Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar merhaba,

17 Ocak 2025'te NC Charlotte'a yerleşeceğiz. Criminal Rate, mevsim geçişleri, kira durumlar, şehir ve doğanın yakınlığı vs gibi kendimizce bir çok sebebimiz var. Bu başlık altında taşınma sebeplerinden ziyade burada yaşayan ve taşınmayı düşünenler arasında bi iletişim sağlamanın yeni geleceklere rehber olabileceğini düşünüyorum.

Forumda halihazırda Charlotte şehrinde yaşayan arkadaşlar var mı acaba?

Umarım herkes için faydalı olur 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@Ben-Batur

https://www.niche.com/places-to-live/search/best-places-to-live/s/north-carolina/

İlk başlangıç için Niche’den bilgi edinmek ve okumak faydalı olacaktır bölge özeline inmek için. Çocuğunuz var mı bilmiyorum, bölgedeki refah seviyesi ve detaylar için dense, crime & safety, residents ve reviews kısımlarını incelemek yararınıza olacaktır. Bol şans

• @Ben-Batur Ozaman ilk görüşleri sizden alalım batur bey karar aşamasındakiler için belki fikir olur. Nedir sizi buraya çeken sebepler.

• @metinbeci, içinde söyledi: NC - Charlotte'ta Yaşayanlar ve Taşınmayı Düşünenler

@Ben-Batur Ozaman ilk görüşleri sizden alalım batur bey karar aşamasındakiler için belki fikir olur. Nedir sizi buraya çeken sebepler.

Ben ilk post'ta bahsettiğim gibi verilere göre bi seçim yaptım, hem şehir hem doğanın dip dibe olması da kestra 🙂 2 ay sonra ordayım daha gerçekçi veriler sunarım ama mutlaka 🙂

• @Ben-Batur Merhaba, NC eyaletine yerlestiniz mi? Guncellemenizi merakla bekliyorum.

Benzer Başlıklar

• 28
  • 1043
  • 99
  • 17
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

155

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |