DV2019 bekleme odası
-
Açıklanan sayı süper.Butun numaralar current olacak gibi gözüküyor.
-
@mel Doktor randevusunu da Mart ayinda almak gerekecek bu durumda.
-
@smoothsurfin forumdan gördüğüm kişiler genellikle vize görüşmelerinden 2-3 gün öncesine alıyorlar veya çok önceden gidip ankara’ya 2 kez gidiyorlar..Sanırım birazda doktorda randevu tarihi bulmakla alakalı..Sizin Nisan daki seyahatiniz sonuna doğruysa skntı olmaz sanırım
-
@mel doktora erkenden giitmeyi planlıyorum. Greencard 2016 talihlisi bir arkadasimin tavsiyesi bu yönde oldu. Zaten Temmuz ayında ilk girisi yapmayi dusunuyorduk. Yaz tatili malum. Hayırlısı olsun. Maili bekleyeceğiz artık.
-
Gayet iyi bekleyen arkadaşların gözüaydın
-
Current olanlara hayırlı olsun. Darısı biz bekleyenlerin başına. Ufaktan eksik evrakları tamalamaya başlıyalım.
-
@mel bu bültende current olanlar randevuyu nisanda mı mayısta mı alacak.
-
@the-black-eagle her ikisi de olabilir.. @crazycells yukaeı postta evrak gönderip onay alanlar nisanda randevu alır..ama yeni onay maili gelen ve daha mail gelmeyenler mayısa kalır dedi
-
@smoothsurfin sizin case no 18k lerde ve aralık ayında KCC sizden evrakları mı istedi. Neden böyle bişey yapıyorlar acaba.
-
Bu açıklanan dosya numarası, numarası yüksek olan arkadaşlar adına beni çok umutlandırdı inşallah herkes current olur :)
-
@fatihk 24 Mayısta ds260 formlarını göndermistim. Demek ki process etmeleri formları 6 ay sürmüş.
-
@fatihk hatta 7 ay olmus
-
@crazycells Elçilik randevuları sadece her ayın ilk 2 haftasına mı veriliyor?
-
Son açıklanan numaradan sonra evde bir bayram havası oldu. Bir umut doğdu bizlere de. Umarım böyle devam eder de gitmek isteyen herkes gidebilir...
-
@smoothsurfin DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells Elçilik randevuları sadece her ayın ilk 2 haftasına mı veriliyor?
Boyle bir sart yok, fakat son zamanlarda verilen mulakat tarihlerinden hareketle Ankara'daki ABD konsoloslugunun DV dosyalarina ayin ilk yarisi bakmayi tercih ettigini soyleyebiliriz. Buyuk ihtimal bu sayede durum degerlendirmesi yapip, KCC tarafindan gonderilen tum vizeleri ay sonuna kadar daha etkili kullanabiliyorlar.
-
@mindi ben 1yada 2 ay sonra tüm numaraların current olacağını düşünüyorum
-
@crazycells cok tesekkurler cevabınız için.
-
Açıklanan sayı muazzam, bu yılın en güzel sürprizlerinden biri. Bu yıl current olmayan sayı kalmayacak umarım. Herkesin gözü aydın.
-
Bekleyelim ve görelim o kadar çok sevinipte sonra çok üzülmek istemiyorum o yüzden çok sevinmeyeye çalışıyorum son bültene umarım herkes için hayırlısı olur.
britsimon da aynı şeyi yazmış '' wiat and see '' bekleyelim ve görelim bakalım ne olucak. -
gecen sense af bölgesi bir bültende current oldu sonraki bültede kaldırdılar yani current yazması bile garanti değil sonraki bültende kaldırabileceklerini gecen sene gördük o yüzden çok karamsarda olmadan ama çok çok sevinmeden bekleyip görelim neler olucağını.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum