Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@zakaria Umarım sizin için doğru zaman ne zamansa o zaman olur eğer bana ilk senemde çıksaydı türkiyede bir ev sahibi olamayacaktım belki yapamadım döndüm dediğimde sıfırdan başlayacaktim ilk sene çıkmadı ev satın aldım işlerim açıldı olurda şimdi gidersem ilerde bir gün dönersem artık sıfırdan başlamayacağım ve bu bana oraya giderken yaşadığım tedirginliğimi ortadan kaldırıyor bekar olsam hiç önemli değil ama eşiminde hayatını etkileyecek bir adım başka bir ülkeden sıfırdan başlamak

• @newbie97 ahah tamam bu sefer hak verdim size valla😃 ama elbet bir yerde şeytanın bacağının da kırılması lazım ki ibre tersine dönsün:)

• @zakaria kısmetsizliği kırmanın yolu bu olabilir 😀

• ⭐⭐⭐

@cvatulip Ohooo daha neler neler. Geçen gün numerolojiye göre şanslı olduğum bir güne zor denk getirdim pasaport randevusu. Dedim pasaportumu çıkarayım. Bende kredi kartı yok ondan iptal ettirdim banka kartıyla da online pasaport harcı ödenmiyor. Neyse dedim bankamatikten pasaport harcımı yatırırım. Sabahleyin bankamatiğe gittim parayı yatırdım bankamatik yuttu 😁 Daha neler neler elimi attığım şey kuruyor vallahi

• Bu ileti silindi!

• Ben haftaya 54 yaşını bitiriyorum. Geçen kasımda (2023) 1 hafta geçtiği için başvuramadım. Bu yıl (2024) başvurdum. Ama niye daha önceki yıllarda başvurmadım diye hayıflanıyorum. Hem düzenli bir iş bulma hem de kendi işimi kurma konusunda hem umutluyum hem de imkanım var. Torunlar olunca eşim ben bırakamam onları moduna girse de fikri değişmeye başladı. İngiltere'de yaşayan ve ingilizle evli, ingiliz vatandaşı olmuş arkadaşım var. Sen yeterki oturumu al ben de gelirim ABDye birlikte iş kurarız deyip duruyor. Büyük konuşmak doğru olmaz elbette ama oraya planlı herşeyi kafada çözüp soruları sorunları bilip gitmek en doğrusu kanısındayım. Elbette plan dışı şeyler olacak. Ama en azından minimuma indirmek avantajdır.

• ⭐⭐

@AhmetGS17 Cesaretinize hayranım ben 32 yaşındayım 40dan sonra gitmeye cesaret edemezdim sebebi sıfırdan başlayacak enerji kendime bulabilir miyim bilmiyorum çünkü sıfırdan başlamak benim için iş kur çalış yada bir yere gir en tabandan çalış değil benim için sıfırdan başlamak geçinmek için yeri gelir 2 3 iş yapmak günde 16 17 saat çalışmak bunun içinde enerji şart bazen hergün sabah 7 de uyanırım bir gün önce çok yorulduysam sabah o uyanmak çok zor oluyor budan 10 sene önce günde 3 saat uyurdum turlar kamplar bu şekilde çok aktifdim

Umarım herşey istediğiniz gibi olur bir çok kişiye yaşın sadece rakamdan ifade olduğunu kanıtlayacaksınız oradaki başarılarınız bizleri motive edecek

• @T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@AhmetGS17 Cesaretinize hayranım ben 32 yaşındayım 40dan sonra gitmeye cesaret edemezdim sebebi sıfırdan başlayacak enerji kendime bulabilir miyim bilmiyorum çünkü sıfırdan başlamak benim için iş kur çalış yada bir yere gir en tabandan çalış değil benim için sıfırdan başlamak geçinmek için yeri gelir 2 3 iş yapmak günde 16 17 saat çalışmak bunun içinde enerji şart bazen hergün sabah 7 de uyanırım bir gün önce çok yorulduysam sabah o uyanmak çok zor oluyor budan 10 sene önce günde 3 saat uyurdum turlar kamplar bu şekilde çok aktifdim

Umarım herşey istediğiniz gibi olur bir çok kişiye yaşın sadece rakamdan ifade olduğunu kanıtlayacaksınız oradaki başarılarınız bizleri motive edecek

Ben aktif bir insandım son 1 yıla kadar. Bile bile vites düşürdüm. Mesleğim elektrik, grafik tasarım yaptım 10-12 yıl kadar. Tarihi fotoğraf koleksiyoneriyim ve aynı zamanda yerel tarih araştırmacısıyım. 3dmax, corel, pshop, ills, rhino vb bir çok programı bilirim. Office kullanırım. Kendi bilgisayarımı tüm parçaları kendim karar verip kendim topladım. Hayatımda bilgisayarı tamirciye hiç götürmedim. Bir kaç yıl önce bahçemdeki kömürlüğü atelye haline getirip marangozluğa merak sardım. Daire testere tezgahı falan yaptım kendime. Ben böyle biriyim. Ama eğer nasipse kalan ömrümde bir de Amerika göreyim dedim. İşte böyle...
    Bu arada güzel sözler için çok teşekkür ederim.
    İnsanın içinde ateş hiç sönmemeli. Ateş sönerse nefes te söner.
    Her daim kendinizi canlı tutun naçizane tavsiyem. Evet zor günlerden geçiyoruz. Ama çıkmayan candan umut kesilmez misali. Her doğan sabahın vardır bir hikmeti. Son olarak sevdiğim bir sözle bitireyim;
    Bir işe niyetlendiğimde "Olduğu kadar, Olmadığı kader" der geçeriz...

• ⭐⭐

@AhmetGS17 tavsiyeleriniz deneyimleriniz tecrübeleriniz altın değerinde benim için umarım hakkımız da hangisi hayırlıysa o olur amerikayı hep görmek yaşamak istemişimdir benim kafam sadece ticarete çalışıyor bir söz var dır 1 +1 kaç yapar diye ben bu soruya her zaman size kaç lazım diye cevap veririm lazım olan vermek için elimden geleni yaparım bu yüzden iş alanım benim finans sayılar paralar yatırımlar bir çok alan işimi zevkle yaptığım için sonuçları her zaman güzel olmuştur bu özelliğimi ailem iş planlarımla küçükken fark etti ve hayalim hep amerika da işyapmaktı bir gün evde otururken babam seni amerikaya göndermemi istermisin dedi olur dedim tırcı babam kuaför annem tırnakları ile çalışarak almış olduğu 2 evden birini satma kararı aldılar sırf bana sermaye olması için bunu duyunca yapmayın dedim ve hayalimden vaz geçtim türkiyede güzel bir işim güzel bir kariyerim var emeklerimi mücadelemin meyvesini yiyorum sadece hayalimi ve çocuklarımın hayalini gerçekleştirmek için gitmek istiyorum baktın gc çıkmadı hep görmek istediğim amerikayi bu yaz allahtan mani gelmezse amerikaya gideceğim truist vizesi ile 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@AhmetGS17

Ahmet Bey bir öneride bulunacağım: Ağzımızdan çıkan sözler o kadar önem arz ediyor ki, başıma geldi biliyorum, o anda öylesine söylenen sözler gün gelir gerçek olur, ne olur ne olmaz o yüzden hep olumlu konuşalım, ömür biçmeyelim, güzel düşünelim. Bu mesajda o bölümü düzeltin bence 😊

Umarım çok isteyen herkes muradına erer🙏

• @Serapp, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@AhmetGS17

Allah bana da senin kadar ömür verse demek ki bir 20 yıl daha var önümde. Bilmiyoruz. Belki de yarın öleceğiz. Orası ayrı tabi.

Ahmet Bey bir öneride bulunacağım: Ağzımızdan çıkan sözler o kadar önem arz ediyor ki, başıma geldi biliyorum, o amda öylesine söylenen sözler gün gelir gerçek olur, ne olur ne olmaz o yüzden hep olumlu konuşalım, ömür biçmeyelim, güzel düşünelim. Bu mesajda o bölümü düzeltin bence 😊

Umarım çok isteyen herkes muradına erer🙏

Serap hanım kesinlikle çok haklısınız aslında. Ben misal olarak söyleyip yazsam da negatif enerji verdiğini ben de farkettim ve eve geçer geçmez hemen düzelteceğim. Şu an cepten yazıyorum.
    Çok teşekkür ediyorum

• Hocam ben de 2000 li yıllardan beri başvuruyorum ama hobi amaçlı. Çıkarsa ne ala diye diye 20li yaşlardan 40lı yaşlara geldim:) Bu sene çıktı.

Anne ve babanız için çok doğru bir seçim yapmışsınız ve evi sattırmamışsınız.
    Benim nerdeyse 30senedir turist vizem var. Bu vizeyle yapmadığım şey kalmadı. İş kurdum (legal), iş batırdım, bir kaç tane arabam oldu aldım, sattım, alabildiğince gezdim, bir green cardlı ne yaptıysa hepsini yaptım, belki de fazlasını.
    Kısmet, bu vize ile kızım orda doğdu, abd vatandaşı oldu. Ailemden bir sürü kişi bizim sayemizde amerika ile tanıştı vs vs vs.

Görüyorum ki sizin de turist vizeniz var. Bence çok şanslısınız. Green card çıkmazsa da zerre üzülmeyin. Vizeniz çok kıymetli. Bu sene kesin gidin gezmeye.
    Green card mevzusu çok başka ve gerçekten en istemediğiniz anda çıkıyor(muş) 🙂

@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@AhmetGS17 tavsiyeleriniz deneyimleriniz tecrübeleriniz altın değerinde benim için umarım hakkımız da hangisi hayırlıysa o olur amerikayı hep görmek yaşamak istemişimdir benim kafam sadece ticarete çalışıyor bir söz var dır 1 +1 kaç yapar diye ben bu soruya her zaman size kaç lazım diye cevap veririm lazım olan vermek için elimden geleni yaparım bu yüzden iş alanım benim finans sayılar paralar yatırımlar bir çok alan işimi zevkle yaptığım için sonuçları her zaman güzel olmuştur bu özelliğimi ailem iş planlarımla küçükken fark etti ve hayalim hep amerika da işyapmaktı bir gün evde otururken babam seni amerikaya göndermemi istermisin dedi olur dedim tırcı babam kuaför annem tırnakları ile çalışarak almış olduğu 2 evden birini satma kararı aldılar sırf bana sermaye olması için bunu duyunca yapmayın dedim ve hayalimden vaz geçtim türkiyede güzel bir işim güzel bir kariyerim var emeklerimi mücadelemin meyvesini yiyorum sadece hayalimi ve çocuklarımın hayalini gerçekleştirmek için gitmek istiyorum baktın gc çıkmadı hep görmek istediğim amerikayi bu yaz allahtan mani gelmezse amerikaya gideceğim truist vizesi ile 🙂

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@T-C-Kubilay-Dikici Kardeşim senin kadar hayatta başardığı şeyleri anlatıp nazar değmeyen bir insan görmedim 😃 harbiden maşallah 🙂 Bu kadar dillendirme ama işlerini gizli tutarak ilerlemesini sağlayın diyor hadiste. Kötü gözle bakan insan çok. Forumu çok aktif ve güzel kullanan birisisiniz. Hayat hikayenizi, gideceğiniz yerleri, yapacaklarınızı, yaptıklarnızı keyifle okuyorum fakat bazı şeyleri gizli tutmanız sizin ve aileniz için çok daha iyi olacağı kanaatindeyim 🙂

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@Serapp Annemin mavi gözleri var. Ben daha doğmadan önce oğlumun gözleri bana benzesin diye dua edermiş hep. Duası kabul oldu fakat kahverengi gözlü oldum. Duasının kabul olan kısmı gözlerinin bozukluğu oldu 😃 doktora gittik bir gün ve doktor bize şu cümleyi kurdu. Bunca sene doktorluk yaptım fakat ikinizin gözleri kadar birbirine benzeyen göz görmedim. Damar sayılarınız bile aynı tıpatıp aynı gözleriniz dedi bize 😃 o yüzden gerçekten ağızdan çıkan söz çok çok önemli ve dua ya da dilek ne derseniz bilmiyorum bunları yaparkende doğru dua etmek çok önemli.

• ⭐⭐

@Atlantis00 paylaştığım şeyler genellikle umutsuz insanlar umut olması için motive edici şeyler olduğu düşünüyorum... Cuma günü çalıştığım şirkete sık sık gelen firma yetkilimin arkadaşı hiç birşey yok şunu dedi sen isteyerek bilerek kimseye zarar vermezsin senin yüzünde bu var herkese yardım etmek istiyorsun bunu hiç bir zaman kaybetme ne istersen başarırsın sen dedi herkese yardımcı olmaya çalışıyorum motive etmek için umut olmak için başarılarımı paylaşıyorum insanların güzel şeyler duymayı hak ettiklerini düşünüyorum

• Bu başlığın konusu değil ama bahsedeceğim konu aslında biraz dolaylı olarak bu başlığında konusu.

Bence Trump'ın başkan olmasıyla artık gc sistemine köklü bir değişiklik yapması gerektiğini düşünüyorum.

-Belki de bir 5 yıldır başvuran kişilerin şansını daha çok arttırmak gibi,
    -Pasaport şartı gibi,
    -ABD de istihdam edilecek bir mezunuyeti veya ustalığı (işi) olması gibi,
    -ABD de hayat kurabileceği düzeyde bütçesinin olması (50 bin dolar gibi),
    (aklıma gelen ilk örnekler)

Diğer türlü çok isteyene çıkmıyor, hiçbir ilgili olmayıp öylesine başvuran kişiye çıkıyor ama sonra gitmekten vazgeçiyor.
    Dediğim şekilde olursa hem ABD çıkar sağlamış hem kişi çıkar sağmamış olur. Kısacası kazan kazan.
    Trump bu kafada bir adam. Bakalım göreceğiz.

Herkese saygılar.

• ⭐⭐⭐⭐

@tanerkaya kısacası dvlotteryi kaldırsın diyorsunuz. Eşitlik ve çeşitlilik ilkesiyle oluşturulmuş bir çekilişe müdahalesi bu sefer olursa komple kaldırmaya yönelik olur bence. Pasaport şartı vs gibi birşeyle kalmak isteyeceğini sanmıyorum

• @tanerkaya, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Bu başlığın konusu değil ama bahsedeceğim konu aslında biraz dolaylı olarak bu başlığında konusu.

Bence Trump'ın başkan olmasıyla artık gc sistemine köklü bir değişiklik yapması gerektiğini düşünüyorum.

-Belki de bir 5 yıldır başvuran kişilerin şansını daha çok arttırmak gibi,
    -Pasaport şartı gibi,
    -ABD de istihdam edilecek bir mezunuyeti veya ustalığı (işi) olması gibi,
    -ABD de hayat kurabileceği düzeyde bütçesinin olması (50 bin dolar gibi),
    (aklıma gelen ilk örnekler)

Diğer türlü çok isteyene çıkmıyor, hiçbir ilgili olmayıp öylesine başvuran kişiye çıkıyor ama sonra gitmekten vazgeçiyor.
    Dediğim şekilde olursa hem ABD çıkar sağlamış hem kişi çıkar sağmamış olur. Kısacası kazan kazan.
    Trump bu kafada bir adam. Bakalım göreceğiz.

Herkese saygılar.

Bu soyledikleriniz para ile elde edilebilecek konular. Zaten parasi olup gitmek isteyene her kapi her ulkede acik. Amerika da ortalama 1 insanin 1 senede kazandigi $50.000 gibi bir para ABD icin onemli degil. Amerika zaten $850.000 getir gel yaşa diyor. Amerikan hegomonyasinin ve her yil $50.000 cebine koyabilme rüyasinin sürmesi icin bu cekilisi yapiyor. Rakamlara dönün bakin son 10 yilda en cok hangi halklara GC vermis. Maalesef Turkler şuan popüler olmayan gruptalar.

• Turuncu pasaport cüzdanı hediye edildi bu sene bakalım inşallah bu sene şansla gelir 🙂

• ⭐⭐⭐

@tanerkaya En fazla pasaport şartı gelir başka bir şey olacağını sanmıyorum. Asıl mesele eb3 cülere ne yapacak. Vize süreçlerini hızlandıracak mı yoksa bu şekilde mi kalacak merak ediyorum

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |