Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@Rhonster Ben soğuk yerin insanıyım hiç sıcağa gelemem 🙂

• ⭐⭐

@newbie97 sigouk bence yolu yordami bilmeyi gerektiriyor abd carpabilir 😨 texas ve floridadan baslayacaksin abi. mis

• ⭐⭐⭐

@celica Aman düşman başına... Gerçi neye böyle desem başıma geliyor 😁

• ⭐⭐⭐⭐

@Nela

DV2026 kazanani olmak, DS260 formu zaman geçirmeksizin doldurmak, CN numaraniza göre Ankara veya yurtdışı başka bir konsolosluktan mülakat tarihi almak, sağlık muayenesine girmek, sorunsuz bir şekilde sağlık raporunu almak ve mülakat tarihini beklemek gibi önünüzde bir çok adım var. Bu adımları sorunsuz atlatırsanız mülakattan önce konsoloslukta evrak teslim etme esnasında dahi adresi beyan edebilirsiniz. Ez cümle önünüzde çok zaman var, şimdiden endişe etmeye gerek yok. Bol şans

• Bir kış aşığı olarak minneapolis sokaklarında şöyle havalarda işe gitmeye razıyız sıcaklar başkasının olsun :d

IMG_7679.jpeg

• @Raskolnikov-0 Minnesota diyor ki dilediklerinize dikkat edin 🙂 Soguk, buz, kar firtinasi, buz firtinasi. Welcome to Minnesota. Ilginc bir bilgi de vereyim. Malum Minnesota göller yöresi. Los Angeles Lakers takiminin ismi Minnesota dan geliyor. Los Angeles Lakers takiminin eski adi Minneapolis Lakers tir. 1950-1960 yillarinda Lakers takimi Minneapolis teydi. Hatta daha derin bilgi. Lakers takimi önce Detroit te kuruldu. Ancak kisa sürede Minneapolis e tasindi. Eninde sonunca Detroit, Minneapolis vs derken takim Los Angeles a gitti. Soguklardan mi yildi acaba?

• @minnesota

Güncel hava durumlarına bakınca soğuktan gitmiş olmaları çok muhtemel 😄

Bilgiler için teşekkürler 🫡

IMG_7680.jpeg

• Dosya Numarası: 2025 Has Not Been Selected 😞
    Dosya Numarası: 2026EUXXXXX
    DS-260 Gönderimi: gg/aa/yyyy
    Sağlık Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mülakatı: gg/aa/yyyy
    Vize Onayı: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD İlk Giriş:

GOOD LUCK

• @ATS16 dv kazandığımızda eğer CN numaramızı yüksek ise, atıyorum 15k-20k olsa, ds260 doldururken ankaradan başka mülakat yeri bangkok tayland gibi seçebiliyor muyuz? yoksa ilk başta illa ankara olacak sonra taşımamız gerek?
    ilk baştan öyle yapayım daha sonra taşıma işlemi ile uğraşmamak için soruyorum.

• ⭐⭐

@zakaria güzel bir soru bende merak ediyorum yakınlarım için

• Beni de heyecan basmaya başlamadı değil😃 arada chatcpt astroya harita yorumlatması yapıyorum sürekli mayıs ayı mayıs ayı değişim dönüşüm uranüs falan bir şeyler diyor. Merakla beklemedeyim, şurada bir yerde yavaştan yerimi alayım.

• Bu arada geçenlerde youtubeda takılırken greencardla ABD ye yerleşmiş çok tatlı bir çifte denk geldim.Bizim forumu da sıklıkla anmışlar videolarında. Buralardalarsa selam olsun. Kanalın adı aksaçlaramerikada

• @zakaria Evet, adresinize göre direkt Ankara daha sonra kendiniz taşıyorsunuz.

• ⭐⭐⭐⭐

@zakaria, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@ATS16 dv kazandığımızda eğer CN numaramızı yüksek ise, atıyorum 15k-20k olsa, ds260 doldururken ankaradan başka mülakat yeri bangkok tayland gibi seçebiliyor muyuz? yoksa ilk başta illa ankara olacak sonra taşımamız gerek?
    ilk baştan öyle yapayım daha sonra taşıma işlemi ile uğraşmamak için soruyorum.

Türkiye'de ikamet eden ve başka bir ülkede oturum izni olmayan bir kişi, mülakat yeri olarak Ankara dışında başka bir ülkenin konsolosluğunu seçemez. Eğer başka bir ülkede oturum izniniz varsa, o ülkenin konsolosluğunu tercih edebilirsiniz.

• good bye!

• @yasinyasa Dilerseniz mail atarak açtırıp değiştirebilirsiniz ama çok elzem bir durum değil. Mülakat tarihi maili aldığınızda açtırıp değiştirmenizde fayda var illa değiştirmem gerekiyor diyorsanız.

• @Emre-Kurtulmuş Eğer talihlilerden biri olursam inşallah bu tarz bişeyden dolayı elenmem. Aklıma çok takıldı bu çünkü olurda çıkarsa, ds 260 formunu en kısa sürede doldurmak gerekiyomuş, bu mülakat sıranı etkiliyomuş. O yüzden bi göçmen avukatıyla görüşmeyi düşünüyorum.

• @orhancengizk Hocam Dv1992 1992 yılındamı başvurdunuz ?

• Greencard çıkanlar ve hiç adresi olmayanlar greencardlarını nereye ve nasıl istediniz bunu yazabilirmisiniz 🙂 ?

• Bu sene hiç bakmayıp totem yapacağım dediğim yere yine geldim. Şehir değiştirip İstanbul'dan kurtulunca unuturum aklıma bile gelmez dedim GC ama yok yine zaman yaklaşınca düştük 😂 neyse geçen seneden benim gibi beklemeye devam eden varsa herkese selam olsun ✋🏽

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

148

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |