Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @yunus-karataş Ooo buraları neşelendiren bir haber 🙂 Çok sevindik,tebrik ederim sağ sağlim gidip hayatınızı kurarsınız umarım.Böyle güzel haberler bize çok iyi bir direnç sağlıyor 🙂

• @yunus-karataş tebrikler, hayırlı olsun. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.

• @yunus-karataş tebrikler, hayirli olsun cok sevindik. yeni yasaminiz guzellikler getirsin. DC bolgesi guzeldir, yakinlarda turk marketleri restaurantlari bakeryleri de coktur.

• @yunus-karataş tebrik ederim umarım herşey istediğiniz gibi olur.

• @yunus-karataş

Hayırlı uğurlu olsun dostum, süper seçim olmuş ayrıca. Umarım çevresindeki Alexandria, Arlington, McLean gibi en güzide yerlerinde yaşar, güzel de bir ev sahibi olursunuz. Darısı hepimizin başına. Şimdiden sorunsuz ve güzel yolculuklar dilerim 👍

• @emre911 çok teşekkür ederim ☺️ umarım sizlerde en kısa sürede vizenize hayallerinize kavuşursunuz

• ⭐⭐

Bugüne özel güzel bir haber vereyim. LC onayım geldi. Bundan sonrası I140 başvurusu ve onayı. Sonrası zaten hepimiz biliyoruz şafak sayma. 🙂
    Süreci şeffafça anlatmaya devam edeceğiz.

• @selamibasaran tebrikler. guzel haberler gelmeye devam ediyor. umarim surecin kalan kismi su gibi akar gecer.

• @selamibasaran Yine bir başka güzel haber 🙂 Tebrikler.

• @selamibasaran gözün aydın abi. kalan sürecin de su gibi geçer umarım.. 2025 yılı onay müjdeleri ile geçecek inşallah

• ⭐⭐⭐⭐

@selamibasaran hayırlı uğurlu olsun. LC onayı o kadar uzun sürüyor ki insan strese giriyor, onay alınca tarif edilemez bir rahatlama geliyor. I-140 onayı ile birlikte en önemli aşamalardan biri çünkü.

ETA 9089 belgesinin "certified" halini çerçeveletip duvara asmak lazım, canımız sıkıldıkça bakarız 🙂

• @selamibasaran hayırlı uğurlu olsun. Ne rahatlamışsınızdır ama 🙂 Şafak sayma mecburen hepimizde olacak. Ama onay alınıp alınamayacağının belirsizliği sizin açınızdan sonlanmış oldu. Bu açıdan bakmak lazım 🙂

• ⭐⭐

@trivolley Bu kısım doğru.Bizim sponsorda en sona ben kaldım. Ama başvurum ortalardaydı.Benden sonrakileri onayladılar en sona ben kaldım. 😁

Bu noktada bir husus belirtelim.Sponsora başvuranlardan ilk file edilen dosya onayladığı anda aslında büyük oranda dosyanız onaylanır diyebiliriz. Ama tabi audite kalma ihtimali her zaman var. LC onayı şirketin yapısı bozulmadığı sürece onaylanır.

• @selamibasaran En sona sizin kaldığınız durumunu bilmeden "ne rahatlamışsınızdır ama 🙂 " diye yazmıştım ama tam yerini bulmuş o zaman 😃 Evet listeye bakınca aynı sponsordan başvuranların bazılarında hepsi onaylı olarak gözükmüyor. Hal böyle olunca da insan bakarken içinden inşallah benim dosyama isabet etmez ya da inşallah bizimkinde en baştan hepsi aynı anda onaylı olarak gözükür diyor 😃 Nasip kısmet artık yaşayıp göreceğiz.

• @selamibasaran tebrikler, devamı da hızlı olsun inşallah. Hepimize iyi geldi bu haber👏👏

• ⭐⭐⭐⭐

@selamibasaran dediğiniz gibi audit gelirse genelde tüm dosyalara geliyor. Audit oranları çok düştü. Fakat dosya bazlı farklı statüler var. Örnekse (RFI - request for information). Bu memurun kafasını karıştıran bazı bilgiler, eksiklikler ya da tutarsızlıklar olduğu zaman ortaya çıkıyor. Doğrudan "ret" vermek yerine, avukattan / sponsordan hızlıca bilgi talep ediliyor. Bu soruya ne kadar hızlı cevap verilirse o kadar iyi. Sonra tekrar "analyst review" duruma geçiyor ve onay ya da ret alıyor. işlemleri 1 aya yakın geciktirebiliyor bu durum.

LC sürecindeki en önemli kısım; PWD ve ilan süreçleri. doğru işletilmiş mi bu süreçler kontrol ediyorlar. PWD belirlenmeden çıkılan ilanlar / reklamlar sorun yaratabiliyor. Ya da tam gerektiği sürede ve mecralarda kesintisiz yayınlanmayan ilanlar kabul edilmiyor. Bu detaylar çok önemli ve doğru bir şekilde tamamlanmış olmalı. Yoksa doğrudan ret alabiliyor eğer bir hata tespit edilirse.

• @selamibasaran sizi tebrik eder, bütün yoldaşlara kazasız belasız bir sureç dilerim.

• Yasaklı

Aldin bitti simdi sen orada nasil birikim yaparim parayi nasil oraya tasirim onun planini yap roth 401 brokerage bunlari arastir bogleheads nedir voo schg bunlara asina ol.Artik bitti senin surunmece donemin ,basarilar dilerim

• @selamibasaran Gozunuz aydin tebrik ederim. Diger tarafta kutladik ama buraya da yazalim hatira kalsin 🙂

• @selamibasaran hayırlı olsun güzel haberler geldikçe bizede enerji geliyor 🙂 Kalan sürede su gibi akıp geçsin inşaallah

Benzer Başlıklar

• 5195
  • 60
  • 1
  • 4
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |