FY2025 & FY2026 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)
-
Bu ileti silindi! -
@thunder_74 Hayırlı olsun, darısı bekleyen herkesin başına. Sizden herhangi bir evrak talebi oldu mu?
-
@sefa238 ap ye kaldığımda ds-5535 doldurmuştum. Şimdi işlem tamamlandı emailinde sadece pasaportumu göndermem istendi.
-
@miyagisan benim elimde
-
Merhaba, ailemle birlikte J1-J2 vizemiz 10 Ekimdeki vize görüşmesinden sonra ertesi gün AP'ye kaldı. 11 Ekimden beri herhangi bir güncelleme olmadı, okuduklarımdan anladığım beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Yine de benzer durumları yaşayanlarla bilgi paylaşımı bir nebze de olsa insanı bekleme sürecinde rahatlatıyor diye düşünüyorum. Acaba bizim gibi son zamanlarda AP'ye kalıp beklemekte olan birileri var mı? Varsa sistemlerinde güncelleme oldu mu Case Last Updated kısmında?
-
Merhaba
Arkadaşlar uzun bir süreç sonucu vize maceram tamamlandı. Yıllar sürsede sonuçlanıyor, örnek benim durum :). Herkesin biran önce vizesine kavuşması dileğiyle. -
@thunder_74 merhabalar tekrardan, ben de ümidi kesdikten çok uzun bir süre idari işleme bir bakayım dedim ve 22 kasımda güncelleme gelmiş.
Bu süreçte ne oluyor 2 yıla yakındır da ben bekliyorum sona yaklaştık mı acaba? -
@Pantheon güncelleme geldikten sonra konsolosluğun yoğunluğuna göre bir hafta içinde eposta alırsınız diye tahmin ediyorum. Bana güncellemeden dört gün sonra eposta geldi - idari işleminiz tamamlanmıştır pasaportunuzu gönderebilirsiniz- şeklinde.
-
@thunder_74 siz de daha önce hiç güncelleme almamıştınız değil mi?
-
@Pantheon hayır
-
@thunder_74 inşallah bana da umduğumuz gibi olur. Sizlere de hayırlı olsun. Uzun bir sürecin sonunda mutlu olmanıza sevindim.
-
@Pantheon Sizin vize türünüz neydi?
-
Sayın @gucarslan ve @thunder_74 müsadenizle iki adet sorum olacak.
B1/b2 vize ap sürecim tamamlandı.
Belge göndermek için siteden "Konsolosluk Bölümü daha fazla belge göndermem için talimat verdi" sekmesine tıklayınız diyor.
1-)Tıkladığımda talep nedeni soruyor, buraya ne yazmam gerekiyor?
2-)Pasaportumu sadece Levent ilçesi pttsinden mi gönderebiliyorum?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, iyi günler dilerim. -
@venus369 merhabalar. Benim vize türüm B1/B2 turist vizesiydi.
-
@Pantheon 1.sorunuzu cevaplayabilirim.
Konsolosluktan idari işlemimin tamamlandığı ve pasaportumu gönderebileceğimi belirten eposta aldim. Şekilinde yazabilirsiniz. Ben bu şekilde yazdım sorun olmadı. -
@thunder_74 darısı bana inşallah sanırım şuan ben varım en uzun süredir bekleyen ve ds260 formunu yeniden doldurmam için açmışlar tekrar kontrolleri yapıp gönderdim bakalım bir faydası olacak mı
-
selamlar bugün vize görüşmem vardı b1/b2. her şey çok iyi geçti aslında ama we need more time to AP dedi. Sorun olacağını sanmıyorum dedi pasaportları aldı ve çıktık. Olumlu olma ihtimali nedir sizce?
-
@ozannavc pasaportları almışlar mıydı sizden? ben geçen gün görüşmeye gittim mavi kağıt verdiler. Ancak pasaportları aldı ve sorun olacağını sanmıyorum dedi pasaportlar bende kalsın dedi.
-
@venus369 durumunuzu kontrol etmek için mülakatınızı yaptığınız konsolosluğa mail ya da webdeli iletişim formundan ulaşın lütfen.
-
@Pantheon merhaba,
1- "konsolosluk AP sonucum sebebiyle ekstra evrak talep etti" yazabilirsiniz.
2- istediğiniz ptt şubesinden gönderebilirsiniz.hayırlı olsun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum