Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!

• @denizci10 Merhaba sevgili deniz,

belki konum burdaki diger arkadaslara da fayda sağlar geriye dönüp sayfalara baktım fakat aradıgımı bulamadim

annem ve babam için ds160 formu doldurdum birlikte seyehat edeceğiniz kimse varmı sorusuna birbirlerini yazdım, bir kaç ay sonra bende basvurmak istedim simdi onların ds160 formlarına kendimi de eklemem gerek diye biliyorum? ama duzenlemeye kapandılar. bu sebeple kendi formuma onları eklesem yeterli olur mu ? yoksa evrakta bir karışıklık mı yaratmıs olurum ? @crazycells

• ⭐⭐⭐⭐

@AHK-21 herkesin formunda güncel bilgiler olmalı onlar adına yeniden form doldurabilirsiniz.

• Merhaba, 3 kişilik aile randevusu ve onayımızı 27.12.2024 tarihinde aldık. Çocuğumun pasaportu hemen geldi ancak bizim ki kargolanmadı bile. Bu normal mi?

• Merhabalar.
    ABD için göçmen olmayan turist vizesi için başvuru yaptık.
    Ben, eşim ve 2 küçük çocuğum için.
    Ancak hata olarak ben ve küçük oğlum aynı formda gözükürken, diğer oğlum ve eşim ayrı formda gözüküyor. Yani 4 kişilik aileye 3 ayrı randevu günü gözüküyor. Bu durumda ne yapmam lazım acaba? bilgi verirseniz çok sevinirim.
    Yoksa 3 yaşında ki oğlum tek başına vizeye girmek zorunda kalacak 🙂

• Yasaklı

annem ile babam ayrı mayıs 2025te 17 yaşında olacağım şu anda 11. sınıfım okulu bitirmek için önümde 1 sene daha var babam 2023 yılı green kartını kazandıktan sonra ds-260 formunu doldururken ende geleceğim için benimde adımı yazmıştı fakat ben babam ile beraber konsolosluğa gidemedim babama konsoloslukta sormuşlar kızınız buradamı? babamda hayır cevabını vermiş sonra kızınız sonradan mı görüşmeye katılacak? diye sormuşlar babamda evet cevabını vermiş ma ben o zamanlar gidip gitmeme konusunda kararsızdım kararımı verdikten sonrada 55000 olan kişi sayısı doldu ve ben gidemedim şimdi babamın konsolosluktaki görüşmesinin ardından 1.5 yıl geçti ve şimdi ven turist vizesine başvurmak istiyorum yalnız ds-160 formundaki bazı noktalarda kafam karıştı "Daha önce hiç kimse sizin adınıza Amerika Birleşik Devletleri Vatandaşlık ve Göçmenlik Hizmetleri'ne göçmenlik dilekçesi verdi mi?" gibi ve ayrıca bu formda bana dikkat etmem gereken yerleri önerirseniz çok sevinirim (babam mülakata girerken ben 15 yaşındaydım)

• merhaba arkadaşlar benim bi sorum var. Eşim, çocuğum ve ben ds160 doldurarak bir grup randevusu almıştık ancak çok ileri tarihe verilmişti. daha öne çekebilmek için grup randevusunu ayırdık ve şimdi daha yakın ve farklı tarihlerde görüşmelerimiz var. birlikte gideceğimizi ancak grup randevusu bulamadığımızı söylesek yine de reddedilir miyiz?

• B1/B2 mülakatı için aile randevularımız sistem değişikliği sonrası bölündü, nasıl birleştirilir? (ais-usvisa-info → usvisascheduling)

Merhaba, biz aile olarak eski ais-usvisa-info.com üzerinden ABD vizesine grup halinde başvurmuştuk ve tek hesap altında aynı gün aynı saatte randevumuz vardı. Sistem usvisascheduling.com’a geçince herkesin hesabı ayrıldı, ben de randevuları öne çekebildim ama her biri için ayrı ayrı boşluk bulup tek tek işlem yapmak gerekiyor. Bu cok riskli ve cok zahmetli.

Şu an randevu günü aynı olsa da saatler farklı. Bununla ilgili olarak site üzerinden destek talebi (request case) açtım ama durumu bir türlü anlamıyorlar. Acaba bu yeni sistemde tüm başvuruları tek bir kişinin hesabı altında “group application” şeklinde birleştirmek mümkün değil mi? Aynı sorunu yaşayan oldu mu, nasıl çözdünüz?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |