Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• arkadaslar benim lise mezuniyetim var ama is deneyimim yok yinede basvuru yapabilirmiyim. işim var tabi (belki actigim konulari gorebiliyorsaniz daha detayli okursunuz) ama eski usul oldugu icin resmiyette yok yani

• @k7lest lise mezunu iseniz iş tecrübenizin olmamasının bir önemi yok.

• En son 2021 yılı sonu yazmışım. Uzun zamandır daha yeni aktif oldum. Gerçekten de o ilk baştaki heyecan gidiyor. Ama yine de başvurumuzu yapıyoruz. Eskiden her gün girerdim buraya. Şimdi sadece sonuçlar açıklanırken giriyorum.

Bu sene herkese bol şanslar diliyorum.

• Çok sakin buralar.. Mayıs a da 3 aydan az zaman kaldı.
    Eskiden sayaç vardı, bi ara dv26 için de aktif di ama göremedim şimdi?

Zaman azaldıkça hareketlenecektir mutlaka ama sayaç aktif olsaydı güzel olurdu.
    Herkese selamlar.

• ⭐⭐

@k7lest Lise diplomanız varsa ve kazandığınız taktirde gösterebileceğiniz bir mali yeterlilik varsa gerisinin bir önemi yok.

• ⭐⭐⭐

@orhancengizk Sayaç buga girdi galiba başvuru zamanında eklenmişti o sıfırlanınca bir daha eklenmedi

Bu sene 500 sayfayı görmeyiz gibime geliyor kimseden çıt çıkmıyor

• ⭐⭐

Sayaçlar için bir iki admine mesaj atarsak ekleyeceklerini düşünüyorum ama mesaj atmak istemiyorum sebebine gelirsek kazanan yada kazanıp da sorun yaşayanların her birine yardımcı oldukları için bu kadar basit bir konu için onları meşgul etmek istemiyorum bu yüzden ben kendi sayacıma haftada bir kez bakıyorum vaybe zaman ne kadar hızlı geçiyor diyorum 🙂

12 hafta kaldı 🙂

image.png

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Ramazandan sonra bir şey kalmıyor valla 🙂

• Selamlar herkese, ilk başvurum ve mayısta güzel haberi alacağımdan nerdeyse eminim! 😅 ilk başvurumda greencard bana çıkacak💪💪💪
    Sevgiler sabırsızlıkla gün sayan herkese 🤓

• ⭐⭐

@newbie97 Sonuçlar biran önce açıklansa ramzan dan umutluyum hızlı geçiyor çünkü bugun yeni bir yatırım daha yaptım güzel bir yatırım fırsatı daha geldi 20 aylık bir borcun altına girdim 😃 kazanırsam olurda giriş çıkış yapıp tr tekrar dönmem gerekecek 🙂

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Hey maşallah 20 aylık borç 😁 Ben kredi kartı kullanmıyordum bana zorla ailem çıkarttırdı. Bende parasal konularda aşırı tutumluyum ekstrem otomatik ödemede ama yine de incelerim harcamalarımı. Bir gün baktım kredi kartı aidatı kesilmiş ne hikmetse. Aradım dedim ben sizin maaş müşterinizim benden niye aidat kesiyorsunuz vs bana dediler ki kartınızı 6 ay iptal ettirmezseniz kestiğimizin %75 ini iade ederiz bende el mahkum kabul ettim. Tam 6 ayın dolmasını bekledim dolduğu gibi aradım iptal ettirdim kurtuldum zaten kullanmıyordum. Aidatsız kart vs verelim dediler kabul etmedim tüm ısrarlara rağmen iptal ettirdim.

O şu kadar krediniz hazır diye sms atan, sürekli arayıp limitinizi yükseltelim diye çabalayan bankadan bir daha ses soluk çıkmadı o günden beridir. Ne arıyorlar ne soruyorlar kredi kartın olmayınca 😁 Hayatımda hiç kredi felan da çekmedim zaten ödememi de geciktirmiyordum otomatik ödemede olduğu için kart. Herhalde beni yolunacak kaz olarak görüyorlardı. Bende de huy var asla kredi çekmem, çekersem rahat uyuyamam borç vs beni aşıyor, zaten bu yaşıma kadar para biriktirdim maddi yönden rahatım o yüzden. Geçen sene hayatımda ilk defa kurban kestim, rabbim öyle bir yerden para nasip etti ki anlatamam. Öyle bereketli oldu ki sanki banka hesabımdan hiç para eksilmedi üstüne hiç ummadığım yerden para geldi. Size de tavsiyem rızkınızdan asla şüpheye düşmeden bu sene kurbana girmeniz, emin olun paranızdan eksilmiyor aksine çoğalıyor 🙂

• ⭐⭐

@newbie97 ne güzel sizin adınıza sevindim. ben çok fazla kredi kartı kullanırdım evlendikten sonra eşim frenledi beni bir dönem kartlarımı bile kapattım daha sonra ailemden birinin sağlık sorunu oldu kart kullanmam gerekti hastaneye taksitle çekmem gerekti bundan dolayı aldım şuan kartlarımın limiti 1milyon toplam harcamam 15bini geçmez kart ile eşim bu konuda çok frenliyor beni borcun altına girme sebebim ise yatırımdan dolayı bu faizsiz evimm sektörlerinde güzel bir kampanya vardı bu yüzden borcun altına girdim ayda 75k ödeyeceğim 8 ay sonra ev alacağım

• Günaydın herkese bu başlıkta hep aynı kişiler var nedense geçen sene çıkmamasına rağmen bekleme heyecanı ve hayal kurmak yinede insanı dinç tutuyor bir gün çıkacağını bilmek güzel ben öyle düşünüyorum sonuçta biz göçmen olmak istedigimizi bildirip başvurduk olursada yine kendi paramızla gidicez

• ⭐⭐

@newbie97 Bizimki gibi enflasyonist ülkelerde o ülkenin para birimi ile borçlanmak yapılacak en iyi yatırım türüdür :)) TL ile borçtan korkmayın.

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Bizim bu ankarada 2 bölge var bedava ev verseler oturmazsın ama her sene neredeyse fiyatını 2 ye katlıyor. En son 30-40 bin felandı ev fiyatları sonra 80 oldu geçen sene baktım 500 bindi şimdi tekrar bakmaya korkuyorum 😁 Alan alıyor 1 sene sonraya satıyor asla oturulacak bir bölge değil ailecek ama fiyatı ucuz diye sürekli üstüne katlıyor

• ⭐⭐⭐

@Riethian Borç cidden hiç bana göre değil dediğim gibi bataklığa bir sefer düşersen bir daha kurtulamazsın 😁

• @cvatulip evet kesinlikle kendimize yaptırırken bu kadar düşünmemiştik. 😊 Gc için endişe edecek o kadar çok konu var zaten bu aradan çıktı.

• ⭐⭐

@newbie97 İyi borç ayrı kötü borç ayrı. Borçlandığın parayı tatilde veya zevk için harcarsan zaten batış kaçınılmaz. Ama yüksek enflasyon altında borçlandığın ve her geçen gün değeri azalan bir para birimi ile yatırım yaparsan batma riskin yok denecek kadar az olur. Aman borçlanmayın diye bir algı var bizlerde geçmişten gelen. Ama bence hatalı. Sonuçta herkesin kendi tercihi bir şey diyemem. Ama fırsatları kaçırmamak lazım, hele ki gençseniz 🙂

• @boredeng Geçen sene bi gece uyuyamadım ve hayatımın inanılmaz değişeceğini hissettim. O gün eşimle tanıştım. Geçen hafta hayatım yine inanılmaz değişecek hissi geldi umarım sebebi green card olur. Umarım hayallerimize kavuşuruz 🎀

• Eyyyyy Amerika sen kimsin ya...
    herkese hayırlı cumalar 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |