K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@özümm yaaa cok sevindim tebrik ederim :)
-
Herkese merhaba, evraklarını 30 ekim 2024 ten sonra Teksas a gönderip evrakları işleme alınmış birileri var mı acaba? Yoksa biz ilk mi olacağız bu talihsizliği yaşayacak olan çok can sıkıcı bir durum...
-
@dreamer32 çok teşekkür ederim 🙏
-
@aliarslan987 noa:1 gelmedi mi hala
-
Herkese merhaba bi sorum olacak umarım cevap alabilirim K1 vizesiyle yakında gidiyorum havaalanında yurt dışı çıkış harcı ödemem gerekiyor mu?
-
@özümm hayır teksas bir tek bize mi problem çıkardı yoksa buradaki herkes başka eyaletlere mi gönderdi sadece biz mi teksasa gönderdik anlamadık...
-
@dreamer32 olduğumuz aşıların ikinci dozlarini ve ekstra bir aşı daha vardi oluyorsunuz. Bunun yanısıra tüberküloz, sifiliz gibi hastalıklari taşıyor musun diye kan aliyorlar. Sonuçlara göre size tekrar dosya hazırlıyorlar kapali bir zarf içinde formlar, nüfus kayit örneği ile berabere onu da gönderiyorsunuz.galiba hastalık taşıyorsanız iyilesmeyene kadar green kart vermiyor
-
@aliarslan987 bizde teksasa gönderdik ordan California ya gitti evraklar noa1 de üç gün sonra geldi bi sorun var sizinkinde
-
@özümm ne zaman gönderdiniz?
-
@aliarslan987 27 ekim gönderdik 30 ekim noa1 geldi yıl 2023 bu arada
-
@özümm seçimden sonra teksasta işler durma noktasına gelmiş malum trump dönemi işten çok kişi çıkarılmış bize 2 nisana kadar beklememiz söylendi yasal süre 90 gün olduğundan sadece merak ettiğim benimle aynı durumda olan biri daha var mı..Sizin dönem şanslıydı çok bekleyende yoktu..
-
@aliarslan987 umarım en kısa zamanda bi haber alırsınız 🙏
-
@lmckmk cok tesekkurler cevabiniz icin :) Biz saglik taramasi sirasinda gereken asilarin tamamini olmuyor muyuz yani ilk doz burda ikinci doz orda ilk defa sizden duydum :confused_face: Bu arada ben su sekilde biliyorum"AOS basvurunuzu bir yil icinde yaparsaniz saglik raporunuzun tekrari gerekmez". Acaba belgelerinizi kaybetmis olma ihtimalleri olabilir mi?
-
@özümm umarım sağolun🙏🙏
-
@dreamer32 sanmıyorum hemsire bana 6 ay sonra 3. dozlari olmam gerektigini de soyledi. Sistem de 22 ocak 2025 de uygulamaya gecmis gibi tarih belirtilmis, yeni uygulama galiba
-
Bir soru daha k1 çıktı ve 3 nisanda uçak biletim var yanıma ne almalıyım daha önce gidenler ve yaşadığındeneyimi hakkında bilgi verirse çok sevinirim en azından evraklarımı daha iyi götürebilirim
-
@lmckmk anliyorum, cok tesekkur ederim cevabiniz icin :folded_hands:
-
@dreamer32 rica ederim 😇
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba,
6 martta dosyamızı uscis'e gönderdik (California Service Center) fakat farklı yerlerden bakıyorum süre 9 ay yazıyor.
Sadece Case Was Received ve dosya numarası aldık.
Noa1 almadık bu işlem uzun sürer mi? Ortalama kaç ay gibi uscis süreci biter? Yani 9 ay olması çok geç bir süre olacak nişanlım düğün hazırlığına başladı 😀
Bu konuda herhangi bir bilgisi olan var mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum