Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Emin-Karakaya selam kardes. Bende seninle hemen hemen ayni surecteyim. H1-B ile geldim ve PWD Eylul ayinda verildi. Senin ne zaman yapildi islemlerin? Birbirimizi haberdar edelim 🙂

• Aleras hatirladim seni yazismistik H1B icin. Cok sevindim kardesim ayrica umarim hersey yolundadir. Kasim sonunda verildi benim PWD.

• @Emin-Karakaya Tek maasla zor oluyor maalesef. Umarim bir an once greencard alabiliriz. Sana ozelden de yazdim..

• Herkese merhabalar eb3 vizesinin vasıfsız işci kısmından bende vize almak istiyorum sizce eb3vizesi.com güvenilirmi başvuruda bu aracı firmayı kullana bilirmiyim?
    Yadabana önere bileceğinin bir firma varmı varsa sizden ismini linkini rica ede bilirmiyi?
    Son sorum bu aracı firmalar size her şekilde yardımcı oluyormu aşamaları takip etmek ve size hamgi aşmaya geldiğinizi söylemek gibi aşamaları atladığınızda doldurulması gereken formları doldurmanıza yardım etmek gibi mesala göçmenlik için gerekli olan ds260 formunu doldurmaya yardım ediyorlarmı
    Bu üç soruyu cevaplarsanız çok yardımcı olursunuz

• @asef merhaba
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/6765/eb-3c-ew-other-workers-vizesi-aşamaları?page=1 Bu başlığı baştan sona okursanız sorularınız cevaplanmış olacak.

• Herkese selam arkadaşlar

Ben eb3 ile amerikaya gelmek istiyorum vasıflı işçi olarak gelicem ne önerirsiniz İngilizcem çok iyi değil ve elektrik teknisyeniyim sizce vasıflı mi gelmek iyi yoksa vasıfsız işçi olarak mı gelmek daha iyi olur şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

• Sitedeki eb3 vize reklamındaki kuruluş aracılığıyla giden oldu mu hiç aranızdan 20k dolar çok yüksek bir rakam ve riske girmeye değer mi sizce

Benzer Başlıklar

• 8
  • 5
  • 60
  • 1
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |