Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@srdr mülakata ankara'da girecekseniz sorun olmaz.
    e-devletten vüküatlı nüfüs kayıt örneği almalısınız ayrıca, üzerindeki karekoddan doğrulama yapıyor konsolosluk.

• Selam, Ir5 muayene randevusu için ,basvuru kategorisinde ,,immigrant,diversity gibi seçenekler var,,immigrant olanimi seçmeliyiz

• @srdr Evet immigrantı seçeceksiniz.

• @CaliGirl-0 iyi aksamlar bizde eşim icin mulakat tarihi bekliyorduk Nvcden 4 mart icin tarih geldi ama konsolosluk henuz confirmation mailini gondermedi o yuzden bekliyoruz doktor randevusunu da henuz alsmadik size konsolosluk mu mail gonderdi

• @ırmak-duygulu Konsolosluk confirmation dediğiniz tam olarak nedir? Bize de NVC'den tarih veren e-mail geldi.

• Merhabalar. @ırmak-duygulu arkadaşımızın mesajı biraz kafamı karıştırdı. Bize NVC'den Immigrant Visa Interview Appointment başlıklı, mülakat tarihini ve saatini gösteren e-mail geldi. E-mailde “The National Visa Center (NVC) completed processing your immigrant visa application and scheduled your visa interview at the U.S. Embassy/Consulate General, for processing. Appointment information is located at the bottom of this email. You should present this letter upon arrival at the Embassy/Consulate General. Bring this letter to your medical examination for the panel physician to review.“ şeklinde belirtilmiş zaten. Ankara'daki konsolosluktan başka bir e-mail daha gelmesi gerekiyor mu bu durumda? Bilenler cevaplayabilirse çok sevinirim.

• @CaliGirl-0 bana bsska email gelmedi. Gelen emaildeki bilgiler ile konsoloslik kaydini ve doktor randevusunu aliyorsunuz.

• @Manushaqe konsolosluk kaydından kasıt nedir ?

• @Manushaqe yani elçilikten ayrıca mail almayacağımızı mı anlamamız gerekiyor …

• @ksk88 bana 5 kasimda NVC den randevu tarihini bildiren bir email gelmisti. Sonrasinda 11 kasimda ankara amerikan konsoloslugundan randevuya gelmeden once kayiy yaptirmaniz onerilir diye bir email geldi. Daha kayit yaptirmadiginiz icin bu emaili aliyorsunuz diyordu. Baska bir email almadim konsolosluktan.

• @Manushaqe çok teşekkürler cevabınız için

• Biz şu anda kayit yaptiramiyoruz ve doktor ramdevusu alamiyoruz mail attik bekliyoruz

• @ırmak-duygulu kayıt yaptırma prosedürünü paylaşabilirseniz çok seviniriz nereye kayıt yapılacak. Elçiliğin sitesine mi vs cevabınız için şimdiden çok teşekkürler

• @ırmak-duygulu Niye kayıt yaptıramıyorsunuz? Bana sadece NVC'den e-mail geldi üstteki arkadaşların da belirttiği gibi. Az önce konsolosluk kaydı (register) yaptım. Case number ve DS-260 number bilmeniz yeterli. Sizin kaçırdığınız bir şey olabilir mi?

• @ksk88 https://ais.usvisa-info.com/en-tr/iv Bu adresten üyelik oluşturup sizin case ve interview tarihinizin kaydını yaptırmanız gerekiyor. Ardından vizenizin onaylanması halinde pasaportunuzu teslim alma noktası seçiyorsunuz. Ekstra ücret karşılığında evinize postalanmasını da isteyebilirsiniz. Bunları interview gününden önce yapmış olmanız lazım mutlaka.

Bu sayfayı her adım için dikkatli bir şekilde okumanızı tavsiye ederim. Çok faydası oluyor.

• @CaliGirl-çok teşekkürler AİS kaydı pasaportların gönderim adresinin kayıdı

• Arkadaşlar, Dr. Ungan muayenesini Cuma gününe alsam olur mu? Genelde 1 günde bitiyormuş diye okudum hep. Cumartesi kapalı olması sıkıntı olur mu? Ankara dışından geleceğiz.

• @CaliGirl- bizde izmirden geleceğiz ve mülakat ile sağlık muayenesi arasına en az 10 gün koymayı düşünüyoruz

• Merhaba,

Deneyim paylaşımı ve soru :

6 Şubat günü eşim le birlikte mülakata girdik. Pasaport - foto - adli sicil ve nüfus kayıt istendi - verdik. Çocuğunuz nasıl ABD de doğdu - petitioner kim- bir yıldan fazla bir ülkede bulundunuz mu - sorularını sordu. Tebrik etti ve ayrıldık. 7 Şubatta benim vizem basıldı ve kargo edildi. 10 Ocakta eşimin pasaportu kargoya verildi ancak vize yoktu. 12 Ocakta statüsü "Ready" olarak güncellendi. Şu ana kadar herhangi bir bilgilendirme yapılmadı - eksik evrak belirtilmedi.

Konu hakkında bilgi olan varsa seviniriz.

IR-5
    DQ: 01.08.2024
    Ungan : 04.02.2025
    Interview Date: 06.02.2025

• 20 Mart Perşembe interview için 14 Mart Cuma uygun olur. Biz 4 Şubat sabah Ungan muayene olduk, 6 Mart interview gittiğimizde rapor çıkmamıştı. Randevudan çıktık, rapor maili geldi. 2 günde test sonuçları çıkmayabiliyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

118

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |