NC - Charlotte'ta Yaşayanlar ve Taşınmayı Düşünenler
-
Arkadaşlar merhaba,
17 Ocak 2025'te NC Charlotte'a yerleşeceğiz. Criminal Rate, mevsim geçişleri, kira durumlar, şehir ve doğanın yakınlığı vs gibi kendimizce bir çok sebebimiz var. Bu başlık altında taşınma sebeplerinden ziyade burada yaşayan ve taşınmayı düşünenler arasında bi iletişim sağlamanın yeni geleceklere rehber olabileceğini düşünüyorum.
Forumda halihazırda Charlotte şehrinde yaşayan arkadaşlar var mı acaba?
Umarım herkes için faydalı olur :)
-
https://www.niche.com/places-to-live/search/best-places-to-live/s/north-carolina/
İlk başlangıç için Niche’den bilgi edinmek ve okumak faydalı olacaktır bölge özeline inmek için. Çocuğunuz var mı bilmiyorum, bölgedeki refah seviyesi ve detaylar için dense, crime & safety, residents ve reviews kısımlarını incelemek yararınıza olacaktır. Bol şans
-
@Ben-Batur Ozaman ilk görüşleri sizden alalım batur bey karar aşamasındakiler için belki fikir olur. Nedir sizi buraya çeken sebepler.
-
@metinbeci, içinde söyledi: NC - Charlotte'ta Yaşayanlar ve Taşınmayı Düşünenler
@Ben-Batur Ozaman ilk görüşleri sizden alalım batur bey karar aşamasındakiler için belki fikir olur. Nedir sizi buraya çeken sebepler.
Ben ilk post'ta bahsettiğim gibi verilere göre bi seçim yaptım, hem şehir hem doğanın dip dibe olması da kestra :) 2 ay sonra ordayım daha gerçekçi veriler sunarım ama mutlaka :)
-
@Ben-Batur Merhaba, NC eyaletine yerlestiniz mi? Guncellemenizi merakla bekliyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum