Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Houston'da yaşayanlar bu başlık altında ev kiralamak isteyenler için bilgi ve önerilerini paylaşabilir mi?


  • Merhaba ekim ayında (3 greencard kazanan arkadaşlar olarak) Houston'a giriş yapmayı planlıyoruz. Houston'dan ev ararken ucuz olan bazı bölgelerin çok tenha ve kırsal olduğunu fark ettik ve güven vermedi açıkcası. Hangi bölgelerden ev araştırmalıyız ya da hengi bölgeler yerleşmek için uygun değil bu konularda yardımcı olursanız seviniriz.

  • Yasaklı

    @SeyfettinB, içinde söyledi: Houston'da Ev Kiralama ve Emlakçılar

    Merhaba ekim ayında (3 greencard kazanan arkadaşlar olarak) Houston'a giriş yapmayı planlıyoruz. Houston'dan ev ararken ucuz olan bazı bölgelerin çok tenha ve kırsal olduğunu fark ettik ve güven vermedi açıkcası. Hangi bölgelerden ev aratırmalıyız ya da hengi bölgeler yerleşmek için uygun değil bu konularda yardımcı olursanız seviniriz.

    Hocamın izniyle bende bilgi almak istiyorum takip++


  • Ev kiralayacaklar icin 1.5 senedir Houstonda yasayan biri olarak Katy , Sugarland ve Cypress bolgelerini onerebilirim. Biz tercihimizi Katy den yana yaptik ve gayet memnunuz. Ilk geldigimizde 4-5 site gezdik ve maalesef bir cogu kredi skoru olmadigi icin kabul etmedi akabinde 750 USD depozito vererek Katy de Alden Park Kingsland sitesini tercih ettik ve bizle beraber yaklasik greencard ile gelen 12-13 aile de tercihini bu siteden yana kullandi. Sitenin konumu oldukca guzel olmak ile birlikte acikcasi yonetimden ve hijyenden cok memnun kalamadik yasadigimiz 1 sene boyunca ancak dedigim gibi cok alternatif olmadigi icin yine de pisman degiliz. Eger emlakci ile calismak isterseniz turklerin apartment icin genelde calistigi iki emlakci var. Volkan Civi ve Serra Shawky. Kendilerine sosyal medyadan ulasarak daha detayli bilgi de alabilirsiniz.


  • Herkese Merhaba,
    16 Nisan gibi uçak biletimizi almayı düşünüyoruz. 2 çocuklu bir aile için ev bakıyorum. Furnishfinder, zillow, apartments gibi siteleri inceliyorum. Cinco Ranch, Katy, Sugarland bölgelerini inceliyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa memnun olurum. Gelmeden tutabilmek bizim için en önemlisi şu an.
    Teşekkürler,
    Saygılarımla,


  • @Mustafa-Bayram Eğer vizemizi alabilirsek bizde Houston'a taşınmak istiyoruz ve forumda araştırmalarıma göre birazda sosyal medya araştırmalarımda bir emlakçı hanım efendi buldum. Henüz kendisi ile iletişime geçmedim erken olduğu için ama forumda yardım aldıklarına dair bir kaç bir şey okuduğumu hatırlıyorum instagramda @serrashawky diye aratarak ulaşabilirsiniz. Tabii dediğim gibi kendini tanımıyorum ve iletişime geçmedim sadece bir kaç kere ismini gördüm ve instagramdan paylaşımlarını takip ediyorum şuan sadece.


  • @evrentnrkl Hanımefendiyi Youtube daki videolarını izledim. Kendisiyle bir irtibata geçeyim.
    İlginiz için teşekkürler,


Benzer Başlıklar

  • 642
  • 104
  • 2
  • 15
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum