Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Herkese merhaba bilgisi ve fikri olanlara danışmak istediğim bir konu var, mülakat görüşmesi nedeniyle 25 belki 30 gün ülke dışında olacağız bu süreçte çocukların sınavları ve okulları malum Türkiye’de devam ediyor, söylemediğimiz için kimse bizim nasıl bir süreçten geçtiğimizi bilmiyor, çocukların okuluna bir gerekçe sunmak konusunda takıldım, devamsızlık süresi var biliyorsunuz okullarda, sınavlara girememiş olacak

• ⭐⭐

@Flight101 2 hafta once kadar adacel asisini olmustum. Asiyi alirken eczaniciya ozellikle polio olanini almak istedigimi soyledim oda polio olani oldugunu soyledi fakat asida polio yokmus. Geri iade edemedigimden asiyi oldum. Simdi tekrardan tdap + polio olsam mi yoksa sadece polio asisini bulup, onu mu olsam? Turkiyede yanlis bilmiyorsam damla seklinde var fakat abd asi olani istiyor, bir kac enfeksiyon doktoruna sordum herhangi bir problem olmayacagini soyledi. Sizce damla olani yaptirayim mi yoksa abd de asi mi olayim?

• @Flight101 Aslinda Viyanada vs bu bu karma asiyi olanlarin ozellikle hangi asiyi olduklarini bilmek ise yarayabilir. Faturalarinda yaziyorsa oradan ogrenebiliriz.

• @Flight101 merhaba peki aile hekimi isledi mi yoksa ilce saglik mudurlugune mi gittiniz e nabiz a isletmek icin? bir de asi kartimi olmasi lazim yoksa asilar kisminda olsa yeter mi o ikisinin ayrimini cok anlayamadim

• ⭐⭐⭐

@yuzu, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Flight101 merhaba peki aile hekimi isledi mi yoksa ilce saglik mudurlugune mi gittiniz e nabiz a isletmek icin? bir de asi kartimi olmasi lazim yoksa asilar kisminda olsa yeter mi o ikisinin ayrimini cok anlayamadim

Aile hekimleri aşınızı yaparken aşı kutusundaki barkodu okutarak sisteme işler.
    Viyana özelinde konuşursak e devlet aşılarım görselini alıp aile hekimine kaşe imza yaptırıp, yanına da antikor testimi koyup o şekilde gideceğim..

• ⭐⭐⭐

@halteran, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Flight101 Aslinda Viyanada vs bu bu karma asiyi olanlarin ozellikle hangi asiyi olduklarini bilmek ise yarayabilir. Faturalarinda yaziyorsa oradan ogrenebiliriz.

Çok güzel olur, isim fiyat paylaşımı güzel olur...👍

• ⭐⭐⭐

@onuru, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Flight101 2 hafta once kadar adacel asisini olmustum. Asiyi alirken eczaniciya ozellikle polio olanini almak istedigimi soyledim oda polio olani oldugunu soyledi fakat asida polio yokmus. Geri iade edemedigimden asiyi oldum. Simdi tekrardan tdap + polio olsam mi yoksa sadece polio asisini bulup, onu mu olsam? Turkiyede yanlis bilmiyorsam damla seklinde var fakat abd asi olani istiyor, bir kac enfeksiyon doktoruna sordum herhangi bir problem olmayacagini soyledi. Sizce damla olani yaptirayim mi yoksa abd de asi mi olayim?

İki doz arasında minimum 1 AY boşluk bırakınız.

• @brccc merhaba muayene işleminiz tamamlandı mı ?

• @Flight101 cok tesekkurler deneyimlerinizi paylastiginiz icin bir yazinizda international aşı kartı örneği buldugunuzu ve paylasacaginizi yazmissiniz. onu da doldurttunuz mu? benim de tek bobregim var o yuzden cok ilac ve asilar agir geliyor vucuduma. yormak istemiyorum bobregimi arka arkaya bir cok asi ile. o yuzden burada antikor testi yaptiririm diye dusundum. bebeklik orijinal ingilizce asi kartim var umarim kabul ederler. asilari da tanidik doktor ile halletmeyi dusunuyorum umarim amerikada ekstra asi yapmaya kalkmazlar.

• @emirhankd Şuan türkiyede aşıları tamamlıyorum.

• Vaccination Record-burcu.docx

Hong Kong için böyle bir ingilizce aşı kartı oluşturdum aile sağlık ta doldurtup imza alacağım eklemem gereken bir şey var mıdır? Arkadaşlarda taslak olarak kullanabilirler diye yollamak istedim.

• @sezen
    Selamlar, ozel bir saglik kurulusundan durumunuzu anlatip cocuklar icin rapor almayi deneyebilirsiniz, ucreti karsiliginda rapor veren hastaneler mevcut. Durumun yasalarla ortusmediginin farkindayim ancak okullarina gerekce sunarak halletmenizin de ayni sekilde ogretmenlerini zor duruma sokabilir, kabul etmeyebilirler. Cocuklarinizin okul donemlerini bitirmesi, donem icinde aldiklari derslerinin transkriptleri vb. Amerika’ya geldiginizde hangi seviyeden baslayacagi konusunda etkisi olacaktir. Couklarinizin ilk okul veya orta okul caginda olduklarini varsayarak, bu ilgili basliga goz atabilirsiniz. Kolayliklar dilerim.

• ⭐⭐⭐

Selamlar...Az önce Tdap+Polio Tetraxim uygulamasını Aile Sağlığı Merkezinde yaptırdım...Bölgedeki çocuk sayısına göre gönderilen aşılarda hekimler insiyatif kullanarak fazlalık olan aşıyı uyguluyor..Fazlalık aşı nasıl oluyor derseniz reddi aşı yapan aileler olunca sevkiyat fazlası oluşuyor.. Dolayısıyla gittiğinizde hekiminiz aşı yok diyebilir..Evet ellerinde aşı vardır ancak size yoktur..Yapmadı diye hekimlere kızmayınız...😉
    Ayrıca haftaya 5 gün grevdeler üstlerine çok gitmeyin, ilaç işiniz varsa yarın halledin..😉

• @Flight101 ben 2 hafta önce aşıları yaptırırken çocuklara tetraxim yaptıklarını görmüştüm ama bana yok demişti hemşire. Dediğiniz gibi bölgeden bölgeye değişebilir, öncesinde sormak lazım.

• ⭐⭐⭐⭐

@sezen, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba bilgisi ve fikri olanlara danışmak istediğim bir konu var, mülakat görüşmesi nedeniyle 25 belki 30 gün ülke dışında olacağız bu süreçte çocukların sınavları ve okulları malum Türkiye’de devam ediyor, söylemediğimiz için kimse bizim nasıl bir süreçten geçtiğimizi bilmiyor, çocukların okuluna bir gerekçe sunmak konusunda takıldım, devamsızlık süresi var biliyorsunuz okullarda, sınavlara girememiş olacak

Hong Kong’da sağlık kontrolleri ve mülakat süreci toplamda 25-30 gün sürmez, genellikle 15 gün yeterlidir. Çocukların okul durumları konusunda endişe etmeyin; ilköğretim ve ortaöğretimde öğrencilerin özürsüz 10 gün, raporla ise 20 gün devamsızlık hakkı bulunmakta. Bu 15-16 günlük sürenin yarısını raporla, diğer yarısını özürsüz olarak değerlendirebilirsiniz.

• @turgutyigit selamlar yukarıda ki yazıda ve forumda ihtiyacınız olan tüm bilgiler mevcuttur ,dikkatlice okuyunuz.
    ocak için cut-off 12k altı olarak belirlenmiştir .geçen seneki gibi ilerler ise aralık ayında ocak için cut-off 13,5 k altı olacaktır .

bu siteden takip mevcut ve ilerleyen sürelerde belli olacak sayıları takip edebilirsiniz.

buradan da forumda yer alan talihlilerin ilerleyişi ve durumu hakkında bilgi edinebilirsiniz.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• Arkadaşlar vize bülteninde case number avrupa için biraz yavaş ilerlemiyor mu sizce de? 6000 geçen seneye göre düşük biraz rakam gibi geldi bana.

• ⭐⭐⭐

@Serhan-Karpuz Selamlar...Takvim geçen seneki ile benzer şekilde ilerliyor..Ocak ayı bülteni açıklandı EU 12.000...

• @brccc sağlık ocağı doktoru buna imza atmaz zannetmiyorum, olduğunuz aşıların barkodunu sisteme giriyor onun çıktısını verip imza atabilir siz de altlarına İngilizcelerini yazabilirsiniz. Siz ek olarak bu taslağı arkasına zımbalayın ama buna imza atacağını sanmam

• @onuru, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Ben burayı kaçırdım sanırım siz vizenizi aldınız tekrar neden aşı oluyorsunuz?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |