Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• İnsanlar kendileri de mutlaka gözlemlesinler. Öncelikler nedir bilemeyiz. İngilizceleri yetmiyorsa bilen bir tanıdıklarından destek alıp iki tarafla da mutlaka görüşsünler. Tufan müsait olduğunda BDV tarafı için gönüllü destek de oluyor zaten. Gerisi kişinin kendi kararı artık.

• ⭐⭐

Bu ileti silindi!

• @Ozgur-Baskaya size tavsiyem Perm sürecini bitirmiş firmalara aracılık eden danışmanlarla çalışmanız. Zira bu işin bence en onemli kısmı priority day(öncelik tarihi).

Biz https://www.westlineimmigration.ca/ dan Burçak bey le çalışıyoruz. Kendisiyle randevu alıp konuşabilirsiniz. Kafanıza yatarsa çalışırsınız

• @emre911 detaylı açıklamalarınız için çok teşekkür ederim

• @aydın-yıldırım tavsiyeniz için teşekkür ederim 4 tane firma hakkında güvenirlilik araştırması yapıyorum bu firmayla 5 oldu bunlardan bir tanesiyle sürecimi başlatmayı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun

• @omerfrk hangi firmadan süreci başlattınız bende düşünüyorum firmaları araştırıyorum

• @Henry-bloor firmada türkçe bilen yok firmaya yazıp sordum türkçe bilen olmadığını söylediler translate ile sürekli irtibat kurmak içime sinmiyor kararsızım

• ⭐⭐

@Ozgur-Baskaya Özgür bey, firma tabiki çok çok önemli ama bundan dahada önemlisi bu vize türünün geçmişi, geleceği, size uygunluğu, avantajları ve dezavantajları öncelikle vize türünden ve bu vize türünün süreçlerini araştırın.
    Sonrasında sponsorun bölgesi ve sizin abd de yaşamak istediğiniz bölgeyi seçin. Bu ikisi arasındaki bağ ile geleceğiniz hakkında kararı verin.
    BDV de türkçe desteği yok ancak Türkiye marka elçisi görevini üstlenen BDV çalışanları kadar hatta daha iyi şekilde bilen Tufan bey var ve bizler varız. Kararınızdan sonra zaten bilgi konusunda fazlasıyla tatmin olacaksınız. Dediğim gibi önceliğiniz yukarıda yazdıklarım gibi olsun sonrası kolay

• Yasaklı

@Ozgur-Baskaya vallahi anadili ingilzice olan yere gideceksiniz el mecbur ogreneceksiniz yoksa turkte yapsa isinizi nasil 100 de 100 guveneceksiniz yine danisacaksiniz ve yine ingilizce karsina cikacak.Dili ogrenemem diyorsaniz hic bulasmayin green card vatandaslik bunlar hic birsey finans is guvenligi evrak kurek vs isleri karsisinda

• Ben merak bir konuyu sizlere danışmak istiyorum;
    Ben 4 Kasım'da Greencard'a başvuru yaptım. Malum Mayıs ayında sonuçlar açıklanacak.
    Aynı zamanda 1 yıldır Türkiye'den bir çok Amerika'daki işe başvurdum.
    Diyelim ki bir işten teklif aldım. İşlemler EB3 şeklinde başladı. Daha ABD'ye gitmeden ve işe başlamadan greencard çıktı. Ne yapmam gerek, o zaman işler nasıl yürür.

• ⭐⭐

@AhmetGS17 İki yolu da aynı anda bağımsız devam ettirebilirsiniz. Hangisi önce gelirse.

• @mesut1905 mesut bey tavsiyen için teşekkür ederim süreci araştırdım en az 3 sene. Abd de yaşayacağım bölgeyle ilgili youtubeden araştırmalar yapmaya başladım birkaç güne ben eb3 kervanına 🙂 katılacağım inşallah

• @Henry-bloor ingilizce öğreniyorum ama şuan iletişim kuracak kadar güvenemedim kendime ama excel listesine baktım bugün 35 kişi bdv ile çalışıyor. güven geldi kendime yarı translate yarı kendi ingilizce bilgimle hallederim diye düşündüm eninde sonunda bu dili öğreneceğim

• @Ozgur-Baskaya

Seçeceğiniz ya da seçmeyi düşündüğünüz pozisyonlar için işveren firmayı (franchise firmayı) da sorup soruşturmayı, detaylarını öğrenmeyi, geçmişini ve karlılığını araştırmayı ihmal etmeyin. BDV Solutions portföyünde butik çok işveren var. Küçük çaplı ve sonradan sürecinizi aksatabilecek işverenlere ait pozisyonlardan uzak durun.

• @emre911 yapılacak araştırmalar listeme ekledim teşekkür ederim

• @Ozgur-Baskaya merhaba ben sürecimi eb3vize.com ile başlattım

• @omerfrk
    Hayırlı olsun, aramıza hoşgeldiniz.

• Bültenin ilerlemiyor olması sürecin uzayacağı anlamı taşımıyor mu?

• @Ephedra Hayır taşımıyor. Çünkü süreç bir anda da ilerleyebilmektedir.

• Selam, turist vizem ile amerikadan bu danismanligi almak istesem bana artisi ne olur? Okuduklarimdan anladigim kadariyla surec 3-4 yil suruyor, bu surecte de bulunan iste sorunsuz calisilmali anladigim kadari ile. Sorun olmasi durumunda calistigimiz sureyi kaybetmeden yeni is yerine transferimizi sagliyorsunuz herhalde. Zorunlu durumlar veya tatil amacli amerika disina cikabiliyor muyuz? Bu vize, turist vizemizin iptaline neden oluyor mu? (2031 e kadar turist vizem var ve giris cikis yapiyorum her yil) Son bir soru, bu isin yaninda ek is de yapabiliyor muyuz?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |