Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• Tecrübeli arkadaşlara sormak istediklerim var. Lütfen acil destek 🙏🏻🙏🏻
    7 Şubat Cuma günü mülakatım var, doktor muayene randevusunu 2 ya da 3 şubat’a(Pazartesi veya Salı) almam sizce risk mi? Daha erkene mi almalıyım?
    Bir de konsolosluk taşınmış sanırım. Benim Anlara’da yaşadığım yıllarda Kavaklıdereydi. Sanırım biz Çukurambar’a taşınmış. Artık mülakatlar Çukurambar’da mı yapılıyor?

• @finalhope Çokkkk teşekkür ederimmmm 🙏🏻🙏🏻 Darısı başınıza inşallahh 🙏🏻🙏🏻

• @Ezgi-2 evet Cukurambarda yapiliyor. Bence daha iyi olmus, arabayi park edecek daha cok imkan var. Eger bir hastaliginiz yoksa bence 2-3 subat yeterlidir muayene icin. Biz mulakattan tam bir hafta once muayeneye girmistik, ayni gun de isimiz bitti. Immigrant vize oldugunu ocin bizom dosya elektronikti o yuzden sonjclari almak icin beklemedik bile. Ertesi gun email ile ulastirildi.

• @dreamyy Benim basvurum zamaninda Dq olduktan 2 ay sonra, yaklasik 2 ay sonrasina(Dq olduktan 4 ay civari sonrasina) mulakat tarihi veriyordu konsolosluk. Su siralar konsoloslugun mulakat verme tarihleri bir hayli uzamis gorunuyor. Umarim en kisa surede eskisi gibi aile birlesimi vizelerine oncelik taniyip sureyi kisaltirlar.

• @Ezgi-2 hayırlı olsun öncelikle umarım sorunsuz atlatırsınız, benim vize randevum 30 Aralıktaydı 27 Aralık'a aldım sağlık kontrolünü o da haftasonu araya girdiği için bence bahsettiğiniz süre yeterli olur:)

• @kadargo anladım teşekkür ederim

• @Esra-Lewis merhaba, vizeniz geldiyse ne kadar sure icerisinde Amerika'ya gitmeniz gerekiyor?

• eşim abd vatandaşı turkiyede benimle yaşıyor. abd’de olmadıgı icin sponsor olamayacagını ogrendik. abd vatandasi olan kayınvalidem bize sponsor olabilir mi? bu konuda bilgisi olup paylasabilen varsa cok tesekkur ederim simdiden

• Merhabalar. Randevumu register etmeye çalışıyorum ama ANK…. randevu için hazır değil iletisi alıyorum. Birkaç kez denedim ancak aynı iletiyi alıyorum. Bu durumu yaşayan oldu mu? Bir sıkıntı mı var? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirler mi? 🙏🏻

• Herkese merhaba, 5 dakika önce interview date mailimi aldım. 25 Şubat 2025 saat 08:30 da. Bekleyen herkesin en kısa zamanda mail alması dileğiyle. Sadece paylaşmak istedim. 🙏🏻 Soru olarak da, NVC ye yüklediğimiz belgelerin orjinalleriyle birlikte destekleyici belgeleri götürüyoru o kadar değilmi?

• @Ezgi-2 Randevu nasıl register ediliyor? Mailim yeni geldi heyecandan gözden kaçırmış olabilirim 🙂 ama register göremedim mailde.

• @yakup-budakci https://travel.state.gov adresinden bir hesap oluşturuyorsunuz. Orda zaten adım adım yapılması gerekenleri belirtiyor. Ama biz hesap oluşturmadan sonraki aşamaya geçemedik. Hata beriyor. Bir iki gün sonra tekrar deneyeceğim.

• @Ezgi-2 hayırlısı olsun inşallah babada geldi şubat 11 de

• şubat ayına randevu verilenler DQ tarihlerini de yazabilir mi acaba

• @tb19 Evet olabilir.

• @Ezgi-2 Prosedur degismediyse Cr1-Ir1 icin randevu register etme gibi bir durum olmamasi lazim. Randevu register etme cekilisle greencard mulakat hakki kazananlar icin diye biliyorum.

• @Ezgi-2 https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/iv merhaba bu adresten kayit olusturuyorsunuz ptt posta kaydinizi da buradan yapiyorsunuz. baska bir yere kayit olmaniza gerek yok . Randevu maili geldikten 2 ile 3 gun sonrasinda kendi randevunuz sisteme dusuyor o zamana kadar bekliyorsunuz ara ara kontrol edebilirsiniz.

• @Hsndlr Çok teşekkür ederim bilgilendirme için 🙏🏻🙏🏻

• @kadargo teşekkür ederim

• @Ezgi-2 tebrikler onuda mutlu bir şekilde atlatırsınız inşaallah Eşinize kavuşursunuz.👏 🤲

Benzer Başlıklar

• 2
  • 2
  • 1589
  • 9
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

108

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |