Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Atlantis00 çok üzücü bir fotoğraf 😞 youtube güncel durumla ilgili bilgi edinmek için haber yayınlarını izliyorum alttaki yorumlar o kadar üzücü geliyor ki herkes bayram havasında yazıyorlar acaba milletimiz mi böyle diyerek amerikada canlı yayınlanan haber kanallarına baktığım bir çok dilde sevinç mesajları atanları görüyorum şaşırıyorum felaketin dini dili ırkı olmaz orada canlı canlı telef olan milyonlarca hayvanlar var daha kötüsü atmosfere salınan gaz ekolojik dengeye verdiği zarar bunları düşünen yok herkes yansın daha çok yansın diye dua eder olmuş ruhsuz bir insan ırkına doğru dönüşüyoruz.

Dusuncelerinize kesinlikle katiliyorum. Dustuklerinde kendi kotu gunlerini ve Amerikanin onlara ettigi yardimlari cabuk unutuyorlar tabi ,tum diger ulkelerin cogunu kapsiyor bu soyledigim. Ruhsuz insanlarin ruhsuzlugu bir sallantiya ve onlara geri donecek onlarinda icerisinde bulundugu baska bir felakete bakar herkes gunun sonunda kendi karmasini yasar ve yasayacaktir nasilsa diyerek o gibi insanlari hep Tanriya havale ediyorum..Amerika her turlu kendi yarasini fazlasiyla saracak gucte her daim bu onemli degil,peki ya onlar?

• Üst üste green kart çıkmış ilk kişi olmak istiyorum daha önce var mı bilmiyorum mayıs ayını sabırsızlıkla bekliyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@istalin daha önce bunu yaşayan bir çok kişi oldu ama umarım ikinci sene kazanmanıza gerek kalmadan bu sene vizenize kavuşursunuz

• ⭐⭐⭐

@istalin İlk kişi olmanız mümkün değil malesef daha önceden ilk senesinde çıkıp gitmeyip ikinci senesinde çıkan çok kişi mevcut

Şansınız bence yüksek çünkü ne hikmetse gitmeyenlere 2. senelerinde yine çıkıyor. Bilgisayar kurayı çekerken pozitif ayrım yapıyor herhalde 😁

• @newbie97 maalesef kurayı bilgisayar değil evren yapıyor, evren; insan gibidir, arzu, çok arzularsan o senden kaçar tıpkı çok sevgi verip karşılık alamayan adam gibi, ama bir bakmışsın serserinin birine bakmış sevgi verdiğin kişi, ne demiş freud “Erkek sevdiği zaman arzu yoktur; arzuladığı zaman ise, aşk yoktur.” Umudunuzu yitirdiğinizde bu forumdan uzaklaştığınızda size çıkacaktır
    Bu yüzden odak noktanıza koymayın bırakın kcc peşinizden koşsun fotoğrafını yükle ve mayısları bekle 😏

• ⭐⭐⭐

@istalin Geçen yazılımdan anlayan bir abi yazmıştı aynı şeyi, bilgisayar çekiyorsa random olmaz demişti, randoma yaklaşır ama tamamiyle random değil demişti. Belki de bu yüzden 2 sene üst üste kazanan çok fazla insan var burada. Sistem artık kaşınızı gözünüzü mü beğeniyor da ısrarla çekiyor bilmiyorum 😁 geçen seneyle aynı fotoğrafla mı başvuru yaptınız acaba

• @newbie97 bilgisayardan çok iyi anlarım. Çekiliş random.

