Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@lawyergirl Kesinlikle iyi olur😉
    Pasaportun boş olması karar üzerinde etkili olmuş olabilir. Özellikle başka vize ya da seyahat kaydı yoksa.
    Başka ülkelere kısa süreli seyahatler yapıp ve bir süre sonra tekrar başvurmak vize alma şansını artırabilir.

• @lawyergirl Pasaportunu dolduran niceleri alamadı vizesini ve yurt dışına hiç çıkmamış niceleri mutlu ayrıldı konsolosluktan. F1 vizesini de araştırın derim.

• @hasnotben Tamamen memura bağlı bir durum tamamen

• Merhabalar, az önce argo visa (emeli olan vize memurların çalıştığı bir şirketmiş) youtube kanalında bir video izlerken, daha önce ret aldıysanız bir sonraki görüşme aynı yerde yapmanızı, başka bir konsolosluğa gitmemenizi tavsiye ediyoruz dedi. bu bilgi ne kadar doğru acaba? ankara'dan ret alanlar istanbul'da vize alması daha mı zor oluyor tecrübesi olan var mı bu konuda?

• Memur bana ne iş yapıyorsun kaç yıldır bu işi yapıyorsun dedi ayrıca neden Amerika’ya gitmek istiyorsun diye sordu sonra da hiç yurt dışına çıktınız mı dedi, hayır diyince ret verdi. Benim deneyimim böyleydi

• @lawyergirl öncelikle çok geçmiş olsun. vize memurlarının ruh halleri vize verme durumlarına yansıyor kesinlikle. ben de diğer arkadaşların dediğinden orijinal bir şey söyleyemiyorum. belki birkaç kez yurtdışına çıkıp denerseniz daha olumlu sonuç alınabilir ama onun da garantisi yok tabii.

• ⭐⭐⭐

@MakeUSAGreatAgain Evet tekrar aynı memura denk gelirseniz ben sizle daha önce görüşme yapmıştım başkasıyla görüşmek istiyorum dediğinizde genelde değiştirme hakkınız oluyor

• ⭐⭐⭐

@zakaria Muhakkak bir bildikleri vardır bunu dedilerse eğer(gerçekten eski vize memurlarıysa tabi)

• ⭐⭐

@lawyergirl sürecinizin bu şekilde sonuçlanması heyecanınızı ve isteğinizi azaltmasın tam tersine daha fazla mücadele etmenizi tavsiye ederim belki şuanki güncel durumunuz vize için uygun görmemiş olabilirler sizde güncel durumunuzu değiştirin bunların başında en azından schengen ülkesine gidin

• @K-Ran Gerçekten de öyle, benim görüşmemde görevli hiç bir belgeme bakmaya gerek bile duymadı ve 15-20 saniye gibi kısa bir sürede onay almıştım. Ayrıca hesabımda da 1000-1200$ arası bir miktar vardı sadece.

• Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşım turist vizesi başvurusu esnasında Türkçe ifadeyi görünce direk seçeneği seçmiş fakat bu Türkiye yerine Kıbrıs’imiş. Buna ek olarakta ödemeyi yapmış. Ödemeyi yaptıktan sonra yanlış konsolosluğu seçtiğinin farkına varmış. Burada 2 kişi için ödediği tutarı Ankara konsolosluğu için kullanabilir mi? Yoksa yeniden mi bir ödeme yapması gerekiyor? Bilgisi olan var ise yardımcı olursa çok seviniriz

• ⭐⭐⭐⭐

@ibrahimhalılll Başka bir konsoloslukta kullanmak mümkün olmayabilir fakat yine de emin olmak adına, [email protected] adresine durumu anlatan bir mail gönderebilir.

• @lawyergirl geçmiş olsun.
    ona denk geldiğinizi anladığınız anda sıradan çıkıp wc gidebilirdiniz tabi bunu önceden bilmek lazım. Tekrar randevu alın, aynı memura denk gelmeyeceksiniz. Araya da bir / iki avrupa sıkıştırabilirsiniz.

• @Serapp Teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@ibrahimhalılll Rica ederim. Önce mailiniz alındı diye cevap geliyor, bir kaç gün sonra da cevap geliyor. Umarım aktarma veya iade yaparlar.

• @Serapp Türkçe bir mail atmamız da bir sakınca var mı? Yoksa İngilizce mi yazmalıyız?

• ⭐⭐⭐⭐

@ibrahimhalılll Türkçe yazın, alındı maili İngilizce, cevap maili türkçe geliyor.

• @tuncayarat Pasaportunuz boş muydu?

• @beceke O sıra öyle bir sıra ki bi çıktığınızda geri dönmeniz imkansız mahşer yeri gibiydi

• 30 yaş altı
    Bekar
    Schengen ülkerine vize alamamış
    Sigortalı işin yoksa veya bir iş yeri sahibi değilsen
    abd den vize alma oranın 1/10.000 dir.
    AMA
    30 yaş üstü
    evli çocuklu veya bekar (bu durumda bekar ın daha çok ülke gezmesi gerekir veya TR ye bağını daha fazla olması gerekir.aile bağları veya aile şirketleri)
    Bir çok Schengen ülkelerini gezmesi
    Güler yüz,samimi izah...
    abd den vize alma ihtimali %80

Benzer Başlıklar

• 4
  • 5
  • 10
  • 2
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |