(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@lawyergirl Geçmiş olsun. Nasıl bir adamdı sakallı ve sarışın-kızıl gibi bir tip miydi?
-
@MakeUSAGreatAgain Sarışın genç bir adamdı ve herkese ret verdi.. önümdeki herkes lütfen 9 numara denk gelmesin diye dua ediyordu bana denk geldi maalesef
-
@lawyergirl Geçmiş olsun. Geçen sene sarışın sanırım gözlüklü bir adam da bana denk gelmişti aynı gişeydi belki de ortalarda bir yerde. B1-B2 böyle işte şans büyük etken
-
@hasnotben Ankara’da mı girmiştiniz? Ret mi aldınız siz de
-
@lawyergirl Evet geçen sene 13 Şubatta ret almıştım. Mülakat 1 dk bile sürmemişti.
-
@lawyergirl müsait olduğunuzda mülakat deneyimi başlığı altında sahip olduğunuz profiliniz ile ilgili bilgi vererek sorulan soruları ve cevaplarınızı paylaşırsanız, diğer mülakata gireceklere/başvuracaklara da ışık tutacaktır. Geçmiş olsun...
-
@lawyergirl Şans işi biraz da. Bana da o gelmişti 30 saniyede ret verdi, tekrar deneyeceğim. Bu sefer de aynı vize memuru denk gelirse değiştirme hakkımız oluyordu sanki değil mi
-
@lawyergirl Gözlemleyebildiniz mi F1 alan birilerine denk geldiniz mi hiç? Ret-onay durumu nasıldı?
-
@lawyergirl Geçmiş olsun🙏
-
@lawyergirl Pasaport boşmuydu ?
-
@MakeUSAGreatAgain Aynı memura mı denk geldik 🥲
-
@siraysessiz boştu
-
@MakeUSAGreatAgain biri vardı ama ret mi aldı göremedim
-
@lawyergirl, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Herkese merhaba , önüne gelene ret veren memura denk geldim Ankara’da .. olmadı maalesef
Bu gerçekten şanssız bir durum olmuş.
Konsolosluğun dönemsel olarak daha fazla ret verebildiği zamanlar olabiliyormuş. Bu bazen başvuru koşullarından bağımsız nedenlerle de gerçekleşebiliyormuş.
Belki bir sonraki başvuruda farklı bir zamanda, belki İstanbul'da, biraz daha hazırlıklı olarak başvurduğunuzda olumlu bir sonuç alabilirsiniz. -
@Serapp pasaportumu doldurmaya çalışıcağım aksi taktirde kumar oynamaktan farksız oluyor böyle
-
@lawyergirl Kesinlikle iyi olur😉
Pasaportun boş olması karar üzerinde etkili olmuş olabilir. Özellikle başka vize ya da seyahat kaydı yoksa.
Başka ülkelere kısa süreli seyahatler yapıp ve bir süre sonra tekrar başvurmak vize alma şansını artırabilir. -
@lawyergirl Pasaportunu dolduran niceleri alamadı vizesini ve yurt dışına hiç çıkmamış niceleri mutlu ayrıldı konsolosluktan. F1 vizesini de araştırın derim.
-
@hasnotben Tamamen memura bağlı bir durum tamamen
-
Merhabalar, az önce argo visa (emeli olan vize memurların çalıştığı bir şirketmiş) youtube kanalında bir video izlerken, daha önce ret aldıysanız bir sonraki görüşme aynı yerde yapmanızı, başka bir konsolosluğa gitmemenizi tavsiye ediyoruz dedi. bu bilgi ne kadar doğru acaba? ankara'dan ret alanlar istanbul'da vize alması daha mı zor oluyor tecrübesi olan var mı bu konuda?
-
Memur bana ne iş yapıyorsun kaç yıldır bu işi yapıyorsun dedi ayrıca neden Amerika’ya gitmek istiyorsun diye sordu sonra da hiç yurt dışına çıktınız mı dedi, hayır diyince ret verdi. Benim deneyimim böyleydi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum