Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Oncelikle bu foruma emek vermis olan herkese cok tesekkur ederiz, emeginize saglik.
    Soruma gelince ailecek Amerikan ve Turk vatandaslariyiz ve 2012'den beri Turkiye'de yasiyoruz. %90 engelli kizimizin 6 yillik lokal kontratli olan Gurcu Bakicisini kizimizin tedavisi icin gittigimizde Amerika'ya yanimizda goturmek istiyoruz. Anladigim kadariyla kendisini kisisel evde calisan isci sifatiyla B-1 ziyaretci vizesine basvurmamiz gerekiyor. Bu dogru mudur? Surec ile alakali dikkat etmemizi onereceginiz konular varsa paylasir misiniz? Anladigim kadariyla eger vizeyi alirsak ve tibbi surec uzarsa 6-aylik kalimi uzatabiliyoruz?
    Konuyla ilgili sadece ekteki detayi bulabildim: https://uk.usembassy.gov/visas/domestic-employee/
    Cok tesekkurler.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

128
Çevrimiçi

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.5k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum