Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

• Bu ileti silindi!

• @Flight101 Moons'ta kalacağım ama konsolosluğa farklı otel ismi vermiştim. Konsolosluğa verdigim oteldeki oda fiyatları cok yüksek geldigi icin farklı bir otel secmek durumunda kaldım. Umarım sorun olmaz

• Bu ileti silindi!

• @bahar_aydin ben arkadaşımın ev adresini belirtmiştim, söz konusu olmadı hiç.

• Viyana’dan selamlar sevgiler saygılar .vizemizi aldık.Burada herkes o kadar yardımcı oldu ki sanki memlekette gibi hissettik.7 yıl 7 aylık hayalimiz gerçekleşti.yesilkartforum kurucusu başta olmak üzere sayın Gucarslana,Ezgileraya,Serappa başta olmak üzere benim gibi inatçı birini güzelce ikna edip konforlu bir şekilde vize almamızı sağladıkları için teşekkür ederim.Bu yolda mesajlarla destek olan Viyanacı arkadaşlara teşekkür ederim.Her şey gönlünüzce olsun.

• Herkese selamlar, biz de Viyana'dan bugün vizemizi aldik. Isteyen herkesin vizesine kavusmasini dilerim. Viyana'da mulakat icin detaylı bir yazi paylasacagim. Herkese mutlu yıllar:) Burada tanistigimiz sevgili @sevdemimi ve ailesine de selamlar :)

• merhaba tiflise dosyamı taşımak istiyorum bununla ilgili bana yardımcı olabilecek var mı?

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• @Bluey hayırlı olsun vizeniz. mülakatı ingilizcemi yaptınız acaba? Yani dil seviyesi problem oluyormu, kasıyorlarmı acaba? Teşekkürler tekrardan hayırlı uğurlu olsun.

• @Nazımm merhaba biz ingilizce olarak yaptik ancak bizim ile ayni gun mulakat yapan @sevdemimi orada Alize hanimdan destek alarak gorusme yaptilar. Kendisine ulasirsaniz detayli bilgi verecektir. Simdiden kolay gelsin.

• @Bluey çok teşekkür ederim cevabınız için. Tekrardan hayırlı olsun vizeniz yolunuz açık olsun🙏

• ⭐⭐⭐

Site bağlantılarında problem yaşıyorsanız bir de bu yöntemi deneyiniz..

1- Microsoft Edge tarayıcısını açıyoruz, güncel değilse güncelleyiniz.. Ardından tarayıcının sağ üst kısmında bulunan üç nokta işaretine basıp, açılan kısımdan ayarlara giriyoruz.
    2- Sol taraftan "Gizlilik, arama ve hizmetler" bölümüne giriyoruz. Açılan sayfada bir miktar aşağı kaydırdıktan sonra "Microsoft Edge güvenli ağı" seçeneğine ulaşıyoruz. Kapalıysa aktif ediniz.Microsoft Edge güvenli ağı seçeneğinin hemen altındaki "güvenli ağ sitelerini yönet" seçeneğine basıyoruz.
    3- Ardından açılan sayfadan "bir site ekle" butonuna basıp girmek istediğiniz site adresini ve varsa farklı biçimlerdeki URL lerini ekleyiniz...

• @sevdemimi tebrik ederim vizeniz hayırlı olsun ☺️ mülakatı alize hanımdan destek alarak mı gerçekleştirdiniz?
    Bunun için herhangi bir talepte bulundunuz mu daha önce.

• @Flight101 yazilimciyim neden yillardir Firefox chrome opera acmaz ama kesinlikeya internet Explorer/edge onerilir ve calsir anlamis degilim :) 30 yildir var bu sorun

• @zeynepebe gitmeden önce tercüman ile geleceğim dedim onlar da mail atarak Türkçe bilen personelimiz var tercümana gerek yok diye cevapladılar.Görüşmede biraz İngilizce biliyorum ya da Türkçe bilen personeliniz Yardımcı olabilir mi derseniz Yardımcı oluyorlar.

• @Henry-bloor Ben de browser olarak chrome dan şaşmam..Ancak çok işimi gören discord u Türk topraklarında bu yolla çalıştırıyorum..😉...

• @sevdemimi çok teşekkür ederim sizinle aynı yolu izleyecegim ☺️☺️

• @sevdemimi Merhaba vizeniz hayırlı olsun. Viyana’da mülakata girerken İngilizce bilme şartı aranıyor mu?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

54

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k