Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Benim vize mülakat tecrübemi okuyabilirsiniz. Ben ve ailem o sarışın erkek den aldık vize onaylarını. O gün %80 herkes vizesini aldı benim gözlemim.

illa ona denk gelmek istemeyen de wc ye gidebilir sırası geldiğinde. tekrar sıraya girdiğinde tabi ki de tekrar denk gelebilir garantisi yok.

• ⭐⭐⭐⭐

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Karnınıza bir ağrı saplansın acil lavabonun yerini sorun 🙂

Kimse konsolosluğun ortasına yapma riskini göze alamaz acilen lavaboya yönlendirir sizi 😁

• @fermanoglu Selamlar tekrardan yönlendirme ve görüşlerinizi beklerim.

• ⭐⭐

@beceke sizin deneyimi okumuştum aile bağlarının önemine değinmiştiniz

Benim hane gelirim eşim ve ben resmi bordro da 120k gr olarak yan yaptığım işlerden + 30k 50k arası değişiyor yan işler resmi değil
    Mart ayında evimi satın aldım bunu vizede söyleyeceğim yeni aldığımı dile getireceğim en azından geçmeyi düşünen bir insan yeni satın almaz imajını vermek için
    2024 Temmuz ayında ilk yurt dışına çıkışımı yaptım burada da italya fransa ve ispanya gezdim 7 günlük cruise tatili yaptım
    2010'dan beri çalışıyorum hiç boşluğum olmadı eğitim dönemimde part-time çalıştım
    2014'de yıllık 30milyon dolar cirosu olan bir şirkette 10 yıldır çalışıyorum şuan finans müdür pozisyonundayım eşim ise 4 yıldır aynı şirkette şube müdürü pozisyonunda şöyle baktığında bu adam neden göç etsin imajındayım 🙂 şirketimizin vize işlerini yapan danışmanla konuştuğumda şunu söyledi konsolos akşam eşiyle tartıştı ise o gün kimseye vize vermez istersen hesabında milyonlar olsun o gün psikolojisi önemli dedi şuan fize alırmısın dersersen umudum çok az

• Merhaba,
    10 aylık kızım için mülakatsız vize sürecini bugün tamamladım süreç belki birilerine faydalı olur diye paylaşmak istedim.
    Ben ve eşim vizemizi 12.2023 tarihinde almıştık. Bununla alakalı süreci daha önce paylaşmıştım.
    01.10 tarihinde vize başvurusunu yaptım, evrak gönderim talimatları için 6 haftalık bekleme süresi verdi.
    06.11 tarihinde talimatları içeren mail geldi.
    07.11 tarihinde gerekli belgeleri PTT aracılığıyla gönderdim.
    18.11 tarihinde vizeyi onaylayıp pasaportu PTT ile gönderdiler ve bugün teslim aldım.

Böylece 3 kişilik çekirdek aile olarak B1/B2 vizemizi tamamlamış olduk.
    Darısı isteyen herkesin başına 🙂

• ⭐⭐

@Sefkan-Ozardug %99 genel mudurun hazirladigi mektuba bakmazlar,okumazlar, sormazlar bile.

Siz fuara gidecekseniz fuar davetiyelerini alin Ve ds160i bu sekilde doldurun. Ingiltereye fuara gittim, abd icin 5-7 tane fuara gidicez x yili icinde, davetiyelerim mevcut vidi vidi.

Bence alirsiniz.

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐

@kaanayhan83 vize memurlarini sikayet edemezsiniz.
    Vize memurlari kafasina gore onay veya red verme hakkina sahiptir. Vize reddi verdiginde aciklama yapmak zorunda da degiller(214b der gecer).Hicbir sekilde appeal edemezsiniz,dava acamazsiniz. Vize memurlari ve elcilikler Allah seviyesinde.

Bu Gozler 20 sene boyunca e2 alip(londradan) son yenileme sirasinda sirket marjinal lafini yiyip abdye giremeyenleri gordu.

• @charon doğrudur zaten insanlarda elcilige baslarlina geleni bu yüzden anlatsınlar. Bakın böyle bir yöntem uygulanıyor içinizden birisi baksın hele bir siz mi koy verdiniz ipleri yoksa kendilerimi koparmislar desinler. Diş işleri bakanlığını da cimer ide msj tutsunlar kaf dağında yaşayanlar aşağıda olanları bilsinler. Bildiklerinizin yanın da Bilmedikleriniz de var. Diş işleri bakanligin dan bir hareketlenme olsun, o olmaz bu olmazla bir yere varamayız. Hikayeden siyaset yerine gerçekten halkının yanında olan bir yönetim çok şeyi değiştirir.

• ⭐⭐

@kaanayhan83 hicbirsey olmaz. Vize memurlari yasayla koruma altinda.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kaanayhan83 siz şikayetinizi bireysel olarak yapabilirsiniz.
    saldırgan ve kışkırtıcı ifadelerinize forumda dile getiremezsiniz.
    bu konuya lütfen dikkat edin.

• @gucarslan çok çirkin ve manupile keyfi dikta bir üslup kullanmissiniz. yönetici siniz de formunu dan çıkara bilirsiniz. Başka insanlarda da bu üslupla cevaplariniz gördüm. lütfen benimle tek kelime iletişiminiz olmasın zira tek satiriniza cevap yazmam.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• 3 kere j1 vizesi aldım biri 1 senelikti diğerleri 4 aylık ama 2 kez abd gittim ilk aldığımda coronadan dolayı gitmedim avrupa ülkelerinde bulundum artı balkan turu yaptım babamda turist vizesi var babamla abd gezisi yapıcaz maddi sponsorum olacak 200 bin dolar bi oara göstericez çalısmıyorum çünkü yeni abd den döndüm stajyerdim amerika da , dv2025 tahlilisiyim . şubat gibi abdye gidip gezmeyi düşünüyoruz babamla ama türkiye abd elçiliği için bekleme süresi fazla bu yüzden bosna hersek abd elçiliğine email attım ve buraya gelip vize mülakatına girebilirsiniz diye cvp aldım ne yapmamı tavsiye edersiniz şimdiden teşekkür ederim bide isveç vizesine başvurmuştum isveç vizem onaylandı

• ⭐⭐⭐⭐

@Erdem-Yıldız

Bosna Hersek ABD elçiliğine e-mail atarken hali hazırda DS260 formu doldurarak göçmen vize başvuru sürecinin içerisinde olduğunuzu, DV2025 çeşitlilik göçmen vizesi kurası kazananı olduğunuzu beyan etmiş miydiniz sorunuzda?

Geçmiş yıl tecrübelerini okuduğunuzda hali hazırda göçmen vize başvurusu sürecinde olan ve/veya yasal ikameti haricinde başka bir ülkeden göçmen olmayan vize türü başvurularında red alma durumunun söz konusu olduğunu okuduğunuzu düşünüyorum, bu durum tabii sizin de red alacağınız anlamına gelmez. Her konsolosluğun her başvuran kişi özelinde ayrı değerlendirmesi söz konusu. Bol şans

• @ATS16 peki eğer dv lottery 2025 süreci bittikten sonra eğer mülakat alamazsam veya kota biterse turist vizesine süreç bittikten sonra başvurursam bir problem oluyor mu ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kaanayhan83

"Belkide türküleri sevmeyen bir kafa taşçı kim bilir.

şeklinde bir ifade saldırgan ve kışkırtıcı bir ifadedir.
    bunun böyle olmadığını düşünüyor olabilirsiniz ama; bu tür ifadelere forumda yer vermedik, vermeyeceğiz.
    şikayetinizi bireysel olarak bütün resmi kurumlara yapabilirsiniz.
    sizin hezeyanınız, başkalarının süreçlerini etkilemeyecek şekilde olmalı.

eğer forum kurallara uymak konusunda zorluk yaşıyorsanız, forumda kalmayabilirsiniz.
    bunu seve seve sağlayabiliriz. bildirmeniz yeterli..

• ⭐⭐⭐⭐

@Erdem-Yıldız

Göçmen vize başvuruları ve göçmen olmayan vize başvuruları birbirinden bağımsız, birbirini etkilemeyen süreçler.

Forumdan bazı kullanıcıların üzülerek tecrübe ettiği üzere, kota veya mülakat alamama nedeniyle göçmen vize süreçleri olumsuz sonuçlanan geçmiş yıl DV talihlilerinden süreç bittikten sonra göçmen olmayan vize başvurusu olumlu sonuçlanan forum kullanıcıları mevcut.

• ⭐⭐

@charon abd evrağa bakmazdı hani.

• ⭐⭐

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

147

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |