Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@imdelibas Randevu açıldığı gibi botlar kapıyordur yada. O kadar botçu varmış siz düşünün bugün 100 tane randevu açsalar 3 dakikaya kalmaz gider hepsi

• ⭐⭐

Bugün Ankara'dan 2025 Şubat ayına randevular açılmış arkadaşlar kontrol edin.

• ⭐⭐

@newbie97 Botlar açılan randevuların büyük bir kısmını almış olsa da ben ve benim gibiler sürekli bilgisayar başında olanlar biraz da şansları varsa bottan önce randevularını öne alabilir ben ocak 2026 almış olduğum randevumu 1 ay için toplam 3 kez öne çektim ve onlarca boş yer denk geldi bu konu başlığında geriye dönük bakarsanız denk gelidğim randevuları burada biri belki kullanır diye paylaştım. bilgisayar başında olmayan kişiler için bot mantıklı benim gibiler kendileri deneyerek çok rahat öne alırlar yeterki pes etmesinler

• Bugün nihayet temmuz 2026 randevumu eylül 2025'e çekebildim.

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici O cidden öyle mi benim duyduğum kadarıyla botlar çok hızlı kapıyor diyorlar. Bende mesela alacağım güne 7 gibi almak istedim anında ama kapıldı dedi o yüzden 8 i seçtim. Seçer seçmez baktığımda geri kalan saatlerde gitmişti Açıldığı an tükeniyor randevular diye oturdu kafamda benim tüm olay

• ⭐⭐

@newbie97 o bende de oldu randevuyu seçtim 2aralık buldum tam alacağım dolmuştu o saat sürekli kontrol ettim robot gibi sürekli baktım 10 dk boyuncca 5 aralık boşluk gördüm 3 farklı saat seçebiliyordum 08:30 yapıştırdım 🙂

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Ben 8:15 e aldım bakalım 2 aydan az kalmış, martın sonunda benimki, bilerek daha erkene almıyorum kendimi mülakata girmeye hazır hissetmiyorum diye. Gerçi muhtemelen hiç hazır hissetmeyeceğim 😁

Dipnot: Bendeki bu şansla kesin randevu tarihime 1 hafta kala ertelenir 😁

• Merhaba foto goturmek sart mi?

• ⭐⭐

@newbie97 umarım sonucu güzel olur. Ben çok hazırdım o gün memurun önüne gidene kadar heyecanım hep yüksekti 🙂

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Ben hiç heyecan yapmam bu konuda. Alacaklı gibi giderim oraya 😁

Ben sabah erkenden orada olurum yalnız fotoğrafı orada çektirip emanetçi bulmam lazım. Umarım yakın yerdedir gerçi herkes yakın yerde diyor da tam olarak konumunu bilmediğim için ne kadar yakın kestiremiyorum

Google haritalarda o bölgenin yeni fotoğrafı yok malesef konsolosluk bölgesi olduğu için. O yüzden bilemiyorum

• ⭐⭐⭐

@new_life Evet şart eğer vizeniz onaylanırsa vizenize fotoğraf basmaları lazım siz götürmezseniz nasıl basacaklar vizenizi

• @new_life bana fotoğraf var mı sordu, verdim

• @T-C-Kubilay-Dikici dediğiniz doğru ben de aynısını yaşadım ilk defa çekmek istediğimde yetişemedim. sonra daha fazla bakmaya başladım ve toplam 3 defa ile Ekim 2025'ten Haziran 2024'e çektim.

• Merhaba,

Nisan’da turist bize görüşmem var. Global bir firmanın Türkiye ofisinde yönetici konumundayım.
    4 Shengen vizem var, biri Belçika hala aktif. 1 de İngiltere vizem var aktif. Defalarca giriş çıkış yaptım.

ABD vize çıkma ihtimali var mıdır acaba, bekar olanlara verilme ihtimalinin düşük olduğunu söylüyor herkes.

Teşekkürler

• ⭐⭐⭐

@Kaan-3 Şans hocam keşke profile bakıp kesin bir ifade kullanabilsek ama olmuyor... Size denk gelen memura bağlı belki hiç açıp pasaportunuzdaki şengenlere bakmayacak. Siz sorulara ve cevaplara iyi hazırlanın gerisi şans

• Merhaba, newark havalimanına mart ayında ineceğim. Amerikan şirketinde çalıştığım için business sebebiyle B1/B2 vizesi aldım. Fakat akrabalarımı görmek için gideceğim. Genç bir erkek olduğum için göçmen niyeti taşıyor gerekçesiyle deport yer miyim? Business için geldim desem müdürümün id card resimlerini falan isterler mi? Sizce ne yapmalıyım? Daha önce 2 tane schengen aldım aktif avrupaya gir çık yapıyorum

• @Loreants merak etmeyin hiç birşey olmaz dönüş biletiniz elinizde olsun ama gezmeye geldim diyin kalıcak adres sorabilirler oda hazır olsun

• ⭐⭐⭐⭐

@Loreants, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Merhaba, newark havalimanına mart ayında ineceğim. Amerikan şirketinde çalıştığım için business sebebiyle B1/B2 vizesi aldım. Fakat akrabalarımı görmek için gideceğim. Genç bir erkek olduğum için göçmen niyeti taşıyor gerekçesiyle deport yer miyim? Business için geldim desem müdürümün id card resimlerini falan isterler mi? Sizce ne yapmalıyım? Daha önce 2 tane schengen aldım aktif avrupaya gir çık yapıyorum

Merhaba, B1/B2 vizenizle turistik veya iş amaçlı seyahat edebilirsiniz. Havalimanlarında genellikle standart sorular sorarlar. Akrabalarınızı ziyaret edeceğinizi belirtebilirsiniz, bunda bir sakınca yok. Rahat olun, sorulara dürüst ve net cevap verin.

• @Kaan-3 Bir seyahat plani olusturun. Amerika ya gitme amaciniz nedir diye sorduklarinda bunu asama asama belirtin gorusmede. Bekar erkek kardesim o sekilde onay aldi.

• Seyahat planım açıkçası 10 günlük bir New york tatili. Bekar ve genç olduğum için çekiniyorum secondary inspection 'a beni alıp üstüme suç atmaya çalışırlar diye. Biliyorsunuz amerika bu konuda ünlü 🙂 kuzenimde kalacağım ve kuzenimde amerikan vatandaşı. Bende mühendisim ve izin kağıdı da alacağım şirketten. Kuzenimin ev adresi ve ID bilgileri dışında ek bilgilere de ihtiyacım olur mu? Seyahat planı derken ajanda mı oluşturmalıyım?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |