Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
-
@SUAT-GUNAY bu devirde halen bunlara inanan varsa ne diyelim 🙂 $2500 ödediği GC çekilişini kazanır umarım
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2025 Sohbet Odası
-
@Bluey hayırlı olsun vizeniz. mülakatı ingilizcemi yaptınız acaba? Yani dil seviyesi problem oluyormu, kasıyorlarmı acaba? Teşekkürler tekrardan hayırlı uğurlu olsun.
-
@Nazımm merhaba biz ingilizce olarak yaptik ancak bizim ile ayni gun mulakat yapan @sevdemimi orada Alize hanimdan destek alarak gorusme yaptilar. Kendisine ulasirsaniz detayli bilgi verecektir. Simdiden kolay gelsin.
-
@Bluey çok teşekkür ederim cevabınız için. Tekrardan hayırlı olsun vizeniz yolunuz açık olsun

-
Site bağlantılarında problem yaşıyorsanız bir de bu yöntemi deneyiniz..
1- Microsoft Edge tarayıcısını açıyoruz, güncel değilse güncelleyiniz.. Ardından tarayıcının sağ üst kısmında bulunan üç nokta işaretine basıp, açılan kısımdan ayarlara giriyoruz.
2- Sol taraftan "Gizlilik, arama ve hizmetler" bölümüne giriyoruz. Açılan sayfada bir miktar aşağı kaydırdıktan sonra "Microsoft Edge güvenli ağı" seçeneğine ulaşıyoruz. Kapalıysa aktif ediniz.Microsoft Edge güvenli ağı seçeneğinin hemen altındaki "güvenli ağ sitelerini yönet" seçeneğine basıyoruz.
3- Ardından açılan sayfadan "bir site ekle" butonuna basıp girmek istediğiniz site adresini ve varsa farklı biçimlerdeki URL lerini ekleyiniz... -
@sevdemimi tebrik ederim vizeniz hayırlı olsun
️ mülakatı alize hanımdan destek alarak mı gerçekleştirdiniz?
Bunun için herhangi bir talepte bulundunuz mu daha önce. -
@Flight101 yazilimciyim neden yillardir Firefox chrome opera acmaz ama kesinlikeya internet Explorer/edge onerilir ve calsir anlamis degilim
30 yildir var bu sorun -
@zeynepebe gitmeden önce tercüman ile geleceğim dedim onlar da mail atarak Türkçe bilen personelimiz var tercümana gerek yok diye cevapladılar.Görüşmede biraz İngilizce biliyorum ya da Türkçe bilen personeliniz Yardımcı olabilir mi derseniz Yardımcı oluyorlar.
-
@Henry-bloor Ben de browser olarak chrome dan şaşmam..Ancak çok işimi gören discord u Türk topraklarında bu yolla çalıştırıyorum..
... -
@sevdemimi çok teşekkür ederim sizinle aynı yolu izleyecegim
️
️ -
@sevdemimi Merhaba vizeniz hayırlı olsun. Viyana’da mülakata girerken İngilizce bilme şartı aranıyor mu?
-
@alplion dil şartı yok.Biraz İngilizce biliyorum derseniz Türkçe bilen hanımefendi oradayda size yardımcı olabilir.Ya da tercüman ihtiyacım var getirmek istiyorum diye sorun size verilen yanıta göre hareket edersiniz.Hastanede konsoloslukta herkes çok yardımseverdi.
-
Selamlar arkadaşlar benim hesabımda şuan belli bi miktar dolar var yetersiz gördüğüm içinde bir yakınım euro gönderecek. Euro hesabı açtım.1 ay sonra mülakatim var. Finans gösterirken sorun çıkartırlar mı ? Yoksa dolara mı döndürmem gerekiyor ?
NOT ÖNEMLİ : Euro Hesabını daha bugün açtım bir yakınım euro hesabıma para gönderecek.
-
Selamlar arkadaşlar ben yaklaşık 1 ay sonra mülakata gireceğim 2 adet sorum var
1-) Ben ds-260 formunda adres istendiği için bir tanıdığım adresini California olarak girdim ama texasa taşınacağım Bunu nasıl düzeltebiliriz ve bana sorun çıkartır mı illa California ya mı gitmem lazım ?
2-) Mülakat için gerekli miktarı nerdeyse ayarladım. Fakat bir tanıdığım bana belli bir miktar Euro gönderdi ve Euro hesabını yeni açtım 1-2 gün oldu. Bunu sizce dolara döndürüp atayım mı yoksa Euro hesabının da mı finans çıktısını alayım ? Yada bir sorun olur mu bir tanıdığım gönderdiği için ?
-
Bu ileti silindi! -
@yusaomers, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Selamlar arkadaşlar ben yaklaşık 1 ay sonra mülakata gireceğim 2 adet sorum var
1-) Ben ds-260 formunda adres istendiği için bir tanıdığım adresini California olarak girdim ama texasa taşınacağını. Bunu nasıl düzeltebiliriz ve bana sorun çıkartır mı illa California ya mı gitmem lazım ?
2-) Mülakat için gerekli miktarı nerdeyse ayarladım. Fakat bir tanıdığım bana belli bir miktar Euro gönderdi ve Euro hesabını yeni açtım 1-2 gün oldu. Bunu sizce dolara döndürüp atayım mı yoksa Euro hesabının da mı finans çıktısını alayım ? Yada bir sorun olur mu bir tanıdığım gönderdiği için ?
Size uzun bir cevap yazmistim ama yazdigim cevabi sildim cunku yazdiginiz basliga dikkat etmeden cevap yazmisim.
Bu basliga yazdiginiz, 2025 sureclerine iliskin sorulara, kac kez yazarsaniz yazin cevap alamazsiniz. Dogru baslikta sorularinizi sormaniz gerekiyor. O baslikta da sordugunuz sorulara daha once cok kez cevap verildi.
Surecinizde bol sanslar!
-
@deebee hangi başlık altında linki atabilir misiniz ? Çünkü aramaya anahtar kelimeleri yazmama rağmen bulamadım
-
@yusaomers
Merhabalar,
Bir sorun çıkaracaklarını sanmıyorum. Hareketlere takılmazlar belki. Takılırlarsa evde tutuyordum hesaba geçirdim dersiniz. Birikimlerinizin harcana bilir bir para birimde veya birimlerinde olması yeterlidir. Dolar/Euro veya Sterlin olması fark etmez. -
@yusaomers euro gösterebilirsiniz sıkıntı çıkmıyor, biz o şekilde onay aldık. Yeni hesap olması konusunda da sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum çok incelemiyorlar gibi gördüm açıkçası.
-
bir sorum var arkadaşlar, cidden soruyorum ama;
neden ısrarla bu başlığı soru sormak ve sorulan soruları cevaplamak için kullanmayın dedikçe ısrarla kullanıyorsunuz?
mesela birazdan bunu ısrarla yapanları forumdan uzaklaştıracağım bir süre.bunu daha önce bu başlıkta çokça yazdım, lütfen bu başlığı soru sormak ve cevaplamak için kullanmayın dedim ama bu çok umursanmıyor gördüğüm kadarıyla.
hatta mülakat deneyimi yazan bile var, gerçekten inanılmaz
neyse ben şimdi bu konuda ısrarcı olanları forumdan bir süre uzaklaştıracağım.
umarım biraz olsun bu dikkat çeker..
çekmezse başka bir çaresini buluruz artık.iyi istirahatler.
-
@gucarslan alternatif konu başlığı önerileri

- DV2025 Hoş Sohbet Odası (HSO)
- DV2025 Havadan Sudan Sohbet Odası (HSSO)
- DV2025 Gerçekten Sadece Sohbet Odası (GSSO)
- DV2025 Öz Hakiki Sohbet Odası (ÖHSO)
- DV2025 Ya Sohbet Ya Ban Odası (YSYBO)
Benzer Başlıklar
154
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum