Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Bluey hayırlı olsun vizeniz. mülakatı ingilizcemi yaptınız acaba? Yani dil seviyesi problem oluyormu, kasıyorlarmı acaba? Teşekkürler tekrardan hayırlı uğurlu olsun.

• @Nazımm merhaba biz ingilizce olarak yaptik ancak bizim ile ayni gun mulakat yapan @sevdemimi orada Alize hanimdan destek alarak gorusme yaptilar. Kendisine ulasirsaniz detayli bilgi verecektir. Simdiden kolay gelsin.

• @Bluey çok teşekkür ederim cevabınız için. Tekrardan hayırlı olsun vizeniz yolunuz açık olsun🙏

• ⭐⭐⭐

Site bağlantılarında problem yaşıyorsanız bir de bu yöntemi deneyiniz..

1- Microsoft Edge tarayıcısını açıyoruz, güncel değilse güncelleyiniz.. Ardından tarayıcının sağ üst kısmında bulunan üç nokta işaretine basıp, açılan kısımdan ayarlara giriyoruz.
    2- Sol taraftan "Gizlilik, arama ve hizmetler" bölümüne giriyoruz. Açılan sayfada bir miktar aşağı kaydırdıktan sonra "Microsoft Edge güvenli ağı" seçeneğine ulaşıyoruz. Kapalıysa aktif ediniz.Microsoft Edge güvenli ağı seçeneğinin hemen altındaki "güvenli ağ sitelerini yönet" seçeneğine basıyoruz.
    3- Ardından açılan sayfadan "bir site ekle" butonuna basıp girmek istediğiniz site adresini ve varsa farklı biçimlerdeki URL lerini ekleyiniz...

• @sevdemimi tebrik ederim vizeniz hayırlı olsun ☺️ mülakatı alize hanımdan destek alarak mı gerçekleştirdiniz?
    Bunun için herhangi bir talepte bulundunuz mu daha önce.

• Yasaklı

@Flight101 yazilimciyim neden yillardir Firefox chrome opera acmaz ama kesinlikeya internet Explorer/edge onerilir ve calsir anlamis degilim 🙂 30 yildir var bu sorun

• @zeynepebe gitmeden önce tercüman ile geleceğim dedim onlar da mail atarak Türkçe bilen personelimiz var tercümana gerek yok diye cevapladılar.Görüşmede biraz İngilizce biliyorum ya da Türkçe bilen personeliniz Yardımcı olabilir mi derseniz Yardımcı oluyorlar.

• ⭐⭐⭐

@Henry-bloor Ben de browser olarak chrome dan şaşmam..Ancak çok işimi gören discord u Türk topraklarında bu yolla çalıştırıyorum..😉...

• @sevdemimi çok teşekkür ederim sizinle aynı yolu izleyecegim ☺☺

• @sevdemimi Merhaba vizeniz hayırlı olsun. Viyana’da mülakata girerken İngilizce bilme şartı aranıyor mu?

• @alplion dil şartı yok.Biraz İngilizce biliyorum derseniz Türkçe bilen hanımefendi oradayda size yardımcı olabilir.Ya da tercüman ihtiyacım var getirmek istiyorum diye sorun size verilen yanıta göre hareket edersiniz.Hastanede konsoloslukta herkes çok yardımseverdi.

• Selamlar arkadaşlar benim hesabımda şuan belli bi miktar dolar var yetersiz gördüğüm içinde bir yakınım euro gönderecek. Euro hesabı açtım.1 ay sonra mülakatim var. Finans gösterirken sorun çıkartırlar mı ? Yoksa dolara mı döndürmem gerekiyor ?

NOT ÖNEMLİ : Euro Hesabını daha bugün açtım bir yakınım euro hesabıma para gönderecek.

• Selamlar arkadaşlar ben yaklaşık 1 ay sonra mülakata gireceğim 2 adet sorum var

1-) Ben ds-260 formunda adres istendiği için bir tanıdığım adresini California olarak girdim ama texasa taşınacağım Bunu nasıl düzeltebiliriz ve bana sorun çıkartır mı illa California ya mı gitmem lazım ?

2-) Mülakat için gerekli miktarı nerdeyse ayarladım. Fakat bir tanıdığım bana belli bir miktar Euro gönderdi ve Euro hesabını yeni açtım 1-2 gün oldu. Bunu sizce dolara döndürüp atayım mı yoksa Euro hesabının da mı finans çıktısını alayım ? Yada bir sorun olur mu bir tanıdığım gönderdiği için ?

• Bu ileti silindi!

• @yusaomers, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Selamlar arkadaşlar ben yaklaşık 1 ay sonra mülakata gireceğim 2 adet sorum var

1-) Ben ds-260 formunda adres istendiği için bir tanıdığım adresini California olarak girdim ama texasa taşınacağını. Bunu nasıl düzeltebiliriz ve bana sorun çıkartır mı illa California ya mı gitmem lazım ?

2-) Mülakat için gerekli miktarı nerdeyse ayarladım. Fakat bir tanıdığım bana belli bir miktar Euro gönderdi ve Euro hesabını yeni açtım 1-2 gün oldu. Bunu sizce dolara döndürüp atayım mı yoksa Euro hesabının da mı finans çıktısını alayım ? Yada bir sorun olur mu bir tanıdığım gönderdiği için ?

Size uzun bir cevap yazmistim ama yazdigim cevabi sildim cunku yazdiginiz basliga dikkat etmeden cevap yazmisim.

Bu basliga yazdiginiz, 2025 sureclerine iliskin sorulara, kac kez yazarsaniz yazin cevap alamazsiniz. Dogru baslikta sorularinizi sormaniz gerekiyor. O baslikta da sordugunuz sorulara daha once cok kez cevap verildi.

Surecinizde bol sanslar!

• @deebee hangi başlık altında linki atabilir misiniz ? Çünkü aramaya anahtar kelimeleri yazmama rağmen bulamadım

• ⭐⭐

@yusaomers
    Merhabalar,
    Bir sorun çıkaracaklarını sanmıyorum. Hareketlere takılmazlar belki. Takılırlarsa evde tutuyordum hesaba geçirdim dersiniz. Birikimlerinizin harcana bilir bir para birimde veya birimlerinde olması yeterlidir. Dolar/Euro veya Sterlin olması fark etmez.

• @yusaomers euro gösterebilirsiniz sıkıntı çıkmıyor, biz o şekilde onay aldık. Yeni hesap olması konusunda da sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum çok incelemiyorlar gibi gördüm açıkçası.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

bir sorum var arkadaşlar, cidden soruyorum ama;

neden ısrarla bu başlığı soru sormak ve sorulan soruları cevaplamak için kullanmayın dedikçe ısrarla kullanıyorsunuz?
    mesela birazdan bunu ısrarla yapanları forumdan uzaklaştıracağım bir süre.

bunu daha önce bu başlıkta çokça yazdım, lütfen bu başlığı soru sormak ve cevaplamak için kullanmayın dedim ama bu çok umursanmıyor gördüğüm kadarıyla.
    hatta mülakat deneyimi yazan bile var, gerçekten inanılmaz 🙂

neyse ben şimdi bu konuda ısrarcı olanları forumdan bir süre uzaklaştıracağım.
    umarım biraz olsun bu dikkat çeker..
    çekmezse başka bir çaresini buluruz artık.

iyi istirahatler.

• ⭐⭐⭐⭐

@gucarslan alternatif konu başlığı önerileri 🙂

• DV2025 Hoş Sohbet Odası (HSO)
    • DV2025 Havadan Sudan Sohbet Odası (HSSO)
    • DV2025 Gerçekten Sadece Sohbet Odası (GSSO)
    • DV2025 Öz Hakiki Sohbet Odası (ÖHSO)
    • DV2025 Ya Sohbet Ya Ban Odası (YSYBO)

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

167

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |