DV2025 Sohbet Odası
-
@isaisayev-94mail-ru, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Merhaba bu konuyla ilgili bir başlık bulamadım. Size greencardla ilgili bir sorum olucak ben bu sene çekilişi kazandım ama hepatit c geçmişim var tedavi oldum. Şuan herhangi aktif bi hastalığım yok kan tahlilinde pozitif çıkıyor ( tedavi olsan bile pozitif çıkıyor ama PCR testinde negatif çıkıyor yani hastalık kanımdan temizlenmiş bulaşıcılık söz konusu değil. Vize almamı etkilermi bu durum bilgisi olan yazarsa çok iyi olur yapmam gereken birşey varmi bununla ilgili
Merhaba, foruma hoş geldiniz. Surecinizle ilgili sorulara cevap alabilmek için doğru başlığı kullanmalı ve imzanızı oluşturmanız gerekiyor.
Vizenizi sorunsuz alabilmeniz için, bu başlığı, özellikle de ilk 3 iletisimi dikkatle okumanızı, doğru başlığı bulabilmek için arama özelliğinizi kullanmanızı ve imzanızı oluşturmanızı tavsiye ederim. Sorunuzla ilgili spesifik bir başlık da mevcut forumda. Sohbet odası sadece sohbet amaçlı, sorularınızı burdan sormaya devam ederseniz forumdan uzaklaştırılmanız söz konusu olabilir. Bol şanslar!
-
@deebee Merhaba, arkadaşı çok güzel uyarmışsınız ama keşke spesifik bir başlık olarak belirttiğiniz başlığın ismini yazsaydınız. Talihli arkadaşın işi kolaylaşırdı. Uyarmaya çalışırken işi yokuşa sürüyorsunuz gibi görünüyor buradan.
-
@rasitcenngiz, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@deebee Merhaba, arkadaşı çok güzel uyarmışsınız ama keşke spesifik bir başlık olarak belirttiğiniz başlığın ismini yazsaydınız. Talihli arkadaşın işi kolaylaşırdı. Uyarmaya çalışırken işi yokuşa sürüyorsunuz gibi görünüyor buradan.
Merhaba, evet haklısınız, 2022 talihlisi olarak 2025 yılı talihlilerine işi yokuşa sürmek için cevap yazıyorum.
Sizin mantığınızla bakınca, siz de keşke bana bunları yazacağınıza arkadaşa bir bidiğiniz var ise cevap yazsaydınız, işi kolaylaşırdı.
Bağcıyı dövmeye çalışmak yerine, forumu kullanmayı öğrenmeye sevk etmek daha mantıklı geliyor bana.
-
@deebee Ben, sizin arkadaşa yardımcı olma konusunda gösterdiğiniz çabayı görüyorum ve eleştirmiyorum. Eğer cevabını bilseydim, tabii ki arkadaşın sorusuna cevap verirdim. Ayrıca, forumu kullanma konusunda arkadaşı uyarmanıza da katıldığımı iletimde belirtmişim. Sadece dediğim şey, cevap verdiğiniz iletide başlığı bilmenize rağmen spesifik yazmanız. O yüzden sakin olun lütfen. 2022 talihli arkadaşım, sizin yardımlarınızı tabii ki görmezden gelmiyoruz.
-
Cezamız bitti 😊 kaldığımız yerden konu başlıklarına dikkat ederek devam 🫡
-
Herkese merhaba,
26 Aralık’ta Abdye giriş yaptım greencard ile ve 27 Aralıkta da ssn ofisine gidip çalışma iznim için form doldurdum ve o zamandan bu zamana çalışma iznim gelmedi ayrıca greencard ile gelen başka bir arkadaşım böyle bir form doldurmana gerek yoktu 2 3 gün sonra ssn ofisine gidip numaranı öğrenebilirdin ama bana ssn numaram tanımlanmamış yaklaşık 20 gün geçmesine rağmen ne yapacağımı şaşırdım bilgisi olan beni aydınlatabilir mi lütfen 🙏 -
Aceleci davranmissiniz, arkadaşınız doğru söylemiş. Sabırla bekleyeceksiniz, önümüzdeki hafta başında bir başka SSA ofisine giderek başvurum sonucu SSN numaramı sözlü öğrenmek istiyorum beyani ile numaranızı öğrenmeye çalışın. Permanent resident (green card) kartınızın gelmesi 120 günü bulabilir.
ABD’ye giriş yapmadan veya yaptıktan sonra USCIS fee’yi ödediniz mi? Konu ile ilgili konu başlığı aşağıda.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/113/uscis-immigrant-fee-ödeme-ekran-görüntüleriyle
USCIS fee’yi ödediyseniz sistemin verdiği IOE ile başlayan numaraları saklamanız gerekiyor, Case Tracker for USCIS & NVC aplikasyonunu indirerek IOE ile başlayan numaraları her bir kişi için uygulamaya girerek kart basım sürecini takip edebilirsiniz. Sadece kart basım sürecini takip edebiliyorsunuz, kargo sürecini takip edemiyorsunuz. “We mailed your new card” mesajını uygulamada gördükten sonra postacının yolunu bekleyebilirsiniz.
-
@ATS16 merhaba Uscıs fee diye bir şey ödemedim siz söylemeseniz haberim bile yoktu :(
-
@ATS16
Bir de Ds260 formunu doldururken ssn no istiyor musunuz diye soruya hayır demişiz o anki heyecanla sanırım bu yüzden burdan formu doldurmam gerekiyordu her türlü -
YesilkartForum'da bilgiye daha hizli ulasabilmek ve sorulariniza daha dogru yanitlar alabilmek icin vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
-
İyi akşamlar, forumu iyi takip ediyorum ama görmedim ve daha önce sorulduysa affola, bu dvcharts a girdiğimizde 2025EUANK olarak bakıyorum CN 2025EU9109 un ready olduğunu görüyoruz. Aradaki CN leri nasıl atladılar ki, DV2024 sonunda olan AOS gibi bir durum mu acaba 🤔 ( Sadece merak )
-
Bir ihtimal sorduğunuz CN’de aşağıdaki post’a benzer bir durum olabilir.
-
@ATS16 👍🏻 teşekkür ederim
-
Green Card 2nl ayda kaç kez dağıtılabilir. sorma sebebim : ''sistemde yaşanan aksaklık nedeniyle mart ayına 33 slot az olmuş birazdaha dosya isteyelim'' derlermi :))
-
@Mehmet-ynd, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Green Card 2nl ayda kaç kez dağıtılabilir. sorma sebebim : ''sistemde yaşanan aksaklık nedeniyle mart ayına 33 slot az olmuş birazdaha dosya isteyelim'' derlermi :))
Istedikleri sayida dagitabilirler. Eskiden Ankara ayda iki kez dagitim yapardi ancak pandemiden sonra bunu 1’e dusurdu. Yanlis hatirlamiyorsam pandemiden sonra sadece 1 ay iki kez dagitim yapti. Aksaklik olarak degil de bos slot var elimizde mulakat dagitalim duyebilirler. Unutmayin Ankara 2022 doneminde bir ayda 250+ DV vizesi basti. Yani istese cok rahat herkese mulakat verebilecek kapasitede.
-
Merhaba,
Foruma yeni katıldım. dv25 dosya numaram 2025EU15XX aralık ayı dağıtımlarında benim sıramı geçti ancak bir mail almadık. Ocak ayında gelir diye çok önemsemedik ancak bu ayda gelmedi. Bu durumla karşılaşan başka kimse var mı ? (Bu süre zarfında KCC'ye ve Ankara'ya mailler gönderdik ancak henüz dönüş alamadık. Sistemden de kontrol ediyoruz ancak henüz mülakat verilmediği gözüküyor.)Teşekkürler,
-
Bu benim ilk başvurum evli ve 1 çocuğum var. Eşim yurtdışında yaşama konusuna olumsuz bakıyor o sebepten dolayı düşüncesi gitmekten yana değil. Çekilişe başvuru yapan benim olumlu sonuçlanması durumunda mülakata vs. bireysel olarak katılabilir ve tek başıma gidebilir miyim? Yoksa evli olduğumuz için tüm aile bireyleri sağlık raporu ve mülakat sürecine birlikte mi katılmamız mı gerekiyor?
-
@merve-dulkadir, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Merhaba,
Foruma yeni katıldım. dv25 dosya numaram 2025EU15XX aralık ayı dağıtımlarında benim sıramı geçti ancak bir mail almadık. Ocak ayında gelir diye çok önemsemedik ancak bu ayda gelmedi. Bu durumla karşılaşan başka kimse var mı ? (Bu süre zarfında KCC'ye ve Ankara'ya mailler gönderdik ancak henüz dönüş alamadık. Sistemden de kontrol ediyoruz ancak henüz mülakat verilmediği gözüküyor.)Teşekkürler,
Merhaba oncelikle hos geldiniz, surecinizle ilgili sorulari ilgili baslikta sorarsaniz daha hizli ve dogru cevap alirsiniz. Lutfen sonraki sorularinizi ilgili baslikta sorun. Linkini ekliyorum; https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
Kazandiginizi ogrendiginiz sayfadan mulakat alip almadiginizi gorebilirsiniz. Sayet aldiysaniz ekraninizin degismis olmasi gerekiyor, degismediyse sabirla bekleyecek veya dosya tasiyacaksiniz. Tum detaylar yukardaki baslikta mevcut. Surecinizde bol sanslar!
-
@merve-dulkadir geçmiş yıllardada oldu kazandğınız sayfaya dikkatli bakın ilk bakışta anlayamayabilirsiniz sayfa değişiyor sabırla bekleyeceksiniz
-
@Ufuk-D
Merhaba oncelikle hos geldiniz, surecinizle ilgili sorulari ilgili baslikta sorarsaniz daha hizli ve dogru cevap alirsiniz. Lutfen sonraki sorularinizi ilgili baslikta sorun. Linkini ekliyorum; https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları?page=1 Merhaba sürecinizde imzanızı taşımanız sizin faydanızadır, imzanızı taşımak için:
sürecinizi imzanıza taşıyın linkine tıklayıp kolayca taşıyabilirsiniz.bağlantı metni
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum