Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• @pointcloud hayirli olsun.

• @dpdemir sizinle birlikte AP nin ne kadar uzun olabileceğini tecrubee ettik.

• @Ceycey-0 tebrikler. Yeni hayatınızda başarılar.darisi başımıza

• Merhaba,

Bugün Fedex ile cover sheet üstte olacak şekilde civil documents'lerin renkli çıktılarını veya renkli fotokopilerini gönderdim. Adres olarak: DOS Visa, 44132 Mercure Circle, PO Box 65446, Sterling VA 20166 yazdım. Bakalım ne kadar sürede teslim edilecek?

16 Aralık'ta US'deki arkadaşım kendi banka hesabı ile IV Application Processing Fee ödemesini yaptı. 19 Aralık'ta NVC tarafından ödeme onaylandı. DS260 formlarını ailenin tüm bireyleri için doldurdum. DS260 formunu doldurduktan sonra online yükleme vb seçenek gelmedi. Zaten 13 Aralık'ta gelen welcome letter'da posta ile gönderilmesi gerektiği belirtilmişti.

Sayın @kelle nin paylaşmış olduğu cover sheet görüntüsü çok işime yaradı. Pasaport ve evlilik cüzdanı dışındakiler edevletten alınıyor. Civil documents olarak pasaport biographic data page, birth certificate (vuk. nüf. kay. örn.), marriage certificate (uluslararası aile cüzdanı), military record (askerlik durum belgesi), police certificate (arşiv kayıtlı adli sicil kaydı) zarfa koydum.

Gönderdiğim dokümanlarda bir eksiklik ya da gözümden kaçan bir şey olmazsa 1 hafta kargo süresi, 2-3 hafta işlem sırası ve kontrol olacak şekilde 20 Ocak gibi DQ olmasını bekliyorum.

• @finalhope hayırlı olsun hocam

• @okokok teşekkürler hocam. Bir ritüeli tekrar yapalım 🙂 Darısı başınıza olsun.

• @Hilal-2 hocam merhaba, bu ay visa bulletin 1 nis 2023 yanılmıyorsam. Size de az kaldı. Bir sonraki visa bulletinde dilerim tarih sizin PD ye göre güncellenir.

• @finalhope, içinde söyledi: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler

Merhaba,

Bugün Fedex ile cover sheet üstte olacak şekilde civil documents'lerin renkli çıktılarını veya renkli fotokopilerini gönderdim. Adres olarak: DOS Visa, 44132 Mercure Circle, PO Box 65446, Sterling VA 20166 yazdım. Bakalım ne kadar sürede teslim edilecek?

16 Aralık'ta US'deki arkadaşım kendi banka hesabı ile IV Application Processing Fee ödemesini yaptı. 19 Aralık'ta NVC tarafından ödeme onaylandı. DS260 formlarını ailenin tüm bireyleri için doldurdum. DS260 formunu doldurduktan sonra online yükleme vb seçenek gelmedi. Zaten 13 Aralık'ta gelen welcome letter'da posta ile gönderilmesi gerektiği belirtilmişti.

Sayın @kelle nin paylaşmış olduğu cover sheet görüntüsü çok işime yaradı. Pasaport ve evlilik cüzdanı dışındakiler edevletten alınıyor. Civil documents olarak pasaport biographic data page, birth certificate (vuk. nüf. kay. örn.), marriage certificate (uluslararası aile cüzdanı), military record (askerlik durum belgesi), police certificate (arşiv kayıtlı adli sicil kaydı) zarfa koydum.

Gönderdiğim dokümanlarda bir eksiklik ya da gözümden kaçan bir şey olmazsa 1 hafta kargo süresi, 2-3 hafta işlem sırası ve kontrol olacak şekilde 20 Ocak gibi DQ olmasını bekliyorum.

Sıkı takip devam ediyor. Noel, yılbaşı, eski başkan vb en az 3 gün resmi tatil oldu. DQ tahmini tarihi için henüz bir güncelleme ön görmüyorum.

• @finalhope, içinde söyledi: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler

@Hilal-2 hocam merhaba, bu ay visa bulletin 1 nis 2023 yanılmıyorsam. Size de az kaldı. Bir sonraki visa bulletinde dilerim tarih sizin PD ye göre güncellenir.

Tahminim ve dileğim tutmadı.

• @finalhope Hocam günaydın:) Bana hitaben msj yazdığınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Dileğiniz çok güzelmiş benim için çok teşekkür ederim. Ben nisana kadar iki bültende en iyi ihtimal bir-iki hafta ilerleme öngörüyorum, Nisanda ise yine süper bir atlama öngörmüyorum, 3 hafta gibi olacak bence. Dolayısıyla April 1 2023 ile benim PD i arasında çok az bir zaman olsa da bu kadar hızla bence benimki Nisandan sonraya kalır, iyi ihtimal Nisan bülteni olur.
    Önemli olan sağlıkla ve sorunsuz olsun. Kahvemi alıp ben stres yapmadan beklemeye devam edeyim:)

• @Hilal-2 merhaba hocam, size de günaydın. Dediğiniz gibi en kısa zamanda sağlıkla ve huzurla süreci tamamlanız dileğiyle.

Ben yaklaşık 9 aydır forumu takip ediyorum, sizlerin önceki deneyimleri bizlere yol gösterdi. İyi ki varsınız.

• @finalhope Teşekkür ederim, umarım:)

@finalhope, içinde söyledi: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler

Merhaba,

Sıkı takip devam ediyor. Noel, yılbaşı, eski başkan vb en az 3 gün resmi tatil oldu. DQ tahmini tarihi için henüz bir güncelleme ön görmüyorum.

Merhaba,
    20 Ocak 2025 itibariyle DQ oldum. Darısı tüm bekleyenlere.

• @finalhope buradan da tebrik etmiş olayim. Dediğiniz gibi 21'inci günde geldi. Bu durumda ben de inş. 4 Şubat Salı DQ olmayı bekleyeceğim.

• @okokok teşekkür ederim. Siz standartlara pek uymuyorsunuz, sizinki için tahminim 2 hafta yani 28 Ocak olsun 🙂

• @finalhope evet, I-140 onay süresi sürpriz olmuştu umarım bu sefer de bir sürpriz olur 😀

• Az önce DQ mailim geldi. Mülakat mailinde görüşmek üzere 🙂

• @okokok tebrik ederim. En kısa zamanda interview letter gelmesi dileğiyle. Umarım yolunuz/yolumuz hep açık olur.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

147

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |