ABD'ye İlk Giriş Hk.
-
Merhaba,
Bir sorum var, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
ABD'ye ilk giriş-çıkış yaptıktan sonra, green cardın basılması ve istedğimiz adrese gönderilmesi vize bitiş tarihini geçerse ne oluyor? Kartı almak ve temelli yerleşmek için ABD'ye tekrar nasıl giriş yapabileceğim? ABD'de yaşayan arkadaşım kartı Türkiye'ye (bana) postalayabilir mi? -
İlk girişinizde pasaportunuza basılan vizeyle (I-551) 1 yıl sorunsuz giriş yapabilirsiniz green card olmadan.
Evet arkadaşınız alarak size postalayabilir. -
@npe87 ABD'ye İlk Giriş Hk. içinde söyledi:
Merhaba,
Bir sorum var, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
ABD'ye ilk giriş-çıkış yaptıktan sonra, green cardın basılması ve istedğimiz adrese gönderilmesi vize bitiş tarihini geçerse ne oluyor? Kartı almak ve temelli yerleşmek için ABD'ye tekrar nasıl giriş yapabileceğim? ABD'de yaşayan arkadaşım kartı Türkiye'ye (bana) postalayabilir mi?lutfen gocmen vize ile giris sorularinizi sadece ilgili konuda sorun:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/183/gocmen-vize-ile-abd-ye-ilk-giris -
merhaba, vizemi alır almaz eşimle öncelikle 2 haftalığına abd'ye bir keşif gezisi yapmak istiyoruz. sonra istanbul'a dönüp evi, eşyaları toplayıp kapatıp 1-2 ay içinde temelli gitmeyi planlıyoruz. ilk girişte belli bir süre kalmamız gerekiyor mu, böyle bir şart var mıdır? forumdaki yazılarda böyle bir zorunluluk görmedim ama emin olmak istedim.
-
@ebrupilten şimdiden hayırlı yolculuklar . Süre konusunda herhangi bir zorunluluk yok. Sizin gibi bir yöntem ile USA giriş çıkışı yaptım. Tavsiyem 7-8 gün kalmanız yönünde Bazı giriş ve yaşam ile ilgili formalitelerinizi halledebilirsiniz.
-
@redsat2000 hızlı cevabınız için teşekkür ederim. daha önce ABD'ye hiç gitmediğimiz için tüm bilgimiz okuduklarımızdan ve izlediklerimizden. önden keşif yapmanın bizim için daha avantajlı olacağını düşündük her ne kadar bilet masrafı olacaksa da.
-
@ebrupilten ABD'ye İlk Giriş Hk. içinde söyledi:
@redsat2000 hızlı cevabınız için teşekkür ederim. daha önce ABD'ye hiç gitmediğimiz için tüm bilgimiz okuduklarımızdan ve izlediklerimizden. önden keşif yapmanın bizim için daha avantajlı olacağını düşündük her ne kadar bilet masrafı olacaksa da.
yukarida da yazdigi gibi bu konuda sorularinizi sadece su konuda sormalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/183/gocmen-vize-ile-abd-ye-ilk-giris
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum