Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Grimoir3 merhaba, sizin cs ile ilgili hangi tarihlerde mülakat alabileceğinize dair bir istatistik var mı? Mesela 10k cs sahip kişiler genellikle ocak-şubat aylarında mülakata çağrılıyor gibi?

• Bu ileti silindi!

• @ilkenil
    Forumda farkli farkli yazan swyler nedir? Eger esinizi add applicant olarak eklediyseniz, Istediginiz zaman saglik muayeneniz icin randevu alabilirsiniz. Bunun icin sizin formunuzu guncellemeyi beklemeyiniz.

• @Selim-Benek, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Grimoir3 merhaba, sizin cs ile ilgili hangi tarihlerde mülakat alabileceğinize dair bir istatistik var mı? Mesela 10k cs sahip kişiler genellikle ocak-şubat aylarında mülakata çağrılıyor gibi?

hongkongdakiler viyanadakiler aldılar randevu. muscattan ses yok. ama sadece dışarıdan dosya taşıyan türklere mi yoksa kimseye mi randevu vermediler bilemiyoruz şuan için sanırım.

• "Fakat dosya numaralari aktif olduktan sonra dosya numarasindan ziyade sizin DS-260 formunu gonderme siraniz mulakat tarihinizi belirleyecek." Bu gerçekten doğru mu? Bu işin algoritmasın sadece case number sırasına dayanmıyor mu aslında? Diyelim ben şimdi 26xxx'im ve bir başka kişi 22xxx her ikimizde Viyanadayız ama ben 06.05'de o ise 16.05'de DS260 submit etmiş olsun ve aynı bulettin'da current olmuş olalım. Düşük case number olan benden önce interview almayacak mı?

• Bu yıl Bangkok ta mülakata giren oldu mu ? Arama kısmında gözükmüyor..

• @cemciftcioglu selamlar ,teşekkürler öncelikle cevabınız için fakat forumda hiç denk gelmediğim için sorumu sordum ,ankara da mülaka girildiğinde o halde covid olmuş olmamış fark etmiyor mu ? dosyasını taşıyan arkadaşlar girdikleri ülkenin konsolosluklarının ve ya sağlık kurumlarının zorun kılmasından ötürü mü bu kadar covid aşısı olmak için uğraşıyorlar ?

• Merhabalar öncelikle, ben unganlardan sağlık muayenesi randevusu alacağım, 15 Ocak Çarşamba günü mülakatım ve 13 Ocak pazartesi randevu almayı düşünüyorum, sizce geç olur mu, sağlık raporu yetişmeme riski var mıdır?

• ⭐⭐⭐

@Harun-İnan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@cemciftcioglu selamlar ,teşekkürler öncelikle cevabınız için fakat forumda hiç denk gelmediğim için sorumu sordum ,ankara da mülaka girildiğinde o halde covid olmuş olmamış fark etmiyor mu ? dosyasını taşıyan arkadaşlar girdikleri ülkenin konsolosluklarının ve ya sağlık kurumlarının zorun kılmasından ötürü mü bu kadar covid aşısı olmak için uğraşıyorlar ?

Selamlar... Aşı konusunda kafanız karışık sanırım...İmzanıza bakarak Ankara dan mülakat beklediğinizi görüyorum...Türkiyede Covid aşısı bulunmadığı için Unganlardaki sağlık muayenesinde aşılama yapılamıyor, vizelerini bu şekilde alıyorla.. Yurt dışında mülakata girecek talihliler Covid aşısını değil diğer eksik aşılarımızı hem sağlık hemde maliyet açısından Türkiye'de tamamlayıp gitme yolunu seçiyoruz...
    CDC talimatı son 12 ay içinde 1 hatırlatma dozu Covid aşısı olunmasını istiyor.

• @mbaris79, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

"Fakat dosya numaralari aktif olduktan sonra dosya numarasindan ziyade sizin DS-260 formunu gonderme siraniz mulakat tarihinizi belirleyecek." Bu gerçekten doğru mu? Bu işin algoritmasın sadece case number sırasına dayanmıyor mu aslında? Diyelim ben şimdi 26xxx'im ve bir başka kişi 22xxx her ikimizde Viyanadayız ama ben 06.05'de o ise 16.05'de DS260 submit etmiş olsun ve aynı bulettin'da current olmuş olalım. Düşük case number olan benden önce interview almayacak mı?

Öyle aynı gün farklı saatler örneği biraz absürt olur ama örneğin sizin dosya numaranız 26k ve 6 Mayısta DS260 gönderdiniz, başka biri 22k ve 20 Ağustosta doldurdu DS260'ı. Eğer ikinizde aynı Cut-Off diliminde olursanız DS260'ını erken gönderen önce mülakatını alır tabii ki. Bu yüzden mülakat tarihi almadan DS260 formunuzu düzenlemek için açtırmayın diyorlar çünkü düzenleme yaparsanız son düzenleme tarihinizde DS260 formunuzu submit etmiş olursunuz.

• @Ben-Batur @mbaris79
    Ben bu tezi çürütebilirm. Bunu kendimden örnek vererek rahatça açıklayabilirim.
    Herkes Mayıs ayında DS 260 yollarken, 6 Ekimde DS 260 formunu gönderdim.
    Mülakat tarihinde herhangi bir gecikme yaşamadım. Hatta Honkonga taşıdığım ilk gün 2NL mailimi aldım.
    Bunun bir önemi olduğunu sanmıyorum tamamen CN numaranızla alakalı bir durum.

• @TuttoSPORT ben de öyle olduğunu düşünüyorum maalesef aleyhime olsada bu yapı sadece case no’ya göre çalışıyor gözüküyor.

• Merhabalar

Bugün çeviri ve evrak işlemlerimi tamamladım. 17 Aralık tarihinde İstanbul'a 19 Aralık tarihinde ise Hong Kong'a gideceğim. Buradaki arkadaşlara faydası olması adına hazırladığım evrakların görüntüsünü iletmek isterim. (Sol taraf benim sağ taraf eşim için oluşturduğum evrakları içeriyor)

image.png

Şuan eksik kalan tek kısım adres benim için. Amerikada yaşayan ve evlilik yoluyla greencard sürecinde olan bir tanıdığım var. O kişinin adresini alabilirim fakat onun sürecini etkileyip etkilemeyeceğiyle alakalı ufakta olsa bir soru işaretim var. Vereceğimiz adres sadece bir posta adresi niteliği mi taşıyor? Adresi verirken verdiğimiz isim, soyisim, telefon bilgileri bizim mi olmalı yoksa adres sahibi kişinin mi olmalı ?

Bu konularda net bilgi sahibi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa çok sevinirim.

• @mbaris79 hatta current olan case nolarda küçük numaradan büyük numaraya doğru sıralı verilmiyor mülakat günleri örneğin 10binli no Ocak başına 7-8 binli Ocak sonuna verilebiliyor yani CN olarakta sıralı gidilmiyor aslında

• @Mertype çok güzel hazırlanmışsınız.Eşinizle rahat ve olumlu bir süreç geçirmenizi dilerim.Bizlere rehberlik ettiğiniz için teşekkürler

• @Mertype Harika hazırlamışsın, başarılar diliyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@Mertype ABD'ye ait vereceğiniz adres, yalnızca Green Card ve SSN'nizin gönderileceği adres olarak kullanılacaktır. Adresin sahibi kişilerin süreçleri veya kim oldukları önemli değil. Zaten henüz göç etmediğiniz için adresin size ait olması da mümkün değil. Bu adresi rahatlıkla verebilirsiniz.
    Kolay gelsin.

• @Mertype Mert bey harikasınız, bütün Hong Kong'da mülakata girecekler adına size teşekkürlerimi sunuyorum.

• Ben dosyamı hong konga taşıdım. Benim merak ettiğim soru eğer olurda dosyalarda eksiklik veya başka bir sorun çıkarsa ne yapmamız gerekir? Sonuç olarak burası ankara değil dosyaları postalama imkanımız olmayacaktır.

• @Flight101 Vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ,evet biraz kafam karışıktı bu konu ile ilgili aydınlattığınız için teşekkür ederim sağolun ,yolunuz açık olsun .

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |