Hocam ben de 2000 li yıllardan beri başvuruyorum ama hobi amaçlı. Çıkarsa ne ala diye diye 20li yaşlardan 40lı yaşlara geldim:) Bu sene çıktı.
Anne ve babanız için çok doğru bir seçim yapmışsınız ve evi sattırmamışsınız.
Benim nerdeyse 30senedir turist vizem var. Bu vizeyle yapmadığım şey kalmadı. İş kurdum (legal), iş batırdım, bir kaç tane arabam oldu aldım, sattım, alabildiğince gezdim, bir green cardlı ne yaptıysa hepsini yaptım, belki de fazlasını.
Kısmet, bu vize ile kızım orda doğdu, abd vatandaşı oldu. Ailemden bir sürü kişi bizim sayemizde amerika ile tanıştı vs vs vs.
Görüyorum ki sizin de turist vizeniz var. Bence çok şanslısınız. Green card çıkmazsa da zerre üzülmeyin. Vizeniz çok kıymetli. Bu sene kesin gidin gezmeye.
Green card mevzusu çok başka ve gerçekten en istemediğiniz anda çıkıyor(muş) 
@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@AhmetGS17 tavsiyeleriniz deneyimleriniz tecrübeleriniz altın değerinde benim için umarım hakkımız da hangisi hayırlıysa o olur amerikayı hep görmek yaşamak istemişimdir benim kafam sadece ticarete çalışıyor bir söz var dır 1 +1 kaç yapar diye ben bu soruya her zaman size kaç lazım diye cevap veririm lazım olan vermek için elimden geleni yaparım bu yüzden iş alanım benim finans sayılar paralar yatırımlar bir çok alan işimi zevkle yaptığım için sonuçları her zaman güzel olmuştur bu özelliğimi ailem iş planlarımla küçükken fark etti ve hayalim hep amerika da işyapmaktı bir gün evde otururken babam seni amerikaya göndermemi istermisin dedi olur dedim tırcı babam kuaför annem tırnakları ile çalışarak almış olduğu 2 evden birini satma kararı aldılar sırf bana sermaye olması için bunu duyunca yapmayın dedim ve hayalimden vaz geçtim türkiyede güzel bir işim güzel bir kariyerim var emeklerimi mücadelemin meyvesini yiyorum sadece hayalimi ve çocuklarımın hayalini gerçekleştirmek için gitmek istiyorum baktın gc çıkmadı hep görmek istediğim amerikayi bu yaz allahtan mani gelmezse amerikaya gideceğim truist vizesi ile