Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @minnesota Bende baktım, evet gözükmüyor. Hatta birkaç Avrupa ülkesinde bulunan konsoloslukları kontrol ettiğimde, 12.000 üstü dosya gözükmüyor.

• Banada mail geldide mail ile gelen bağlantıyı açtığımda kazandınız sayfası çıkıyor gene. En alta indiğimde hala Anlara yazıyor. Ben Tiflis e taşıdım dosyamı kcc dende teyit ettim. Herhalde ordaki Ankara yazısının değişmesini ve mülakat yarih ve saatini görmeyi mi bekleyeceğiz? Biraz zaman alıyor sanırım. Farklı bir heyecanmış gerçekten

• @dkerim https://ceac.state.gov/iv/ lütfen bu linkten sorgulayın. Kcc yerine Tiflis yazdığını göreceksiniz. Mülakat tarihi için yeni bir mail beklemek gerekiyor sanırsam.

• @lesnarhomie kontrol ettim hala your case is curently at KCC yazıyor hala değişmemiş

• @39TEKIRDAG22 merhaba, konsolosluk sitesinde nicolsonun mail adresi yanlış yazıyordu galiba, [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz

• @musa-k bizde 15.01.2025 te 4 kişilik aile olarak girdik.Cuma hepimizin issued görünüyordu. Sonrasında asıl talihli eşim ve çocukların pasaportları issued ama benim durumum ready oldu. Umarım pazartesi düzelir.

• @esraxyz umarım düzelir pasaporlar kargoya verilir

• @zerooo o an mülakatı birebir yazamadım üzüntüden ama daha sonra sakin kafayla güncelleyeceğim, sponsor talep etti(Amerika’da tanıdığımız var demeseydik istemezdi belki ama net değilim tabi çünkü tanıdığım var diyen herkesten istemiyor) ilk etapta hizmet sektöründe çalışmayı daha sonra kendi mesleklerimizde çalışmayı düşünüyoruz dedik (belki böyle uzun cevap vermemeliydik bilmiyorum)🤦🏽♀️ yani günlerdir ya öyle söyleseydim ya böyle söyleseydim diye hep kendimi sorguluyorum ama bence biz ne desek sonuç bu olacaktı 🙂 o yüzden şuan tamamen çözüme odaklanmış durumdayım, tavsiyem neyiniz varsa gösterin ev/araç tapusu vs ben bunları göstermedim şuanki işime online olarak devam edeceğim bunu da göstermedim fiziki altın birikimi vardı gösterebileceğim bunu da göstermedim pişmanım baya… 24.280$ yeterli olur diye düşündüm…

• Bugün Miami den ilk girişi yaptık, çok sıra vardı girişte tahmini 45 dk sürmüştür. Fırsat bulunca mülakat deneyimi ile beraber yazacağım.

• @lesnarhomie verdiğiniz linkte mülakat yeri artık Tblisi görünüyor. şimdi sadece randevu maili mi bekleyeceğiz.

• @akara evet ama tabii doğrusu o olur ama biz dönem başını bekleyemeyebiliriz diye aslında merak ediyorum süreci

• @merve34 geçmiş olsun umarım çözülür

• @yasincl verdiğiniz adresi de deneyeceğim teşekkür ederim.

• @merve34 hanım çok geçmiş olsun, bir an önce çözülmesini dilerim. Mülakat yeriniz nereydi?
    Net cevaplar istiyorlar anladığım kadarı ile. Şu işi yapacağım vs gibi. Ve bence dediğiniz gibi tüm mal varlığınızı göstermiş olsaydınız daha iyi olabilirdi. Onları da sponssor sunduğunuzda ek olarak gösteremez misiniz?
    Hemen çözülmesi ve vizenizi almanız dileği ile.
    Sevgiler

• @zerooo mülakat yerim Ankara. Ben şimdi sponsor gösteremiyorum, o yüzden hesabımdaki parayı yükselttim, annemden mali destek yazısı aldım noter onayı yaptıracağım, işverenimden referans yazısı aldım ve bir iş planı hazırladım bunları ileteceğim konsolosluğa. Umarım olur..

• @dkerim Evet, birkaç güne mail gelir diye düşünüyorum. Ben de bekliyorum.

• @TuttoSPORT tebrikler yolunuz açık olsun🙏✋🏻

• Az önce forumda okurken 25bin dolar civarı bütçenin bile yetersiz kabul ettiklerini okudum. Arkadaşlar benim birikmiş max. 150bin-200bin TL param olacak mülakat tarihine kadar. Ve şu an sabah akşam bunu düşünüyorum ne yapacağım diye. Greencard mülakatı için ne kadar para göstermem lazım? Kimseden borç da alamıyorum, ümitsizliğe kapıldım

• @39TEKIRDAG22, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@envergulsah Bende sizlerle aynı durumdayım.Ben de dvstate adresinden girince mülakat yerimi Ankara olarak görüyorum. Ama @gucarslan beyin yardımlarıyla ceac'den Hong Kong'da randevumuzun aktif olduğunu gördüm. Ayrıca sağlık muayenesi için de [email protected] mail adresinden de [email protected] mail adresinden de dönüş alamadım. Hong Kong randevu tarihine 3 hafta kala birden 3 şubata çağırdı. Evrakları hazırlamaya çalışıyoruz. Lise diploması 2007 öncesi olduğu için QR kod yok. Konsolosluk ısrarla QR kodlu evrak olmalı diyor. Konsolosluğa durumuzu anlatan bir mail attım. Ne yapmalıyım bilmiyorum.

Gece üç gibi kalkın ve kliniğe randevu istediğinize dair mesaj atın hızlı dönüyorlar

• Herkese merhaba. 20 Ocak 13.55 te JFK ya inmiş olacağız. Akrabalar sağolsun greencard için 2 defa adres değişikliği yapmak zorunda kaldım. En son yine forumdan bir abimiz yardımcı oldu. Sarı zarfın üzerindeki adresten farklı bir adrese gideceğim. Uscis e kayıt olup adres güncelledim ve girişte (green card ın gitmesini istediğim son adres) aynı adres kağıdını vereceğim. Yanlış yaptığım ya da ek yapmam gereken başka bir şey var mı ?. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Saygılarımla

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |