Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• Bu ileti silindi!

• @salimekoken Tamamdır anladım teşekkür ediyorum yanıtınız için.

• @salimekoken 2024 vergisi 2025de dolduruluyor şubat-Nisan arasında yani o yüzden 2024 değil 2023 oluyor ama dq olduktan sonra vergiyi ırs sisteminde son yıl vergisini işlenip pdfler oluşturulduktan sonra ceac sisteminde güncellediyse eşiniz 2024 olmuştur.

• @salimekoken 20 aylık süreci ben ABD beklemek istiyorum. Bunun kullanıcağım bir vize türü var mı peki ? Yani 20 ay çok uzun bi süre düşündükçe yoruyor beni..!

• Bu ileti silindi!

• @yasmin982 eşim ocağın sonunda yaptı, hatta bunu yapmak için gün saydı. çünkü 2023 belgelerinin çok güçlü olmadığını biliyordu, IRSte sistemin açılmasını bekledi ve ocak 2025te günü gelince hemen halletti. pdfleri de sisteme yükledik

• Arkadaslar ingilizce formatinda adres yazarken ozellikle DS-260 Formu ve I-864 icin, Turkce haliyle oldugu gibi mi yazilmali yoksa ingilizce olarak mi?
    Ornegin 'Gundogdu mahallesi Yildiz sokak Mese apartmani No:4 D:4 Izmit/KOCAELI' seklindeki bir adres oldugu gibi mi yazilir yoksa '4 Yildiz Sokak' veya '4 Yildiz street' tarzi mi yazilmali? Dogru sekli nasildir yardimci olabilir misiniz?

• @nazmi4343 ben türkçe yazdım, olduğu gibi. dq oldum ve bir sorun olacağını sanmıyorum

• @nazmi4343 GUNDOGDU MH YILDIZ SK MESE APT NO 4 DAIRE 4 IZMIT KOCAELI ekstra karakter kullanmadan bu şekilde yazabilirsiniz. posta kodu biliyorsanız onu ekleyebilirsiniz.

• @salimekoken Tamamdır teşekkürler 🙌🏻

• @finalhope Anladım yanıtınız için teşekkür ederim. Mülakat tarihi almışsınız
    sanırım tebrik ederim bu arada 🙌🏻

• @nazmi4343 teşekkür ederim. Ben farklı kategorideyim. Umarım sizin yolunuz en kısa zamanda açılır. Anladığım kadarıyla işin çoğunu halletmişsiniz.

• @finalhope Teşekkürler iyi dilekleriniz için. Siz de sorunsuz bi şekilde vizenizi alırsınız umarım mülakatınızın ardından. USCIS onayını aldık kısa bir süre önce çok şükür bana göre en yorucu ve uzun süren aşamaydı. NVC'ye evrak yüklemek üzereyiz onların üzerine çalışıyorum hata yapmamak için, bakalım devamı sorunsuz ve hızlı bir şekilde gelir diye umut ediyorum 16 ay bekleme sonrasında.

• Merhaba,
    Esim TR'de yasiyor, Mart 2024'te basvurumuzu yaptik ve beklemedeyiz. Sorum surec disinda tax ile ilgili aslinda. Tax return formlarimi doldururken onu da dahil etmiyor olmaliyim burada yasamadigi icin ama emin de olamadim acikcasi. Biraz forumda gezindim fakat konu ile alakali bir cevap bulamadim. Sorulduysa ve gormediysem affola. Simdiden tesekkur ederim 😊

• @ceen eşimde ABDde yaşıyor ve doldururken beni dahil etmedi ama evli olarak gösterdi yine de kendini. adını tam hatırlamıyorum married ve separated kelimesi barınan bir seçeneği seçti. umarım sizin de işinize yarar

• @nazmi4343 sadece Büyük harfleri I küçük harfleri i olarak yazılması gerekiyor ğşçüö gibi harfler noktasız şapkasız yazılıyor.

• Herkese merhabalar, bir aksilik olmazsa pazartesi günü taşınıyorum. Şuan Türkiye’de sigortam olmadığı için aylık 775₺ genel sağlık sigortası borçlanmam oluyor. Bugün görüştüğüm arkadaş yurtdışi adres kaydı yaptığınızda bu otomatik borçlanma duruyor dedi. Gittiğim zaman adres kaydımı nerden yaptırabilirim? Konsolosluktan mı oluyor? Bilen varsa, yazabilirse sevinirim. Teşekkürler

• Merhabalar, 2 gundur NVC nin https://ceac.state.gov/IV sitesine giremiyoruz. Acaba girebilen var mi? Boyle bir hata kodu veriyor "Your request cannot be processed at this time." Belge yukleyecegiz fakat acamiyoruz siteyi 2 gundur

• Sitede yogunluk oldugu zamanlarda bu sekilde hata veriyormus. Simdi erisilebiliyor

• Herkese merhaba, ulkeye hangi eyaletten girdigim farkedermi? Frankfurt orlando ucusu iptal oldu. Yeni ucus frankfurt-newyork-orlando olucak. Giriste bir sorun yasarmiyim?

Benzer Başlıklar

• 41
  • 1589
  • 226
  • 58
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |