Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @Caner-Türk Interview mailim geldi ancak bu ais işi nasıl oluyor benim daha önce turist vizem için kaydım vardı ancak şu an ‘VERİLEN göçmen vize vaka numarası randevu almaya hazır değil diyor’ böyle bir hata verirse ne yapmam gerekiyor bilen birisi var mıdır?

• @yakup-budakci DQ olduktan sonra belge mi istiyorlar? benim böyle bir şeyden haberim yok. belgeleri yükledikten sonra DQ olduk biz

• @ElifÖzdemir 2-3 gün içinde aktif oluyormuş. bende kayıt yapamıyorum şuan

• @salimekoken önceden var mıydı ais hesabınız? Önceki soyadım çıkıyor ona geçersiz hatası veriyor. Olay numarası ANK ile başlayanada randevu için hazır değil diyor sizinde bu şekilde mi

• @ElifÖzdemir interview maili geldikten sonra birkacgun bekleyin sisteme düşmesini. Ama sizin onceden olan kaydinizla su anki durumunuzu iliskilendirebilirmisiniz bilmiyorum . Cunku pasaport telefon numarasi mail adresi isteyecek . Konsolosluga mail atarsaniz belki bir cevap olabilir geri donus oluyormu tam bilmiyorum ben hic mail atmadim
    E-posta Adresi:**

• @yakup-budakci Tebrik ederim yeni hayatınızda başarılar dilerim umarım her şey gönlünüzce olur. Birkaç noktada soru sormak isterim yanıtlayabilirseniz eğer. Benim eşim de Türkiye'de ve NVC aşamasında finansal dökümanları yüklerken Türkiye'de ikamet ediyor olmasından kaynaklı ekstra belge vb istendi mi yeterli görülmeyip? Joint Sponsor yeterli olur mu? Bir de son olarak mülakatta ABD'de yaşayacağınız adresin sorulduğunu söylediniz, eşiniz de şuan burada olduğu için adresi Türkiye`de, bu sebeple ABD adresinizi belirtirken sorun yaşadınız mı? Bir tanıdığınızın veya aile bireyinin evini mi gösterdiniz acaba? Teşekkür ediyorum şimdiden.

• @nazmi4343 Merhaba, çok teşekkür ederim 🙏🏼 eşim kendi işini yapıyor ve geliri yeterli olduğu için ekstra bir belge vesaire istenmedi sadece ceac istedigi belgeleri yukledik. Ne olur ne olmaz diye esimin annesini sponsor gostermistik bugun gorusmede gerek olmadigini soylediler. Yanlis bilmiyorsam suan icin 26k geliri varsa joint sponsor ihtiyaciniz olmaz. Adres icinde esimin annesiyle beraber yasayacagiz o yuzden onun suan ikamet ettigi adresi gosterdik. Herhangi bir sorun olmadı.

• @yakup-budakci Anladım tamamdır çok teşekkürler yanıtınız için. Yolunuz açık olsun. Sağlıcakla kalın.

• @Caner-Türk siz pttden randevu aldınız mı ben mail attım belgelerle ilgili yanıt gelmedi.Ben dd 260 confirmation numberimi avukattan alamadığım için randevu almayı deneyemedim.Onu bekliyorum

• @yakup-budakci visanız için tebrik ederim darısı başımıza vesikalık resminizi siteme yüklemişmiydiniz yüklediyseniz ondan size geri vermiş olabilir size zahmet olmazsa ceac sistemine girip kontrol edip yazarmısınız bizde oraya yükleyelim.Birde w2 ve ırc transcriptleri sponsor kısmına mı yoksa civil documentslaea mı yüklediniz.Han gi yılların transcriptlerini yüklemiştiniz 2024ünkünü istedi mi ?21,22,23 ün mü yüklemiştiniz birde ezgi hanım gibi ilişki resimlerinin civil documents diğer başlığına pdf olarak yüklemişmiydiniz biraz çok soru oldu ama ☺️ işimizi sıkı tutmak istiyorum deneyimlerle ☺☺

• @yasmin982 evet mülakat mailinden bikac gun sonra ravdevu aldim

• @yasmin Arkadaşın sorusuna bilgim yok diye cevap vermiştim tek bildiğim, geçmişe dönük yani daha önce olupta olduğunuz aşıların kayıtları varmı diye soruyorlar. Çocukken yada yetişkinken diye herhangi bi sınıflandırma yapmıyorlar. Bankoya ilk girişte kayıt yaptığınız yerde bunu soruyorlar. Ama yinede istenilen yani doktorun size aşılaması gereken aşılarla ilgili kayıtlarınız varsa bu aşıları yaparlarmı yoksa yapmazlarmı bi bilgim yok, ama buradaki diğer arkadaşların deneyimlerine göre de size her halükarda o aşıları yapıyorlar.

• @arslan34 benim karma aşı hariç hepsi var karma aşıyı aile hekimine yaptıysam yine aşı yaparlar mı bilemedim net birşey yazmadığınız için sordum diğer arkadaşlar bize tümünü bakmadan vurdular diyor genelde,bize sanırım grip aşısı vurulmuş sadece ondan sordum size yardımcı olmanız adına ama birşey anlamadım ☺️🫣

• @yasmin982 bence herhangi bir aşı yaptırmayın onlar yapıyorlar 🙂

• Merhaba arkadaşlar bu sıte de yeniyim
    Herkes umutla işlerinin sonuçlanmasını bekliyor ve birbirine deneyimlerini paylaşıyor aktarıyor çok güzel bişey bu ve öncelikle şimdiden teşekkür ediyorum ..Ben b turist vizem varken en son gittiğimde girişte vizem iptal ettiler ve 5 yıl yasak koymuşlardı form l 203 212(a) (7) (A) (i) (l) of the lNA yazdılar ) sen buraya çalışmaya geliyorsun diye bu 5 yıl 2024 mart ayında bitti,şimdi Amerikan vatandaşı Türk erkek arkadaşımla evlilik yapmak istıyoruz TR ye geldığinde beraber yaşıyoruz zaten nikah yapmadan önce waiver yapıp yapmamamız gerektıgını nasıl hangi yerden ögrenebiliriz avukatlık ücreti çok fazla bu konuda bilgi verebilir misin

• @ElifÖzdemir merhaba ben cr1 vize türünden değil ama f2a vize türünden mülakata girdim, ikisi de hemen hemen aynı vize türü olduğu için sorunuzu yanıtlamak istedim. Ben f2a vize mülakatıma girmeden önce 2 kere turist vizesine başvurup ikisinden de red almıştım ama bununla ilgili herhangi bir soru sormuyorlar. Size orda sadece eşiniz, evliliğiniz ve varsa eğer sponsorunuzla ilgili soru soruyorlar o kadar.

• @Bernur çok teşekkür ederim 🙏🏻

• @yasmin982 merhabalar çok teşekkürler darısı başınıza 🙂 Süreç çok uzun olduğu için şuan siteye yükleyip yüklemediğimi hatırlamıyorum, az önce girip kontrol etmeye çalıştım ama visa issued olduğu için belgelerin olduğu sayfaya tıklamama izin vermiyor. Issued olduğuna göre bir sorun yoktur diye düşünüyorum. W2 belgelerini sponsor kısmına eklemiştim 2018 den 2024 e kadar olanların hepsini yükledim giderken de yanıma aldım ama sistemde olduğu için bakmadılar büyük ihtimalle. İlişki resimlerini ilk başvuruda 1 pdf içine 8-10 fotoğraf sığacak şekilde yüklemiştik belki o yüzden yanımda götürdüklerime bakmamış olabilirler. Bu arada eşime oturum izni aldığımızı ve yaklaşık 2 yıldır Türkiye'de beraber yaşadığımızı söyledim o yüzünden de sormaya gerek görmemiş olabilir.

• @yakup-budakci ilk başvuru derken uscis aşamasında mı diyorsunuz ceac sisteminde mi
    ?

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |