Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 henüz fırsatım olmadı yeni ayak bastık ülkeye ve daha havalimanındayız 🙂 müsait zamanda vpn araştıracağım teşekkürler 🙏

• ⭐⭐⭐⭐

@erenist
    Opera browser icinde kendi VPN'i ile geliyor. Ben Opera kullanarak giriyorum.

• @smartcells Teşekkürler bunu da deneyeceğim mutlaka

• @smartcells Türkiye'den floridadaki eşime para göndereceğim ama bankalarda yüksek komisyon var en mantıklısı kripto gibi gözüküyor. kripto üzerinden para gönderdiğimizde herhangi bir sorun olur mu? Sonrasında bu parayı nasıl çekebilir, binancetan herhangi bir banka hesabına bu parayı kolay bir şekilde aktarabilir mi?

• @can-bolatbaş Normal sartlarda, banka hesabini binance de kayit edince, transfer yapabilmesi gerekiyor. Ben coinbase de kayitli banka hesabim uzerinden hic sorunsuz transfer yapiyorum.

• @gdv25, içinde söyledi: ABD'de kripto para işlemleri

Türkiye kripto borsaları ya da binance globaldeki hesaplarimdan usdt/usdc leri abd coinbase hesabima aktarıp sonra banka uzerinden nakit cekimi yaparsam bir vergi dogar mi?

evet vergi dogar. zaten kendinizde ''abd coinbase hesabima aktaricam'' diyorsunuz sonra kripto kazancinizi bankaya aktaricaksiniz.. tax donemi gelip vergi iadesi doldururken kripto alim satimi yaptinizmi gelir elde ettiniz mi gibi bir soru vardi. mumkunse abd banka hesaplariniza borsalardan para cekmeyin. yada vergisini algisini oderim sorun yok diyorsaniz orasi size kalmis...

• @mahves ancak stabil coinde bir kar durumu olumsuz. Sadece transfer amacli bu bahsettigim. Bu durumda bir kazanc veya gelir elde edilmediginden vergi tahakkuku adil gorunmuyor. Bu olayi deneyimlemismiydiniz?

• @gdv25

• ⭐⭐⭐⭐

@can-bolatbaş, içinde söyledi: ABD'de kripto para işlemleri

@smartcells Türkiye'den floridadaki eşime para göndereceğim ama bankalarda yüksek komisyon var en mantıklısı kripto gibi gözüküyor. kripto üzerinden para gönderdiğimizde herhangi bir sorun olur mu? Sonrasında bu parayı nasıl çekebilir, binancetan herhangi bir banka hesabına bu parayı kolay bir şekilde aktarabilir mi?

ABD kurumlari uzerinden (banka, borsa) herhangi bir kripto islemi yapmadigim icin bilgim yok.

• @gdv25 Giris yapabiliyorum ben. Hem websitesi, hem uygulama uzerinden ve herhargi bir VPN kullanmadan.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

150

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |