@Henry-bloor
Ünlü veya kafamıza göre spesifik avukatlık bürolarıyla çalışma gibi bir imkanımız yok, aracı kurumun anlaşmalı olduğu ve ücretleri öncesinden netleştirilmiş olan avukatlık büroları ile çalışılması gerekiyor. BDV'de de, eb3vize.com'da da bu şekilde. İsteyen belki ben illa şununla çalışmak istiyorum diyebilir ancak bu sefer de aracı kurumun verdiği sözleşme garantileri ortadan kalkabilir, başka riskler ortaya çıkar.
Ayrıca Muhammed Üzüm'le ilgili yorumunuza katılmıyorum. Google'da hakkında bir tane kötü yorum almamış, ABD genelinde gelişen en iyi 100 KOBİ arasına girmiş, yine büyümekte olan en iyi 10 hukuk firmasından biri olan bir kuruma bu şekilde söylemler anlamsız. Kendiniz ne yaşadınız bilmiyorum ancak sürecinizi detaylı olarak anlatıp sadece memnun kalmadığınızı belirtmeniz yeterli olurdu. Türkleri önermiyorum, başarıları düşük, başarıları yüksek ve kendini ispat etmiş olanlarla çalışın şeklindeki ifadeler yakışıksız olmuş. Bizim kendine bir Türk olarak inancımız ve süreci düzgün yöneteceğine dair güvenimiz tam. Aynı şey BDV için de geçerli zira böyle büyük bir firma gidip de kendini ispat edememiş avukatlarla çalışmaz. İnşallah da herkesinki olumlu sonuçlanır.