• Kastedilen şey sanırım şu: Bilgisayar da temelde mutlak manada random değildir. Mutlaka yanlı seçim yapar. 🙂

• ⭐⭐⭐

@mertCanAldirmaz Evet bunu demişti sanırım

• Merhaba herkese uzun bir aradan sonra 👋 bize çıkar mı bilmiyorum ama doluyum mesajım silinmez ama inşallah böyle insan artıklarına ve insan artıklarını amerikaya alıyorlar hala ya yada Green card ile yada sınırdan mı geçti bilmiyorum onuda

Başvuru yapacağım diye dolanıyordum ama maalesef bir kaç mesaj önceleri ama şimdilik bu planı erteleme girişiminde bulundum ama içimde hala var Amerikan rüyası bir gün olacak inşallah 🙏 5-6 yıl sonra emekli olunca memurluktan öyle başvuru yapmayı düşünüyorum

• @istalin, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Üst üste green kart çıkmış ilk kişi olmak istiyorum daha önce var mı bilmiyorum mayıs ayını sabırsızlıkla bekliyorum

Maalesef ilk olmayacaksınız. Bu forumda öyle birisi var şu an ABD de yaşayan 🤣

• Merhaba acaba başvuruya ilk günlerde katılıp kazananlara düşük sıra nosu veriliyor mu yoksa rastgele mi

• ⭐⭐

@Ecehzr tamamen şans çalıştığım şirkette ilk başvuruda kazanan biri olmuştu sırası 10.6**

• @T-C-Kubilay-Dikici yok ilk basvuru değil ilk gunler başvuran olucak son günler başvuranlara yüksek numaramı geliyor acaba

• ⭐⭐⭐⭐

DV Lottery'yi bu yıl kazanmak isteyenler için bir önerim var:

Hayallerinizi ve hedeflerinizi bir kağıda yazın. Hatta isterseniz hayal ettiğiniz geleceği resimle de ifade edin. Bu, evrene olumlu bir mesaj göndermenin harika bir yolu!
    Kağıda şöyle yazabilir ve evin kapısına yapıştırabilirsiniz:

"Ben, XXXX XXXXX, bu yıl DV Lottery'yi kazanıyorum. Küçük bir dosya numarası alıyor ve ABD'ye gidiyorum"

İnanın, bu yöntem hem sizi motive edecek hem de hedeflerinize daha güçlü odaklanmanızı sağlayacaktır.

• ⭐⭐⭐

@Serapp Ben bu yüzden numerolojiye merak saldım, özellikle youtube üzerinden numeroloji dersleri izlerken bir cümle dikkatimi çekti, evrene olumlu enerji için kapı numaramı 5 e eşitledim. Kapının arkasında daire numarası var bende içten onu 5 e eşitleyecek sayıyı yazdım. Bakalım sonucu bu sene göreceğiz 😁

• ⭐⭐⭐⭐

@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Serapp Ben bu yüzden numerolojiye merak saldım, özellikle youtube üzerinden numeroloji dersleri izlerken bir cümle dikkatimi çekti, evrene olumlu enerji için kapı numaramı 5 e eşitledim. Kapının arkasında daire numarası var bende içten onu 5 e eşitleyecek sayıyı yazdım. Bakalım sonucu bu sene göreceğiz 😁

Ben o kadar derinlemesine merak salmadım ama isteklerimi defalarca yazıp sözle tekrarlamanın etkili olduğunu söyleyebilirim. Denedim ve gerçekten sonuç aldım 😊

• ⭐⭐⭐⭐

@Ecehzr başvuru gününüzle vs bir alakası yok random olarak sıralanan bir sistem. Daha önce başka bir konu başlığında detaylı bir şekilde anlatmışlardı nasıl yapıldığı çekilişin arama butonuyla bulabilirsiniz belki biraz kurcalayıp

• @Emre-Kurtulmuş imzanızda olan "DV23 Eşim sayesinde HBS" cümleyi okuduğumda, ben de evleniyim artık belki kazanırım düşüncesi aklıma geliyor 😁

• Geçen sene çok yükselmiştim çıkacağına bütün maneviyatımi kullandım ama olmayınca olmuyor bazen okuyorum çok dua ettik kazandık ikinciye diye o zaman yine yukseliyorum

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

158

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |