Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂

burada garip yanı şehir içi ana hatlar üzeri full kaldırım taşı ara sokaklar asfalt. Ve asfalt olan yerler en ufak bir yağmurda çamur çukur v.s. iken kaldırım taşlı yerler daha sağlam duruyor. Tabi ki ihale v.s. bir sürü kalem ile iyi para aklama ve aktarma oluyordur ama İstanbul alt yapı bakımından öyle üst bir yer ki küçük yerde yaşayınca anladım bunu. Örnek veriyorum yağmur yağdığı zaman internet yavaşlar, elektrik dalgalanması olur elektronik eşyalar çöp olur v.s. böyle uzar gider. Bende hep diyordum ya USA gidip şu likayetten uzak şehir ve düzeninden kurtulayım. Ama şuan iç huzur , kalabalık ve pahalılık hariç İstanbul gerçekten bir çok imkanı anında bulabileceğimiz bir yermiş.