.

• @finalhope bunu başka bir başlık altında @begumm kullanıcısına cevaben yolladım, link koymayı bilmiyorum ama profilimden cevaplarıma bakarak ulaşabilirsiniz

• @ex-scientist teşekkür ederim hocam. Sizin yazinizdan 1 dk önce yazmışım ben 🙂

Okudum, çok detaylı. Elinize sağlık

• Arkadaşlar merhaba,
    Kanımca birkaç konuya açıklık getirmek adına yazmak istedim. Fakat yazacaklarım şu an için current olan arkadaşları ilgilendiriyor.

1. Current olduktan sonra öncelikle National Visa Center (NVC) den email ve ekinde pdf İnterview Appointment Letter geliyor (P4). email geldi, randevum geldi vb gibi ifadeler karışıklığa sebep oluyor, çünkü ortada aslında arka arkaya gelen randevuyu ilgilendiren iki email var. Ama ilki NVC den. O nedenle ben mesela bana geleni NVCden diye belirtmiştim:)
    2. Konsolosluktan gelen randevu emaili ve orada istenilen belgeler var.
    3. Bu istenilen belgeler herkes için aynı eğer kişinin ekstrem bir durumu yoksa tabi. Ve bu belgeler zaten konsolosluğun sitesinde ilgili olunan kategoriye ait preinterview-checklist başlığında yazıyor.
    4. Konsolosluğun ve hatta bu ay anladığım üzere NVC nin bu emailleri gönderme zamanı standart değil. Mesela şu ana kadar NVC bültenin açıklandığı gelen ayın ilk haftasında yolluyordu İL leri fakat şimdi öyle olmadı. Veyahut konsolosluk bir hafta iki hafta NVC letter sonrası gönderecek diye birşey de yok. Geçmişe bakarsak randevunun bir gün öncesi öğleden sonra gönderdiği hocalarımız bile var veyahut şu an gördüğümüz gibi bir aydan bile fazla zamanda gönderdiği hocalarımız var.
    5. Ayrıca sadece bir hocamıza gelmedi konsolosluktan şu an başka hocalarımıza da geldi Nisan randevusu için., bu da standartın olmadığını gösteriyor.
      Ara ara ayazıyorum ama lütfen hocalarımız ilk sayfadaki excell formuna ve adlarının altına, imzalarına gerekli detayları yazarlarsa forumdaki herkesin kendi süreçlerinin süreç anlamında özellikle kontrolünü tahminlerini yapmaları açısından katkılı olur. Teşekkürler. Bol şanslar.

• @okokok gözünüz aydın 🙂

• @ex-scientist AA evet hocam konsolosluk da email ataxcaktı di mi? onu tamamen unutmuşum.. teşekkürler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |