Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)

Taşındı Yolculuk
579 176 57.0k 166

• @minnesota, içinde söyledi: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)

@ATS16 THY nin bizi öptüğünü rahatlıkla görebiliyoruz.

@charon, içinde söyledi: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)

@minnesota garip bir sekilde yabancilar gayet guzel fiyatlara thy bileti alabiliyorlar.
    Yurdum insanina ayri uygulama var herhalde.

Thy fiyatları pahalı gerçekten. Almanya dan lufthansa direk bakınca bir alman 16-17 bin tl ye direk uçabiliyor, birde kazançlarına göre düşününce çok düşük kalıyor bize göre. THY gerçekten uçuk rakamlar ama ben genelde skyscanner üzerinden bakıyorum. valiz ekleyince bir avantajı kalmıyor şu an aktarmaların eskisi gibi. siz hangi siteden baktınız bilmiyorum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@caner92 skyscanner vb arama motorları yanıltıcı olabiliyor, yukarıdaki biletlerin fiyatlarını her iki havayolunun da kendi web sitesinden bakarak size yazdım...

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ATS16 @caner92 @minnesota aynı tarihlerde Bükreş - İstanbul - JFK - İstanbul - Bükreş uçsanız bile Euro 911 ödüyorsunuz, TL karşılığı yaklaşık TL 33.360,82.-

Türkiye çıkışlı THY ile ABD uçuşu satın almak pişmanlık...

afed8658-2dbe-496d-a2f9-f7f7eee0076a-image.png

• @ATS16 ben en son 2024 ocakta geldim miami direkt istanbuldan. 22 bin tl civarına aldım kişi başı. aktarmalılarda 14 bin civarı idi. Şansa bu aralar benim baktıgım zamanlarda uygun aktarmalı gelmiyor maalesef. Valizde çok dönünce avantajlı oldu benim için THY. Ama şimdi 30 ları geçmiş çok artış yapmışlar öyleyse. Öğrenciler için %10 falan indirimde yapıyor THY bu arada. Eşim yüksek lisans öğrencisiydi ona daha uygun almıştık bana göre.

• Arkadaşlar hong kongtan amerikaya giderken kanadayı transfer aktarma olarak kullanacağım kanadada vize isterler mi ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@atilla-04

Sadece ABD vatandaşları ve LPR statüsündeki kişiler Kanada havalimanlarını bağlantı noktası olarak kullanarak transit vize almaksızın seyahat edebiliyor benim bildiğim kadarıyla.

Gireceğiniz mülakat sonrası ABD göçmen vizeniz olan pasaportunuz ile geçici I-551 statüsü kazanmış olsaniz bile vize üzerinde ilk giriş esnasında vurulan mühürü istiyor Kanada pasaport görevlisi (foreign passport with a temporary I-551 printed notation (“Upon endorsement serves as temporary I-551 evidencing permanent residence for 1 year”) on a machine-readable immigrant visa upon endorsement with a U.S. Customs and Border Protection admission stamp)

Her bir kişinin kendi incelemesini tavsiye ederim, kişinin kendi alacağı sorumluluk. Birebir şahsen deneyimlemedim.

https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/transit.html

https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/entry-requirements-country.html

• Merhaba,

Temmuz 24’ amerikaya green card kazanarak taşındım. Shengen vizem ve ingiltere vizem yok Şimdi türkiyeye transit uçuşla daha uygun biletler gördüm. Sorum şu Green card ile ingiltere veya Shengen ülkelerinden aktarma yapıp uçuş yapabilir miyim ?

• @selun Merhaba, 10 ay önce yayımlanan bir video var. Net ve çok düzgün anlatmış..

https://www.youtube.com/watch?v=8vlpqkeDKcE

• ⭐⭐

@atilla-04 @ATS16 arkadaşımız net anlatmış.
    ABD green card sahipleri kanadaya vizesiz girebilir 6 aya kadar. Lakin green card yoksa ve sadece immigrant vizesi var ise, abdye giriş yapmanız gerek, yoksa i-551 alamazsınız. i-551 green card yerine geçer.
    i-551 yoksa kanadaya vizesiz giremezsiniz.

• @ATS16 evet deneyimledim ve beni almadılar biletim yandı başka bir bilet almak zorunda kaldım maalesef

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@atilla-04 geçmiş olsun, ama imzanızdan anladığım başka bir bilet ile sağ salim giriş yaptınız ABD’ye herhalde. Hoşgeldiniz

• @ATS16 hoş buldum teşekkür ederim evet başka bir bilet alıp los angelesa direk uçtum ama burdan ilk defa girecek olanlara diyorum kanada üzerinden aktarmalı uçmasınlar kanada vize istiyor

• @Redbeard merhaba evet bu videoyu izledim ama özellikle Green card demiyor, o yüzden sordum. Açıkçası Paris e Londraya aktarma yapıp oradan geri yollanmak istemiyorum. Net olması açısından sordum

• ⭐⭐⭐⭐

@selun, içinde söyledi: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)

@Redbeard merhaba evet bu videoyu izledim ama özellikle Green card demiyor, o yüzden sordum. Açıkçası Paris e Londraya aktarma yapıp oradan geri yollanmak istemiyorum. Net olması açısından sordum

Merhaba.
    Benzer bir soru sorulmuş, cevapları okuyabilirsiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/183268

Hayırlı yolculuklar👋

• @selun, içinde söyledi: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)

@Redbeard merhaba evet bu videoyu izledim ama özellikle Green card demiyor, o yüzden sordum. Açıkçası Paris e Londraya aktarma yapıp oradan geri yollanmak istemiyorum. Net olması açısından sordum

Schengen ulkeri olsun olmasin ingiltere dahil butun avrupa ulkeleri TC vatandaslarina transit hakki veriyor. Ama dikkat; bileti alirken aktarmanin connected oldugundan emin olun. Bazen ayni havalimaninda terminal degistirmeli aktarmalar oluyor. Sizin ulkeye girip, terminal degistirip yeniden ulkeden cikamaniz gerekiyor, iste o zaman vize isteniyor.

• @selun, içinde söyledi: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)

Merhaba,

Temmuz 24’ amerikaya green card kazanarak taşındım. Shengen vizem ve ingiltere vizem yok Şimdi türkiyeye transit uçuşla daha uygun biletler gördüm. Sorum şu Green card ile ingiltere veya Shengen ülkelerinden aktarma yapıp uçuş yapabilir miyim ?

• Kanada transit vizesi bedava. online basvurup alabilirsiniz.
    • Cekilisle greencard kazananlarin konsoloslukta basilan vizeleri greencard degildir. O vize ile kanadaya giris yapamazsiniz.
    • Avrupa ulkeleri uzerinden vizesiz transit/aktarma yapabilirsiniz. Yeter ki terminal degistirmek zorunda kalmayacaginiz bir aktarmaniz olsun. Nadiren bazi web siteleri, oldukca ucuz bilet fiyatlariyla aktarma sorumlulugunu musteriye birakarak baglantisiz ucuslar satabiliyor. Buna dikkat edin. Bu aralar British airwaysin ucuz baglantili ucuslari var. Ama valiz hakkiyla falan THY'ye yakin fiyatlar cikiyor.

• @Karagoz merhaba çok teşekkür ederim, benim Green kartım ulaştı o yüzden onla giriş çıkış yapabilirim diye düşünüyorum onun dışında pasaportumdaki vize zaten geçti bile süresi

• ⭐⭐⭐⭐⭐

• merhaba. abd'ye ilk girişimin üzerinden neredeyse 1 yıl geçmiş olacak ancak greencardım teslim edilmedi. ancak pasaportumdaki 1 yıllık vize damgası hala geçerli. KLM ile aktarmalı uçuş alsam ilk uçak için board edilir miyim? damgayı dikkate alırlar mı yoksa "IV expires on" kısmındaki tarih geçtiği için board edilmez miyim?

Benzer Başlıklar

• COS sürecinde ABD içi uçak yolculuğu yapmak

Yolculuk
    1
    0 Oy
    1 İleti
    149 Bakış
    T
    merhaba j1 vizemi B2 turist vizesine çevirmek istiyorum fakat başvurudan sonra bekleme sürecinde amerika içi seyahat hakkım hala geçerli midir? havaalanında görevliler sonuç olarak pasaportumdaki vize tarihini expired olarak görecek bir sorun teşkil eder mi ? ne yapmalıyım?
  • ABD'ye İlk Giriş

Kilitli Yolculuk
    3
    6 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @mhepekiz su konuyu ilk giris icin: Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris Su konuyu da sonrasi icin kullanabilirsiniz: Amerika'da Green Cardla Yaşayanların Tecrübeleri Yorumu oraya aktarin isterseniz, sadece orada konusulsun diye ben burayi kilitliyorum.
  • Transit vize

Taşındı Yolculuk
    10
    0 Oy
    10 İleti
    3k Bakış
    crazycellsC
    @arrow Transit vize içinde söyledi: @crazycells geçmiş olsun tesekkur ederim
  • ABD'ye Gitmeden Önce ve Gittikten Sonra Yapılacaklar

Sabitlendi Yolculuk
    286
    117 Oy
    286 İleti
    68k Bakış
    akaraA
    @akara ilave yapayim fafsanin kabul ettigi asagiya linkini biraktigim adresdeki firmalara once mail attim. Durumu anlattim uluslararasi kisi ve ogrenciler ile daha cok calisan firmalar zaten türk lise diplomasını biliyor. Bu firmalar orjinali gondermek şartı ile yapariz dediler. Burada translate ve noter yaptira bilirsiniz. Benim buldugum firma apostille bilgimiz var kabul ederiz dedi. Baska bir firma ile isleme baslamistik fakat firma benden bir suru bilgi isteyince iptal ettim. Ucretide sorgusuz sualsiz geri iade ettiler. https://naces.org/members/
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

42

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k